zaloguj się

Pokaż pełną wersje : bursty?

gucioooo001
25-05-2008, 13:21
Witam, mam 39lv pallka i robie nim bursty.Niewiem czy mi sie to oplaca czy nie.Mam z nich expic?jak tak to naczym?maze bedzie mi sie oplacalo je sprzedawac?jak tak to ile za bp?Prosze o odpowiedzi.

thx:)

Fureyka
25-05-2008, 13:50
Nikt nie używa/kupuje/sprzedaje tych strzał. Tracisz czas.

@down, mlvl może trenować robiąc coś bardziej pożytecznego ;p

>>>Mazix<<<
25-05-2008, 13:53
No niezupełnie bo trenujesz mlvl. Poza tym ładnie wyglądają w domku na poduszce.
To co up.

gucioooo001
25-05-2008, 14:02
Nikt nie używa/kupuje/sprzedaje tych strzał. Tracisz czas.

@down, mlvl może trenować robiąc coś bardziej pożytecznego ;p

Dzieki za odzpowiedzi, ale napisales ze moge robic cos bardziej pozytecznego.Miales cos konkretnego na mysli czy ogólnie?

niemam pacca

Undeadzik
25-05-2008, 14:45
@up

juz lepiej rob destroy fieldy :D

Wietek
25-05-2008, 18:03
Dzieki za odzpowiedzi, ale napisales ze moge robic cos bardziej pozytecznego.Miales cos konkretnego na mysli czy ogólnie?

niemam pacca

co bardziej pozytecznego?
idz trenowac i exura vita lepiej bedzie wsumie :P
mlvl i skillowanie przy okazj
burstow sie od dawna wsumie nie uzywam juz lepiej royall spearsy
burst gdzies komus do domku wywal :P

Deaf Scream
26-05-2008, 16:02
Powiem wprost.. moim zdaniem warto robić bursty..ale tylko w sumie jak będziesz miał pac. Sprawdzają się bardzo dobrze na dvorcach, hiokach (niepamietam jak sie pisze wiec sorki:P), a nawet na małpach na poziomie -1,-2.
Bo możesz nimi jak gfb skula sobie zrobić, jednak to bardzo dobra opcja na expowiksa gdzie jest masa słabszych potworków.

Co do kupna..nie widzaiłęm ludzi kupujących/sprzedających

Ale na własny użytek poźniej można wykorzystać..na facu to chyba w mintwalin by się dobrze spisywały bo chodzi o to żeby było więcej niż 1-2 potworki które Cię na raz gonią:]

Reach'
26-05-2008, 16:33
Trochę setek nie zaszkodzi... jak pan UP.

Jak masz problem ze słabszymi potworkami w grupie, to uciekając i lejąc ich z tych "mini-gfb" może przynieść większe korzyści.

Hity niestety nie są zbyt zadowalające. ;<

Bykunn
26-05-2008, 17:36
A jakbyś kiedyś miał jednak pacca, to bursty doskonale spisują się na goromie na cultach. Poprostu poezja, świetna zabawa, szansa na loot, no i bezstresowe bicie. Dlatego polecam serdecznie, a jak masz stać i używać exura vita bez sensu to już chyba lepiej porobić te bursty nie ?

Wietek
26-05-2008, 17:44
A jakbyś kiedyś miał jednak pacca, to bursty doskonale spisują się na goromie na cultach. Poprostu poezja, świetna zabawa, szansa na loot, no i bezstresowe bicie. Dlatego polecam serdecznie, a jak masz stać i używać exura vita bez sensu to już chyba lepiej porobić te bursty nie ?

no wsumie tak
No skoro bedzie chodzil tam gdzie duzo slabszych potowrow to sie przyda napewno
jak upy juz pisaly to raczej sie nie kupuje ani nie sprzedaje
no chyba ze ktos naprawde fast potrzebuje czy cos to moze kupi no ale mysle ze to rzadkie

gucioooo001
27-05-2008, 13:18
Dzieki.Przyda się.Własnie będę kupował pacca.:evul: