Pokaż pełną wersje : Pacc wasze poczatki
prosze opowiedzcie mi o waszych poczatkach premium account. Jak to bylo czy martwiliscie sie jak zapoznacie tak nowe wielkie tereny?? po ilu juz wiedzieliscie ''co w trawie piszczy? xD" Zblizaja sie wakacje i planuje kupno na knighta lvl 20 skil 66/66 ale skiluje dio 75
Mat_Fire
25-05-2008, 12:35
prosze opowiedzcie mi o waszych poczatkach premium account. Jak to bylo czy martwiliscie sie jak zapoznacie tak nowe wielkie tereny?? po ilu juz wiedzieliscie ''co w trawie piszczy? xD" Zblizaja sie wakacje i planuje kupno na knighta lvl 20 skil 66/66 ale skiluje dio 75
Nomm... niewiem czy ci sie oplaca kupywac na 20 levelu ze skilami powiedzimy z 75...na 20 levelu bedziesz mial jeszcze wiele expowisk... narazie moze sie wstrzymaj z tym paccem... wbij skille 80/80 poexp sobie jeszcze troche...i Kupuj pacc:D
no tak ale na 75 skilu lvl 30 to bedzie kwestia dwuch dni tomby czy cos tam
pacc kup najwczesniej jak mozesz po co masz sie pierdolic na zapelnionej fibuli czy soldach skoro na pacc masz pelno lepszych expowisk.
Maxis'Secura
25-05-2008, 13:13
Ja za tydzień kupuje już mojego 4 pacca . Tym razem na 18 knighta skile 58/57 ale zamierzam dobic z 65/65 :p
Pierwszego pacca kupilem na tibi 7.6 :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.