PDA

Pokaż pełną wersje : Wywiad z Vincento!

-Phoenix-
25-05-2008, 17:24
Ja - Ja (Finixio vel Fewolczak)
VV - Vinczento

Ja: Witam, chciał bym z Tobą przeprowadzić wywiad - więcej, było by to dla mnie zaszczytem

Ja: Czy się zgadzasz?

VV: Alerz z najwienkszom przyjemnosciom :cup::cup::cup: ... albo nie, tym razem będę zupełnie poważny;)

Ja: Szczerze mówiąc na to liczyłem, zacznijmy od pierwszego pytania - co skłoniło Cię do pokazania rzeszy forumowiczów jak bezgranicznie są głupi??

VV: Jeśli mam być szczery, Vincent powstał zupełnie przypadkiem, pod wypływem rozmowy jaką przeprowadziłem z jednym z tych "bezgranicznie głupich". Sam pomysł narodził się pod wpływem lektury postów prawdziwego VV na tibia.com oraz obłudy i kretyństwa - przepraszam za to wyrażenie - naszych Iridian.

VV: Poza tym..

VV: To pomogło mi rozładować stres i nabrać dystansu do gry;)

Ja: Rozumiem. Czy nie uważasz, że czasem grubo przesadzasz w swojej krytyce skierowanej przeciwko szeroko panującej fali debili nas-otaczających ??

VV: Vincent to taka moja "ciemna strona". Zazwyczaj jestem zupełnie inny niż on, choć czasem zdarzają się sytuacje - szczególnie ostatnio - kiedy zaczynam zachowywać się podobnie jak on. VV jest czymś w rodzaju nemezis, które ci wszyscy debile stworzyli sami na siebie, a że akurat to ja miałem być tym nemezis, mówi się trudno:p Tej ostrej krytyki nigdy nie było by bez udziału moich "przyjaciół", sam wiesz kogo;)

Ja: Sam wiesz kogo? Co masz na myśli??

VV: Po pierwsze, mój ulubieniec Blefaw, dalej neztasy krelele viffarny i cała ta zbieranina, kończąc na polaczkach i kukiełkach z arkanium

Ja: Chodzą słuchy, iż kreowany przez Ciebie czarny charakter stoi po stronie Divine, pomimo tego, że tylko nieliczni zauważają iż flame'ujesz tylko Virtue - o dziwo zauważają to Ci których wymieniłeś wyżej. Jak to uzasadnisz?

VV: Flameuje każdego kto tylko na to zasługuje, na tym polega zabawa. Kiedyś nawet zrobiłem to sam sobie.

VV: Ale faktem jest, że najbardziej dostaje się Virtue, czyli dawnemu DD;)

VV: Jako ciekawostkę moge tez powiedzieć...

VV: że niektóre moje posty mają więcej niż jedno znaczenie, skierowane do pojedyńczych osób, ale nikt jeszcze nie odważył się rzucić riposty:(

Ja: Nad bezgraniczną głupotą niektórych członków DD mogli byśmy polemizować latami, aczklowiek nie w tym sęk - powiedz mi jeszcze jakie jest Twoje stanowisko odnośnie "Polaków" walczących po obu stronach

VV: I ci , i ci mają wiele na sumieniu, ale z Polaków z Virtue lepiej jest się nabijać, są tacy "fotogeniczni" pod tym względem;) Arcanium/Divine nigdy nie było tymi dobrymi, a DD/Virtue złymi, ale tak się już ułożyło. VV to taki "Gwiazdy tańczą na lodzie", czyli przerost kretynizmu nad formą, w jego ostrej krytyce mają szansę wziąć udział tylko ci, których jest za co krytykować, a żeby to zrozumieć, wystarczy poczytać posty DD-prolaków - te przed 21 grudnia.

VV: Wychodowali sobie wrzoda na tyłku, niestety ;/

Ja: Masz z tego frajdę?

VV: Jak mało kiedy;) Niektóre odpowiedzi i dialogi były niesamowite, (zwłaszcza ta z kiełkiem o Toli) co i wielka fala krytyki która spadła na biednego VV zaraz po jego narodzinach. Poza tym daje mi frajdę, takiego VV jak ja nikt nie pokona na forum.

Ja: Kogo najbardziej lubisz sprowadzać do poziomu przedszkolaka?

VV: Blefawa! Reszte jego przyjaciół z Virtue traktuję już dość ostro..

Ja: Dobra, przedostatnie pytanie - jaki jest Twoj stosunek do żydów w Polsce?

VV: Nie mam z nimi stosunków;\

Ja: I dobrze, ż<cenzura dla Xandara> trzeba - odrazu przypomniało mi się przysłowie "żyd to f<cenzura dla Xandara>, żyd to b<cenzura dla Xandara> - żyje po to by go tłuc". Oke, przejdźmy do ostatniego pytania mianowicie kiedy masz zamiar się ujawnić??

VV: Kilka osób wie kim jestem i to narazie starczy;)

Ja: Czy chcesz kogoś pozdrowić?xD

VV: Dzięki a przy okazji chciałem...

VV... pozdrowic wszystkich moich fanuf, a przede wszystkim blefaw, kiełek, oraz kukiełki i polaczki z diwine i wirtue:cup::cup::cup:

VV: I dzięki za wywiad

VV: Wasz szczerze, Shane ~

Ja: To ja dziękuję, do zobaczenia!

Vincento_Vampire
26-05-2008, 22:55
hehe siemka oraz witam i pozdrawiam wszystkich za wyjontkiem moderator bosal ktury usunoł poprzedni wywiad X(X(X(:confused:

Wasz szczerze,
Shane

~

Massior
26-05-2008, 23:56
hehe siemka oraz witam i pozdrawiam wszystkich za wyjontkiem moderator bosal ktury usunoł poprzedni wywiad X(X(X(:confused:

Wasz szczerze,
Shane

~
xDDDDDDDDDDDD own3d

Vincento_Vampire
02-06-2008, 08:11
bardzo mało komentuw w usunientym temacie było 57 a tu 2 fochX(X(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

Bas
19-07-2008, 15:33
Skoro pragniesz komenta... tamten avatar był lepsiejszy ;]
A jeśli chodzi o wywiad to przedstawia Twoje poglądy tym którzy jeszcze ich nie znali... ale myśle że mało jest/było takich osób. Mimo wszystko fajnie się czytało.

Powodzenia w dalszej działalności ;] Bless Ya!

Vincento_Vampire
19-07-2008, 18:47
Skoro pragniesz komenta... tamten avatar był lepsiejszy ;]
A jeśli chodzi o wywiad to przedstawia Twoje poglądy tym którzy jeszcze ich nie znali... ale myśle że mało jest/było takich osób. Mimo wszystko fajnie się czytało.

Powodzenia w dalszej działalności ;] Bless Ya!

hehe witam i pozdrawiam muj fan Bas leci zaproszonko i repucik na maksika hehe:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Bas
22-08-2008, 17:05
Bendem siem wozic po forum bardziej nisz do tei pory xD

Eric'
07-12-2008, 23:52
Przecież VV to Kielek !!!
Nawet nie ma zmiennego IP neostrady!

Eric'

Kiełek
08-12-2008, 19:37
no qrka wydalo sie jaaaa;/

Eric'
08-12-2008, 20:11
Niszczenie samego siebie nie będzie już sprawiało takiej frajdy co kiedyś...:confused:

Eric'

Aezmo_1994
08-12-2008, 20:47
skont wjerz????////

Kiełek
09-12-2008, 19:32
:[ noms destroj winca ;/;(;[;\;|

Vincento_Vampire
22-12-2008, 22:17
ej to nie prawda rze jestem kielk wszyscy przecierz wiedzom rze tak naprawde kielk jest mniom:confused::confused::confused:X(

Wasz szczerze,
Shane

~

Kiełek
23-12-2008, 09:19
:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Tristan_da_Sworder
05-01-2009, 16:04
hehe witam i pozdrawiam muj fan Bas leci zaproszonko i repucik na maksika hehe:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Panie powiec tylko suowo a bendzie uzdrowiona dusha moya

Tristan_da_Sworder
05-01-2009, 18:33
18:17 xXx: 18:17 You see Vincento Vampire (Level 157). He is a royal paladin. He is Eternal Flame of the Anima Libera.
18:17 xXx: jakis wannabe
18:17 xXx: se zrobil
18:17 xXx: taki sam nick jak ten z forum

/sponsored by Kieleq of Kielczan Kielkowski Kiel

Vincento_Vampire
18-01-2009, 14:10
18:17 xXx: 18:17 You see Vincento Vampire (Level 157). He is a royal paladin. He is Eternal Flame of the Anima Libera.
18:17 xXx: jakis wannabe
18:17 xXx: se zrobil
18:17 xXx: taki sam nick jak ten z forum

/sponsored by Kieleq of Kielczan Kielkowski Kiel

hehehehehehehehehehehe owned hahahahahahahahahahahaha rzarcik miesionca spadlem ze krzesełka ale to i morze lepiej bo tak sie zagralem rze nie pamietam kiedy ostatnio z niego wstawalem w 2006 jeszcze chybaX(X(:confused: pozdrawiam muj fan Tristan_da_Sworder :cup::cup::cup:

aha - slowo :cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Tristan_da_Sworder
18-01-2009, 14:52
hehehehehehehehehehehe owned hahahahahahahahahahahaha rzarcik miesionca spadlem ze krzesełka ale to i morze lepiej bo tak sie zagralem rze nie pamietam kiedy ostatnio z niego wstawalem w 2006 jeszcze chybaX(X(:confused: pozdrawiam muj fan Tristan_da_Sworder :cup::cup::cup:

aha - slowo :cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Czuje sie jurz speunionym forumowiczem gdyrz kiedyrz zostauem pozdrowiony :D:cup::cup::cup::cup::cup:

ale jednak nie zostawie tegorz forum gdyrz mam misje suawienia slowa borzego opsss Vincetowego :D:cup::cup::cup:

-Phoenix-
28-01-2009, 18:07
Przecież VV to Kielek !!!
Nawet nie ma zmiennego IP neostrady!

Eric'

VV to Everanor, więc zamknij się zamiast eksponować swoją niewiedzę.

Vincento_Vampire
28-01-2009, 20:04
VV to Everanor, więc zamknij się zamiast eksponować swoją niewiedzę.

hehehehe :cup::cup::cup:nom to powturze bo sie widze menczysz dzielnie rzeby to powiedziec a i tak cie nikt nie sluha wienc cii pomoge i powturze poare razy co by ludzie wiedzieli wienc VV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to EveranorVV to Everanor albo nie przecierz to nie prawda bo tak naprawde to VV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielkVV to kielk ojeja co ja za gupoty gadam karzdy wie rze VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks VV to gupi feniks aj pomylka sorki ptrzeciez VV to blefaw VV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefawVV to blefaw ojeja znowusz zle VV to berger VV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to bergerVV to berger a wogule to feniksie:

http://img216.imageshack.us/img216/8708/funnypicturesmyinterestto3.jpg (http://img216.imageshack.us/my.php?image=funnypicturesmyinterestto3.jpg)

ojeja przepraszam hyba pomylilem konta i napisalem z konta eweranora

Wasz szczerze,
Shane

~

Adedin
28-01-2009, 23:28
dużo tekstu

zgadzam się