Pokaż pełną wersje : Gildia LP znowu daje czadu (24.05)
bajerfull
24-05-2008, 15:17
http://data.fuskbugg.se/skalman01/kurwabigmac.cam
a tu rec jakby ktos chcial
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=32042
tak, filmy z tibia.de (moze ktos nie zaglada)
0 skilla z jego strony ;]
Budy_Maximus
24-05-2008, 15:26
E tam, zarwie 6 dób i odrobi. Bez troski chłopak, widać że tibia nie jest jego całym życiem. :D:D:D:D
Oni są tak tępi czy tylko udają?
bajerfull
24-05-2008, 15:34
@UP: są...
@DOWN: bota moze ustawial :P
Ładnie z nimi jadą Ci przeciwnicy LP. A sam lp zamiast biec to chyba liczył kase w bp
albo się modlił do buddy
Dragones5
24-05-2008, 16:00
Wszyscy macie taki zlew ale zobaczcie jak on szedl... Mialem uczucie jakby mial zajebiste lagi bo jak mam lagi to tak samo chodze. Lp ma 0 skilla w pvp ale tutaj nawet team nei byl zgrany bo jakby chodzil noramlnie to nei dali by rady go zlapac. LP stoi a ci zamiast ku*wa podbiec to sie lampia. Lecz to tylko moje zdanie.
on sie uhał
own3d !!!
Gdzie on Ci sie debilu uhal? On sie leczyl potami to chyba noramlne ku*wa nie? No chyba, ze jak ciebie napadnie zalozmy pk team to obserwuejsz sytuacje z zaciekawieniem z popkornem w rekach
@up
Lagi bo na tibia cam filmik mozna nagrywac w danej szybkosci autor filmu nagrywal w szybkosci miejszej niz 1. Jak byl film z Palestyna jak sie chwali kasa to w pewnym momencie bylo szybciej bo zmienil szybkosc. Po porstu chcial nam autor zafundowac dawke dobrej zabawy i powoli przedstawil jego zgon za co dziekuje. I bez kitu on sie uhal suhashuauhsuhauhsu 8o Widac ze dziecko z Palestyny :).
Zdaje mi sie ze to Mateusza sprawka z Taifunem na furorze zaplacil Payment zeby go ubili tak samo tutaj, albo kupil chara i rozpetal wojne. Nie wiem jak , ale na pewno maczali w tym palce nasi rodacy ze szczytu drabiny levelowej i bardzo dobrze zrobili :P !! :)
Budy_Maximus
24-05-2008, 16:29
Mialem uczucie jakby mial zajebiste lagi bo jak mam lagi to tak samo chodze.
On to jednak jest nieszczęśliwy człek. Zawsze jak idzie na battle to go lagi dopadają, już 3 raz;/ Za 1 razem pewnie miał lagi i niechcący wszedł do tego korytarza w ab przy tp na hellgate. Albo może lagi za niego weszły? O.o
Lagmistrz...
E tam, zarwie 6 dób i odrobi. Bez troski chłopak, widać że tibia nie jest jego całym życiem. :D:D:D:D
Nie taki chłopak bo ma około 35 lat :D
bajerfull
24-05-2008, 17:22
no bez kitu chyba uhem sie leczyl. swoja droga ciekawe ile mu daje uh
DuRi_Zmc
24-05-2008, 17:33
Co wy chcecie od niego moge ise założyć ze Seromontis tez by padl <nie jestem jego fanem> ale zal chlopak D: niech sie zajmie expieniem lol
@up
Lagi bo na tibia cam filmik mozna nagrywac w danej szybkosci autor filmu nagrywal w szybkosci miejszej niz 1.
Fail
<10 znakow>
@up
Nie na pewno nie... Jestem przekonany, ze osoba ktora krecic moze dla widzow filmik zwalniac i dodawac szybkosci. Zreszta to juz na nie jednym filmiku sie pojawilo. A w tym osoba krecila na ośmiu dziesiątych ;)
@up
Lagi bo na tibia cam filmik mozna nagrywac w danej szybkosci autor filmu nagrywal w szybkosci miejszej niz 1. Jak byl film z Palestyna jak sie chwali kasa to w pewnym momencie bylo szybciej bo zmienil szybkosc. Po porstu chcial nam autor zafundowac dawke dobrej zabawy i powoli przedstawil jego zgon za co dziekuje. I bez kitu on sie uhal suhashuauhsuhauhsu 8o Widac ze dziecko z Palestyny :).
Zdaje mi sie ze to Mateusza sprawka z Taifunem na furorze zaplacil Payment zeby go ubili tak samo tutaj, albo kupil chara i rozpetal wojne. Nie wiem jak , ale na pewno maczali w tym palce nasi rodacy ze szczytu drabiny levelowej i bardzo dobrze zrobili :P !! :)
Nie można nagrywać w danej szybkości, lol - co do tego filmu kiedy się chwalił kasą, to było przerobione z .rec na .cam - dlatego..
Gdzie widać, że sie uhał? Musisz stać 1sqm obok niego, żeby zobaczyć napis 'Aaaah..'.
Tak jak Wcinacz napisał - nie wyszło Ci :<
@UP
I am Fail?? :o:o:o:o:o:o
Uwierz mi wyszlo, mi.
bajerfull
24-05-2008, 18:08
siidos ten cam tez jest z rec przerobiony. a co do predkosci to mozna manipulowac na pewno w gore. a czy zwalniac to nie wiem. ale pingowany to on raczej nie byl. w lagi tez watpie
siidos ten cam tez jest z rec przerobiony. a co do predkosci to mozna manipulowac na pewno w gore. a czy zwalniac to nie wiem. ale pingowany to on raczej nie byl. w lagi tez watpie
Przy odtwarzaniu można zmieniać szybkość, ale nie przy nagrywaniu.
down@
Z .rec na .cam można tylko przyśpieszać, nie zwalniać :x
bajerfull
24-05-2008, 18:12
mozna! przy przerabianiu z rec na cam na pewno mozna. ogolnie chyba przy edytowaniu cama mozna
@Siidos
Mozna przytrzymywac na chwilke i wlaczac. Mysle, ze tu zostalo to robione spacjlanie zeby przedstawic nam pelen obraz zdolnosci tego Palestynskiego intelekta :confused:
No nawet bylem na tej wojnie ale jako obserwator ;p Z muru obserwowalem ich itd. ;p LP dostaje ladnie po dupsku moze go Zuper wykurzy z elery... Ehhh i zowu zuper bedzie zajmowal dragi przez miecha xDDD
PaTrOsEK
24-05-2008, 19:35
Nic nie wiecie...! Jemu płaca ze padanie, wkońcu taki frag to coś...
A i jeszcze cos, on leczy się sd'kami...
;)
DuRi_Zmc
24-05-2008, 20:40
ja sie lecze bułką :o:o
@up
A ja rzucam udem za nogi o sufit po betonie tysiaclecie wieku?
Flame <3 : )
A ja odbiegne od tematu...
Zobaczcie na skile "kamerzysty" .... 98 sword ..... 94 DYST? KNIGHTEM? <lol2> .... 66 shield? To co on skilowal najpierw 2 reczna a potem z luku? xDD
Budy_Maximus
24-05-2008, 21:43
A ja odbiegne od tematu...
Zobaczcie na skile "kamerzysty" .... 98 sword ..... 94 DYST? KNIGHTEM? <lol2> .... 66 shield? To co on skilowal najpierw 2 reczna a potem z luku? xDD
Na camie można tak wała ciągnąć, zmieniając skille.
co wy chcecie od niego moge ise założyć ze Seromontis tez by padl <nie jestem jego fanem> ale zal chlopak D: niech sie zajmie expieniem lol
NA hibernie też jest war którą uv przegrywa a seromontis nie padł ani razu, bo jak widzi że nic nie wskóra to nie wychodzi z pz żeby przynajmniej nie dać dupy tak jak ten kolo.
thelolmaker
24-05-2008, 22:00
up & 2up
Nie da się manipulować skillami, po prostu jest błąd który przesuwa o jedną pozycję skile, przesuńcie o jeden w dół i dowiecie się, że distance skill to tak naprawdę shielding - jest to błąd programu który był poruszany na oficjalnym forum tibiacam tv.
Gdzie on Ci sie debilu uhal? On sie leczyl potami to chyba noramlne ku*wa nie? No chyba, ze jak ciebie napadnie zalozmy pk team to obserwuejsz sytuacje z zaciekawieniem z popkornem w rekach
noo popkorn maślany jadłem lewą stopą ;/
czy takie krety jak ty mysla ze jak udzielam sie na forum to musze grac w tipije ?;(;(;(
wydawało mi sie ze sie uhal bo nie bylo klasycznego aaaaah nad nim jak sie leczyl :/ w ogole zauwaz ze nawet jak to byly potiony to chyba health <ironia>
kthxbye .I.
Btw tutaj macie na rec lepsze ujecia tego filmu ;]
Krecila Polka ;]
http://rapidshare.com/files/117387295/kkkkkkkkk.rec.html
Dragones5
25-05-2008, 02:45
czy takie krety jak ty mysla ze jak udzielam sie na forum to musze grac w tipije ?
To laskawie mi kretyn powie skad mialem to wiedziec? Sry ale ja nie jasnowidz;(;( -.- dobra wszystko sie wyjasnilo.
kthxbye .I.
psyhopatka
25-05-2008, 07:07
Jak tak dalej pójdzie to Maurolkit (Polak) będzie miał najwyższy lvl na Elerze;p
#Dragones5
kretynem możesz nazywać tego kto cie spłodził ... a nie bezpodstawnie mnie
anonimowy to odważny _/
kończe temat i na te twoje internetowe napinki sram jak i na cibeie ; baj ;\
wrogonastawiony
25-05-2008, 18:36
Tak wlasnie przyczailem ze wczoraj padl ktos z gildii Maurolkita od gildii LP... moze sie zrobic ciekawie ;)
Primo:
1. Qrwa a mi się zdaje, że jesteś idiotą. Nikt qrwa nie płacił paymenta za ujebanie taifuna. Nie no przecież mdw siedzi w dp i myśli komu bu tu teraz zapłacić. Mdw już nawet nie gra, więc przestań qrwa się odzywać bo huja wiesz na dany temat a pierdolisz....
Sry za wulgaryzm, ale do takich ludzi wyzywających wszystkich od dzieci itp. nie można inaczej trafić.
http://img356.imageshack.us/img356/5171/imagesdg9.jpg (http://imageshack.us)
Tak mysle co napisac i... Wez cos na zdenerowanie, bo ja nie mowie ze to wiem na 100% Popierdolony skurwysnu i mozesz mi wylizac gale. bo prawie sie zesrales na tym forum taki jestes zdenerwowany, ze to nie prawda... Chuj mnie boli taki temat byl poruszany i nie tylko ja tak pisalem tylko przypominam ta stara dyskusje, a Ty masz kisiel w gaciach. Lecz sie popierdolony frajerze, bo nie dlugo jak Ci 5 letnie dziecko pilke zabierze to zaczniesz go nozem kroic... Ahh az ja sie zdenerwowalem :))
P.S. 8o8o8o. Widac, ze nowy na forum jestes, bo nie wiesz jakie tematy tu byly poruszane, ale i tak niezle sie w*****les nie ma co... Pojebany Piesek z Ciebie. Postaram sie w nastepnym temacie rzucic Tobie kija ([?]metaforycznego[?]) zeby zobaczyc Twe zdenerwowanie.;(
@up
Tutaj agnus =)
Jak widzisz nie jestem nowy na tym forum tylko mam nowe konto. Nie jestem 5-latkiem by się denerwować gdy ktoś mnie obraża. Obrażaj mnie do woli to tylko świadczy o Tobie.
Trochę żal gościa.
Co do UH ania:
Po prostu go support UH'ał,a on sam chyba pomagał lepić mamie pierogi ;x
i tak ci ktorzy zabijaja lp moga sobie grac na elerze, bo na emperze nie pograja,
jak narazie :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.