Pokaż pełną wersje : czary spontaniczne-ofensywne
No mam problem. To jest tak: lud mówi, że nie kupywać "Grej Enerdży Bim". Mówią : kup sobie Energy Wave ( zdanie moich kumpli ). Ale co za tym idzie jestem sorciem na 16 lvl i żadko kiedy mam 250 many na shot. Great Energy Beam wymaga 200 many a Energy Beam 100. Jakie z tych czarów obrażenia na 30 mlvl i 16 lvl będe szły, tak mniej-więcej. np. Energy Wave po 150 chyba będzie ciachało na takim mlvl, prawda? To znowu: SD na takim mlvl po 170 około i 220 many wymaga ... ;( Nie wiem czy kupić tylko Energy Wave, gdy zabraknie run czy na dobicie, np dragona z Energy Beam.
Ostatnio miałem taką sytucje na dragu, że skończyły mi się runy -.- i miałem około 150 many i połowe hp, wieć jak go tu rozwalić ?? :baby:
Powiem tak.
Best hit w pvp z e-wave:225
Worst hit w pvp z e-wave:145
-
Best hit w pvp z GEB:200
Worst hit w pvp z GEB:43
39 sorc 52mlvl
e-wave jest silniejsze od sd ale ciezej trafic, great energy beam ma dosc spory zakres obrazen, i moim sorcem 33lv 43mlv w pvp raz walnolem za 189, a raz za 83. pozatym geb bardzo ciezko trafic, najlatwie trafic z sd.
Wujek Duncan
22-11-2004, 16:00
nie mam zbyt dużego doświadczenia z tymi czarami, ale generalnie GEB mniej many ale dmg większy, przydaje się jednak tylko w korytarzach (np. mój kumpel uciekal przed mino guradami i jak go zablokowaly 4 orci w korytarzy na 1 kratke to puscil Energy Beam (zwykły) i uciekł..... jednak np podczas huntu w kopalniach w krytycznych momentach kiedy jedynym celem jest dotarcie do "dziury" najlepiej oczyścić drogę z e-wave bo nawet guarda to rozwali.... więc zaleznie od sytuacji bardziej przydaje się e-wave ale GEB nie jest drogi i przyda się bardzo.... (e-wave szczególnie na pvp...)
Dzięki wam, gram na harmoni ( narazie :D hehe ). Zróbcie z tym tematem co chcecie. Bye
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.