PDA

Pokaż pełną wersje : CZarodziej - przerombane

Anclen
21-11-2004, 21:11
Z rooka wyszłem na 8 poziomie i postanowiłem że zostanę czarodziejem. Kolega mnie wprowadził, pokazał co i jak i wszystko było spoko aż do czasu! Raz gdy polowałem na foldzie na 9 poziomie zabił mnie jakiś gnuj pomimo że byłem z kumplem. Przeżyłem totalne załamanie szczególnie że była to moja pierwsza śmierć. Kolega pomógł mi się podnieść(kupił plecak i pożyczył kasy), ale wychodząc spod Ab od trolli(czytaj z wielkimi łupami) dwóch gości z czerwonymi czachami czaiło się na takich jak ja i ....."You are dead" ;( . Straciłem 8h grania i już miałem zrezygnować, ale czuje że będę jeszcze wiele razy ginął
Co do czarodzieja. Teraz na mainie(Galana->Carlin)czarodzieje z niskim poziomem mają przesrane. Czekają w depo i nic nie robią albo chodzą po mieście. Ja osobiście na razie nie zapuszczam się dalej niż kanały pod Carlin z obawy przed stratą expa bo jest to mordęga. Jeżeli wytrwacie(i ja) pierwszy okres to wierzę że będzie dobrze

Kredi
21-11-2004, 21:36
Pamiętam moje poczatki sorckiem. Jeju co to było :(. Na początku jak wyszłem ogromnie podniecony że wyszłem w końcu po tylu godzinach grania). Miałem mało kasy :( 400 gp(pierwsza postać) Ale dobiłem do 11 levelu i sobie robie gfb ale uważam że sorc jak tak dojdzie do 30 levelu to jest baardzo podęznym magiem.

PS: Expić narazie mi sie nie chce ale zaczyna niedługo :)

Dr.Unknown
21-11-2004, 22:05
Kolejny życiorys i użalanie się nad śmierciami, ludzie ochlońcie...'-.-

Coby
22-11-2004, 13:26
Ja tez sorc zapalmy swieczke ...

Adolphus Elbragol
22-11-2004, 15:36
OMFG!
Przepraszam, ale inaczej nie moge! CZLOWIEKU, ZABILI CIE NA 9 LVL!? OMG CALE 10% XP POSZLO SIE ***AC!? WIERZ MI SMIERCI NA WYZSZYCH LVL BOLA JESZCZE BARDZIEJ, I ALBO SIE PRZYZWYCZAISZ, ALBO "BYE BYE TIBIA".
I zeby bylo jasno, sam jestem sorcem, tez ginalem i tez rozpaczalem. Ale nigdy nie zasmiecalem moimi bezsensowymi problemami forum.