Pokaż pełną wersje : Dotyczące księgi magi
MarasNerana
25-05-2008, 01:41
Witam wszystkich ... jestem bardzo świerzym graczem ... i niemam kogo się zapytać o to czego nie wiem dlatego pisze na forum ... gdzie jest ta księga?? jak ją mam otworzyć mógłby mi ktoś wytłumaczyć?;/
Ksiege magi mozesz kupic w sklepach magiczny chyba za 150 gp albo pelno czasami lezy kolo beholderow.
http://img341.imageshack.us/img341/8466/ksigamagitl5.png
Księga Magi
Odmienia się Magii wałku -.-
mana'potion
25-05-2008, 07:43
@Michoss
Masz coś do Maggi?
@Topic
Newbie i tyle. Idź do sklepu magicznego weź ze sobą 150 gp i kup:
-Hi
-Buy Spellbook
-Yes
-Bye
Jak już ją zdobędziesz kliknij prawym przyciskiem myszy.
Michoss możę coś na temat??
Ta księga leci z beholderow ale lepiej używać stronki na takich jak tibia.pl
spellbook zajmuje tylko miejsce i capa i są tam tylko te czary które kupiłeś.
Dajesz na księge use i widzisz wszystkie czary któe na niej są.
MarasNerana
25-05-2008, 13:44
dzięuję wszystkim za odpowiedz ale znowu was troche zdenerwuję kolejnym pytaniem ... gdzie mogę spotkać te boholdery? i jak wyglądają?
tibia.pl > potwory > wszystkie > beholder > miejsca występowania > pokaż
Zalgadis
25-05-2008, 13:53
Edit@
Sekundy :(
Tibia.pl się kłania.
mana'potion
26-05-2008, 16:36
Klasyczny newbie. Beholder to taki skur*ysyn, zielony. Jak ma się małą inteligencję przypomina żabę. Ma jedno oko. Zapewne masz 8 lvl, więc poproś kumpli żeby z tobą poszli. Tych zapewne też nie masz to zaczaj się gdzieś koło Kazo i patrz czy ktoś ubił.
Klasyczny newbie. Beholder to taki skur*ysyn, zielony. Jak ma się małą inteligencję przypomina żabę. Ma jedno oko. Zapewne masz 8 lvl, więc poproś kumpli żeby z tobą poszli. Tych zapewne też nie masz to zaczaj się gdzieś koło Kazo i patrz czy ktoś ubił.
Beho ma 6 oczu :D
Michulek
26-05-2008, 20:28
up
Kto cie liczyć uczył? Sądząc że te macki to oczy to po DOKŁADYM wyliczeniu i podsuwmowaniu jakże skomplikowynych stwierdzeń stwierdziłem że ma ich 5, nie 6 jak ty podałes...
MarasNerana
27-05-2008, 02:35
dziękuję za pomoc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.