Pokaż pełną wersje : Dk
Mam pytanie odnośnie expienia na Dk. Czy knightem na levleu 40 ze skillami 67/67 i eq: k set, crusared helmet, medusa shield i noble axe, dam rade bez waste expić na niższych poziomach tam gdzie są monki itd.?
Union_Aqua
24-05-2008, 15:48
Na -2 dasz rade bez waste ale nie zapuszczaj sie tam gdzie sa ghosty i inne smiecie w ilosciach olbrzymich...
Za TP (-3 ) nie masz najmniejszej szansy na expienie :)
Też myślę, że dasz rade na -2 ale bym Ci radził potrenować do 75/75 i w wakacje sobie ładnie poexpisz z fajnymi skillami.
Wakacje przeznaczę na coś bardziej pożytecznego niż gra w tibię;). Jak już coś to doskilluje do 70/70 i dzięki za radę.
mana'potion
24-05-2008, 21:01
Najpierw radzę na tibia earth przestudiować mapę. Uważaj na Withe bo mogą kilka razy walnąć fire field i kicha.
Właśnie poexpiłem sobie 2h na Dk i musze powiedzieć że loot jest dobry, exp również, ale za daleko nie mogę się zapuszczać na drugim poziome, bo jak już trafię na kilka witch, assains i dark monk to może być po mnie, albo waste.
DiterBraveFighter
25-05-2008, 01:56
na -2 możesz spokojnie expić, bylebyś się nie zapuszczał w duże grupy potworów i nie idź na ghosty.
mana'potion
25-05-2008, 08:50
Loot jest świetny. Ja moim paladynem po 1h expienia miałem 1k w gp, leo armor i z 10 steel helmetów.
A najważniejsze jest to że niedaleko jest skrzynka pocztowa dla facc. Jest pod zieimą w tym pierwszym miasteczku gdzie znajdują się "Bandit".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.