zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fast'Molt - Legenda Aurea!

Pikapo
23-05-2008, 17:02
WITAM!

Postanowiłem przeprowadzić wywiad z Fast'Moltem - legendą Aurea.Co się z nim stało przeczytacie w wywiadzie :).

Ja - Cześć!Na początku dziękuję ,że zgodziłeś się udzielić wywiadu.

Fast - Nie ma za co,jestem gotów.Zaczynajmy!

Ja - Ok.Jak masz na imię,z kąd jesteś i ile masz lat?

Fast - Czesiek (pseudonim) lat 19,zamieszkały w Warszawie.

Ja - Czym się zajmujesz?

Fast - A no studiuje.Dobrze mi to wychodzi i jestem z siebie dumny :P.

Ja - Co możesz powiedzieć o swojej postaci? Znany jesteś przede wszystkim ze swojego pvp.

Fast - Fast'Molta założyłem chyba w 2003 roku - jakoś tak.Posiadałem 173 lvl kiedy zostałem zdeltowany - miałem za dużo banów...Teraz kiedy Fast został zdeletowany,mogę powiedzieć wszystko o nim :P.Char miał 3 ownerów - mnie,Sewka,Muchę.Zaczne od Sewka.Tak naprawdę,to on większość czasu expił.On miał chyba z nas troje najlepsze pvp.Zawsze go podziwialiśmy.Teraz Mucha.Znałem go dobrze - z rl'a.Chodziłem z nim do tej samej szkoły.Podziwiałem go - w 3 dni wbijał 2 lvle (!),grając 4h dziennie.

Co do tego, że używałem bota - NIGDY NIE EXPIŁEM NA BOCIE!Miałem tylko Light Hacka!

Ja - Jak wiemy, byłeś w Old Fagu. Co możesz powiedzieć o tej gildi?

Fast - Wspaniali ludzie!Pomagaliśmy sobie wzajemnie.Większość znałem w rl'a.Do dziś utrzymuję z niektórymi kontakt.

Ja - Możesz zdradzić gdzie zdobyłeś taki poziom?Jakie miałeś eq?Ile brałeś bp sdków,Uhów,Manasów na expienie?Jakie miałeś waste?

Fast - Myślę,że to oczywiste pytanie - Goroma.EQ miałem taką jak większość Magów o podobnym poziomie...Blue Robe,Dark Helmet,Knight Legi,Vampirka,oraz Boh/Softy.Traciłem przy tam na 2 godziny - 4bp sd,3bp uh,4 bp mf.Waste - to zależy od szczęścia :D.Czasem wyleciał dobry item a czasem nic...

Ja - A co powiesz o Liamie Darkcrosserze? Byliście przeciwnikami?

Fast - Tak,byliśmy przeciwnikami...Nie grał Fair...Kiedy był pokój,on nadal mnie "huncił" :D.KIedy expiłem,on wszedł,i mnie zabił wraz ze swoimi kolegami...Potrafił siedzieć przed grą 15h/24h...Jak dla mnie Pajac.

Ja - Pamiętasz słynną bitwę nie opodal Thais? Co możesz o niej powiedzieć?

Fast - Był chyba kwiecień.Expił mucha.Ja byłem u niego w domu.Wracał z expa i w drodze,zaczęła gonić go ekipa evul Liama :D.Powiedziałem na team speaku do kolegów,aby czekali koło mount sternum,i urządzili trapa.Okazało się,że tam czekała też na mnie ekipa Liama.Byłem nie daleko - przechodziłem przez dwarf bridge gdzie doszło paru kolegów Li(a)ma.:) Chyba byłem za szybki - uciekałem do sojuszników.Chcieliśmy wracać do depo kiedy....Romki (Szwedzka Gildia z kilkoma Polakami), dopadli nas.Próbowaliśmy uciekać do depo,ale nie mieliśmy szans...15 vs 30...No i stworzyła się Openka.Musiałem uważać,ponieważ miałem rsa.Mimo to,zabiłem chyba Zekiva.W bitwie był remis - 3:3.

Ja - O! Nieźle! 3:3! Brawo! Jednak pamiętasz na pewno historię z Liamem kiedy urządziliście mass loga na feremo! Opowiedz nam,jeśli możesz!

Fast - Tak!Byliśmy z kolegami w Kafejce.Wysłaliśmy szspiega,naszego kolegę z niższym lvlem ( 30~) aby śledził Liama i powiedział nam gdzie będzie.Okazało się ,że jest to na feremon hills.Wylogowaliśmy się.Kolega powiedział,że wychodzi z Feremo.Szybko się zalogowaliśmy i do dzieła!Dałem szybko mojego kompa Sewkowi ,bo jak wiecie miał lepsze pvp.Udało się!Zabiliśmy Liama!Radość była tym większa ,że "kolega" ze Szwecji miał red skulla.Pamiętam ,że Sewek dostał wtedy Golden Legi i 20k.Zresztą zapodam filmik z akcji.http://youtube.com/watch?v=7dCcdXsPOmg

Ja - Okej.Proponuję gre w szybkie pytania, zgadzasz się?

[SIZE="2"][COLOR="DarkOrange"]Fast - Jasne.

Ja - Liam Darkscrosser.

Fast - Psychol.

Ja - Old Fag?

Fast - Jedna z najlepszych gildi.

Ja - Dzisiejsza Aurea?

Fast - Sux.

Ja - Aurea na tibi 7.6?

Fast - Najlepsza.

Ja - Sewek?

Fast - PvP Master.

Ja - Mucha?

Fast - Power Gamer ;>

Ja - Nosebled Section ?

Fast - Nie za bardzo wiem jak odpowiedzieć :P.

Ja - Wrócisz do gry?

Fast - gram na 29 pallu - 4 fun i loguje się raz na tydzien :P.

Ja - Masz prawo pozdrowić parę osób.

Fast - Izmoks,Sewek,Mama ;**,Mucha,Tibia.pl,Tata,Old Fag.

Ja - Co możesz powiedzieć nowym graczom?

Fast - Gdybyście mieli kłopoty - Legolas the son of elfs :P.

Exodus
23-05-2008, 17:11
Wydaje mi sie ze to wywiad zrobiony przez jakiegos 12-latka i z Fast'Moltem ma niewiele wspolnego. Napisany bardzo dziecinnie i chaotycznie.

=eQQ=
23-05-2008, 17:12
Fake, kkthxbye.

/edit
//up
Osz ty, szybszy.

Valisha
23-05-2008, 17:20
@up
a kim Ty nie byłeś...? (;

Losari
24-05-2008, 13:28
Zalosny Fake... totalne frajerstwo...

NaTA90
24-05-2008, 13:46
wy jednak japcoq macie najebane w glowkach zal mi was

Russ'el
24-05-2008, 16:02
Współczuje waszym rodzicom ...

LuckyLuck
24-05-2008, 16:34
dzieciom sie nudzi bo długi weekend xD
a co do japcoka to co sie dziwicie przecież on robił masslogi charami romu xD połowa aurei to jego chary

Sesef
25-05-2008, 23:07
A myślałem że znam dobrze Czesia z RL, ale o tym że z nim Fasta sharowałem to nie wiedziałem i o tym że już studiuje też nie :( Jaki ja zacofany jestem.

Troche kiepskawe to fake

@Elooom
Nie pisze, bo już napisał. Matury skończyliśmy 15.

Elooom
26-05-2008, 14:09
czesio teraz mature pisze ; )).. l

Slide_Aurea
26-05-2008, 18:31
Matury pisemne skończyły się jakiś czas temu... teraz ostatnie ludki chodzą na ustne... jak ja jutro ;p

Moltreus
31-05-2008, 19:56
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAH
owned.

No ale co poradzić , dużo nowych rzeczy można się o samym sobie dowiedzieć xD
Pozdro,
Czesiek ;]

Szymaniakk
04-06-2008, 11:09
Hmmm,fake?! xD Tym dzieciom to chyba sie nudzi xD :D

Talitus
09-06-2008, 22:25
Ty noobie idz spac xD

wbT555
10-06-2008, 00:07
Niezle sie ubawilem to czytajac :)

Czesiek (pseudonim)? Czesiek to matka Cie nie nazwala Czeslawem? :( I studiujesz? A mnie uszukujesz, zebym sie nad logistyka rozgladal dla Ciebie... kurde dobrze sie dowiedziec tylu nowych rzeczy :)

Tylko kim do k**** nedzy sa mucha & company

Lecio
12-07-2008, 03:48
Jeblem na zawal x]

Niterra
10-08-2008, 23:39
Hmm, a myslalam ze Czesio ma naprawde na imie Czesio.. Tyle mnie oszukiwal :<:< hahahah, zalosny fake :P

Tommazi
11-08-2008, 10:29
Hmm, a myslalam ze Czesio ma naprawde na imie Czesio.. Tyle mnie oszukiwal :<:< hahahah, zalosny fake :P

zjebie genetyczny nie masz co robic tylko odswiezac stare tematy?

Szewcu
15-11-2008, 21:29
dzieciom sie nudzi bo długi weekend xD
a co do japcoka to co sie dziwicie przecież on robił masslogi charami romu xD połowa aurei to jego chary

Ja tez gram na Aurei :)

Ach teraz to tylko wojna o bagna w Venore a kiedys ...

RasVanitas
15-12-2008, 21:57
No bo jebne xD ! Ziomek ma ładnie pojebane w głowie żeby robić taki chłam. Fast jakby to zobaczył, to by się za głowę złapał ^/^. Co do ownerów to nie wiem ilu Ich miał, ale jednym z nich był Sodon, ziomek z Żagania :)

P.S
Może ziomek chce być kiedyś dziennikarzem i ćwiczy ? Szkoda, że z marnym skutkiem...

Russ'el
15-12-2008, 23:10
po ki ch** odświeżasz stare tematy ?

Konduktor
08-01-2009, 21:31
Wydaje mi sie ze to wywiad zrobiony przez jakiegos 12-latka i z Fast'Moltem ma niewiele wspolnego. Napisany bardzo dziecinnie i chaotycznie.

Zalosny Fake... totalne frajerstwo...

Niezle sie ubawilem to czytajac :)

Czesiek (pseudonim)? Czesiek to matka Cie nie nazwala Czeslawem? :( I studiujesz? A mnie uszukujesz, zebym sie nad logistyka rozgladal dla Ciebie... kurde dobrze sie dowiedziec tylu nowych rzeczy :)

Tylko kim do k**** nedzy sa mucha & company

No bo jebne xD ! Ziomek ma ładnie pojebane w głowie żeby robić taki chłam. Fast jakby to zobaczył, to by się za głowę złapał ^/^. Co do ownerów to nie wiem ilu Ich miał, ale jednym z nich był Sodon, ziomek z Żagania :)

P.S
Może ziomek chce być kiedyś dziennikarzem i ćwiczy ? Szkoda, że z marnym skutkiem...

BUUUUUUU ale NOOB o JAAAAAA CO NIE? OŁ SZIT MADAFAKA! ZABIJCIE GO!

Ty noobie idz spac xD

morda?

himato
31-01-2009, 13:55
Ciekawe, bo znam (znalem) z rl jednego z ownerow Fasta. I nie byl z warszawy a z wroclawia. To on nam w kafejce pokazywal jak grac (logowal sie na fasta). Pierwsze nasze postacie byly na Aurerze..

Kalident R.I.P.

Abuabuabuabu
02-06-2009, 22:26
No nie watpie zeby jaka kolwiek wersja tibii zajmowala 800kb ;) No chyba ze jestes taki Pr0 haxor co? Wyjdz gosciu i zamknij drzwi od zewnetrznej strony.

Sierat
26-02-2010, 20:01
Fast Molt nie jest z Warszawy...
Myślisz że jak stolica to odrazu tam mieszkają pro ogary xD

MieChO_SlaiT
01-03-2010, 23:37
ta ogary kurwa wielkie z was kazdy wie ze fast'molt nie byl z wawy co wy wogole gadacie na moje to jest fake mam nadzieje ze mnie ktos poprze bo kurcze juz mnie denerwuje te trole jedne.... to chyba nie byl fast'molt nie ??? nie ogary kurcze z was....X(X(X(X(X(

Moltreus
23-09-2010, 14:29
Prawie jak popieram Cię Miecho :D ale rozwije wasze wątpliwości, jestem z WAWY :D