Pokaż pełną wersje : Inne Najgłupszy dead w histori xDD
Tentotrix
25-05-2008, 20:57
SCENER :
http://img146.imageshack.us/img146/7016/cdnbn4.jpg
jeśli chcecie zobaczyć czym sie to skonczyło zapraszam do sciagniecia filmu :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/328405
comment : Padanie na 73 to moja pasja xD
@wyjaśnienie
Zapomniałem ze nie mam hotkeyów na potiony po formacie...cieszylem sie ze dobiegłem do zejscia i..xD
AhAHhaha to Ci się udało ;d
Warriorek
25-05-2008, 21:03
Dobre ale nic nie przebije VVD na poi.Co zlecialo przy deadzie?:p
Tentotrix
25-05-2008, 21:05
nie ,to nie bylo zamierzone xDD szedlem a tam - ZONK xD
BP tylko (120 strong mana potion , , bp strong health potion i pierdołki :) )
Hahahha, ale jesteś ogarnięty... hahah aHH!h1h1hhh
A tak naprawde, nic smiesznego Ekhm...
Nie zrozumiałem, specjalnie poszedłeś paść, bo eq nałożyłeś ... Filmik głupi ... Jak ci się nudzi to oddaj chara, przynajmiej będzie pożytek ...
Eeee tam, BR vs BK nic nie przebije xD. A co to była za akcja VDD na poi?? Dałby ktoś linka??
@down: ty, masz racje już widziałem xD. Wkońcu ta akcja była kiedyś sławna ;p. Jednak BR vs BK było lepsze, i starsze :D
Warriorek
25-05-2008, 21:18
To jest Vvd pomylilem sie ;p http://pl.youtube.com/watch?v=DuN2lqseHP8 moze widziales
Dzięki stary! Dawno tak się nie uśmiałem :D:D
Trzymaj się :D:D
To jest Vvd pomylilem sie ;p http://pl.youtube.com/watch?v=DuN2lqseHP8 moze widziales
?
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHH AHAHAHAHH
AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
PaTrOsEK
25-05-2008, 21:45
Naprawe, to ci sie udalo. xD
Tentotrix
25-05-2008, 21:56
Eeee tam, BR vs BK nic nie przebije xD.
mozesz dac linka?:D
up: Wpisz sobie w Search bo taki był tytuł tematu z tym filmikiem ;p. Ale filmik był z tibiacams i to z czasów Tibii 7.6 czy coś kolo tego.
Dobre :> Ale i tak ta Postac On sprzedal na allegro ktos kupil i potem ho 2x haknol i gra nadal :> Hyh Tibia bot NG sprzedaje jak Chcecie To psizcie do Xree lixall :> Jak mozna miec na Free xd :>
Valariazz
25-05-2008, 22:29
No żal po prostu. Nie ma sie czym przejmować. Xd
ma ktos filmik z tego poi co VVD padl?
na 73 lvlu pchac sie na frosty? :P
Hmm, bylo sprawdzic wczesniej hotkeye :P
Dobre :> Ale i tak ta Postac On sprzedal na allegro ktos kupil i potem ho 2x haknol i gra nadal :> Hyh Tibia bot NG sprzedaje jak Chcecie To psizcie do Xree lixall :> Jak mozna miec na Free xd :>
Widać, że się nie lubicie. Myślisz, że ktoś w to uwierzy? :)
I weź na ortografią popracuj, chyba że teraz ty chcesz zdobyć nagrodę forum za "Dys-orta" roku :)
I nie używaj emot zamiast przecinków.
@edit
NG za free? Pewnie chodzi ci o ten sposób z 7.6... Jaki debil carkuje bota skoro jest za free pod tą wersje :)
Koniec - bo o botach nie można gadać - chyba sie to nie zmieniło przez te parę lat, nie? :P
@topic
Spoko, takie podejście do tej gry powinien mieć każdy.
@Xree Lixall
Masz dwa dedy na 73 :D Chyba rzeczywiście nie lubisz tego poziomu xD
//
Bardzo stary forumowicz :)
VVD Dead
http://pl.youtube.com/watch?v=DuN2lqseHP8
Best fart frag z kolei wał dla ofiary
http://pl.youtube.com/watch?v=pB4aroJrG3w
Bardzo stary forumowicz :)
Jestem starszy O.o
Galera_Warrior
25-05-2008, 23:25
uhauhauhya! Ale owned XD
btw chyba nie tylko ty padles, z lewej strony wypadly 2 frosty w tym jeden na yellow ;d
@EDIT
AUHUHAUHAUH ALE TEN DEAD VV ROX. XD
Dead Sarkusa bije wszystkie o banie. Jeszcze była jedna taka zajebista akcja Gardelrona z Kyry czy jakoś tak tylko nie pamiętam co on odjebał ;d
Jestem starszy O.o
"Starszy" w sensie wieku :)
Ale niezła próba ;]
Swoją drogą zapraszam na moje 36 urodziny (których nie wyprawiam : P)
Tentotrix
25-05-2008, 23:44
hehe jak juz jestemy w temacie o śmiesznych deadach to warto przypomniec pewnego 99 palla, ktory poszedl na parchament wbic 100 lvl , wbił i dosłowie 2 sec pozniej pociagnal za pergamin przypadkowo i padl jeszcze z napisalem "you advenced...xD" jak ktos ma filmik to niech zapoda :)
btw.
Umieściłem ten filmik między innymi po to,żeby przypomnieć niektórym ,że to tylko gra i deady należy traktować z dystansem,a czasem nawet można się z nich pośmiać :D
@kopasos
masz racje mam pewnien spór z Qxall ,cóż ciężko sie dogadać z osobą nie potrafiącą logicznie myśleć :)
@btw 2
może ktoś jeszcze pamieta , mojego wcześniejszego palka : " Pall Tabrox " ,na którym wraz z qmplem poszlismy na demona(parchament) i wyskoczylo 5 :) tez byl to ciekawy dead :P filmik umieściłem również na forum xd
lol troche nie ogarnąłeś xd trzeba było wolniej jeszcze ten bp otwierać
Tentotrix
26-05-2008, 00:21
@up
ja sie cieszylem ze zyje ! skapnełem się ze trzeba bp otwierac dopiero jak mały smoczek polawił się na horyzoncie xd
A fraga zenka nie pamietacie? Na poi jak chcial yorbbiego dorwac :D
Offspringer
26-05-2008, 07:29
Wg.mnie nic śmiesznego
xD xD xD
Młodsze pokolenie... Chyba powstanie jakaś nowa rasa xD xD xD
xXxKaiserxXx
26-05-2008, 15:15
Nie ma to jak iść na frosty bez hotkeyów haha :)
Trzeba było Bp otwierac jak juz sczaiłeś że nie masz hotów, a nie dopiero po zejściu na dół -.- biegłeś i nie wiem gdzie chciałeś dobiec.
To by było na tyle;)
Trzeba było Bp otwierac jak juz sczaiłeś że nie masz hotów, a nie dopiero po zejściu na dół -.- biegłeś i nie wiem gdzie chciałeś dobiec.
To by było na tyle;)
Wy chyba przejmujecie się tym dedem bardziej niż on ;D
http://pl.youtube.com/watch?v=Uj3bIpbYxw4
nic dodac nic ujac ;D
Master Knight de'Vere
26-05-2008, 21:29
rofl, nie ma to jak biec zamiast do wyjścia to w środek spawnu pełnego frostów bez h-keyów jeszcze xD
Peres3201
26-05-2008, 22:28
A fraga zenka nie pamietacie? Na poi jak chcial yorbbiego dorwac :D
To nie Zenek grał.
wow, doprawdy najgłupszy w historii wszechświata
Wy chyba przejmujecie się tym dedem bardziej niż on ;D
No w końcu to forum po to jest. Pomoc biednym i potrzebującym oraz udzielenie wsparcia w trudnych życiowych tibijskich chwilach, w tym przypadku śmierć.
@up
Wątpię żeby ded to była trudna chwila życiowa w JEGO tibijskim życiu :)
Wnioskuje to z filmu : P
Frost Dragon Rox :D
Mordarik123
28-05-2008, 13:51
3.2k ded to ots był ?
bo nie bardzo rozumiem z czego sie tak cieszycie bez obrazy bo to może ja czegos nie rozumiem :)
PoI quest:)
jeśli wejdzie sie nie tą profesją tam gdzie nie trzeba - za kazdym razem zabiera więcej :)
Nie próbowałem, wnioskuje z filmiku :P
thelolmaker
28-05-2008, 23:06
hehe jak juz jestemy w temacie o śmiesznych deadach to warto przypomniec pewnego 99 palla, ktory poszedl na parchament wbic 100 lvl , wbił i dosłowie 2 sec pozniej pociagnal za pergamin przypadkowo i padl jeszcze z napisalem "you advenced...xD" jak ktos ma filmik to niech zapoda :)
pamiętam ten filmik co koleś wbił w parchment room setkę, a kolega położył mpa na trumnie i jak zdjął to 4 demki się pojawiły tak jak po zdjęciu tego scrolla i uciekł, a 100 lvl padł, filmu nie znalazłem :/
był też film z 99 lvl'em co wlazł i padł bo 5 demonów było :evul:
Tak, ten palek wbil 100lvl i zginął po kilku sec. Może jeszcze gdzieś wygrzebie ten film w moich archiwach ;p
A ma ktoś ten film BR vs BK? Nie mogę znaleźć nigidzie a chyba nie oglądałem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.