Pokaż pełną wersje : Inne Pokaz swietnego pvp by 152 ms
Bartholomew
26-05-2008, 20:03
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=as9bhm7fd5fklho6
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=ly9p1c4s11n4xqi4
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=mouay6wf7niu7yyh
jak w temacie
Ten gość co padł to jakś naab, nawet sie nie manasował/leczyl
btw. fajnie im uciekał xd
Pozdro :>
Jak na dzisiejsze czasy pełne nubów i no skili, to całkiem pro.
Niezłe, nie ma co :D
Ten koleś, co czaił w Veno - nie wiem co on od********* xD 2 razy się złapać na takie gówno xD
matekk fst bolt
26-05-2008, 20:26
ale mi pvp pare sd ue koleś najwidoczniej kupił postać bo gralem na beryli i mam tam teraz paru kolesi z rl i wiem jak niektorzy graja to nie mogl byc prawdziwy owner
westside xd joł.
Etan Marth
26-05-2008, 20:27
Nie musialem wchodzic w temat, a wiedzialem ze chodzi o Micha. Na gamigo sa jescze 2 jego filmy, pokazuje, ze naprawde ma dobre pvp :)
Pvp ładne miał nawet ten koleś,ale potem w dosyć trapa się dał zapędzić jakoś udało mu sie z niego uciec szkoda ze tego ostatniego filmiku dłużej nie nagrał.
Mazur199
26-05-2008, 22:16
gosciu ma chyba nieskonczone pomysły na ucieczki :O
xXxKaiserxXx
26-05-2008, 22:26
Dobre pvp ma. Naprawdę umie grać i wie co robić ;]
Teon_Aldorian
26-05-2008, 22:44
kozak naprawde wymiata ;]
Lord_Piterek
26-05-2008, 22:53
Westide =) typki z mojego miasta ;) (po części) bardzo ładnie :D berylia bedzie wasza! ;)
Etan Marth
26-05-2008, 23:02
@up
Na Berylii teraz peace :<
Drugi link bije wszystko na głowę : P
May 26 2008, 17:45:12 CEST Killed at Level 152 by Kiwi Terpenes
and by Astralis
= //
kozak :D
jeszcze sie z nich śmiał , jak małe dzieci ich robił :]
Umie uciekac, ale niewiele więcej pozatym. Akcja w Thais przed dp... Rune biega wkolo i nic, zero manasowania/leczenia -.- Powtarzam się ale łeb do uciekania to on ma
matekk fst bolt
27-05-2008, 00:46
Westide =) typki z mojego miasta ;) (po części) bardzo ładnie :D berylia bedzie wasza! ;)
caly westside z nowej soli jest prawie ...
Michael Rzotkiewka
27-05-2008, 00:47
Umie uciekac, ale niewiele więcej pozatym. Akcja w Thais przed dp... Rune biega wkolo i nic, zero manasowania/leczenia -.- Powtarzam się ale łeb do uciekania to on ma
To juz jego taktyka.. jakos na zadnym z tych 3 filmow nie padl a pz zawsze mial, lazil po roznych miejsach gdzie o trapa nie trudno no i zawse uciekl mimo, ze gonilo go xx pixeli..
@movies
gosc jest swietny :D
Lol a co miał zrobić, z lmm'ów go bić, żeby pokazać pvp? Normalnie go zabił, pokazał nam pvp w postaci ucieczki, pvp skill to nie jest tylko ubijać od cholery ludzi, ale też żeby uciec i nie zginąć.
Lol a co miał zrobić, z lmm'ów go bić, żeby pokazać pvp? Normalnie go zabił, pokazał nam pvp w postaci ucieczki, pvp skill to nie jest tylko ubijać od cholery ludzi, ale też żeby uciec i nie zginąć.
A czy ja powiedziałem że on nie ma pvp ? Czytanie ze zrozumieniem sie kłania ...
Jak na dzisiejsza tibie z hotami, to nie najgorzej. Ciekawe, jakby mu to wyslzo na tibii 7.6 bez pierdolonych hotow.
Robi wrazenie. Gosc bardzo dobrze zna topografie miejsc w ktorych walczyl (molts, zejscia na hills). Generalnie duzo mysli podczas gry i to sie przeklada na jego umiejetnosci, naprawde warto obejrzec.
babcia666
27-05-2008, 13:46
Jedynie to te jego postoje żeby pomyśleć a na około latają ludzie i bez sensu mwallują;d koks.
Etan Marth
27-05-2008, 13:55
Jak na dzisiejsza tibie z hotami, to nie najgorzej. Ciekawe, jakby mu to wyslzo na tibii 7.6 bez pierdolonych hotow.
To by strzelal SD uzywajac BlackD, mialby mocniejsze UE, mort hur , w swoich filmikach czesto uzywa UE, wiec jescze lepiej by mu to wyszlo
Unholy_Elder
27-05-2008, 13:55
Po co rosmyslac co by bylo gdyby... teraz jest Tibia 8.11, z systemem hotkey'i i poszlo mu tak, za czasow 7.6 pewnie poszlo by inaczej ale nikt sie tego nie dowie.
@Topik
Koles jest swietny.
Marecki666
27-05-2008, 14:10
Generalnie duzo mysli podczas gry i to sie przeklada na jego umiejetnosci, naprawde warto obejrzec.
Zgadzam się, wg mnie myślenie = skill.
Bosko ucieka. :D on zna to na pamiec pewnie bez monitora tez by tam uciekal eheh tylko wypada powiedziec MORE filmow ROB!
Hans_Czesiek
27-05-2008, 17:07
lepiej daje swoim elite knightem na 109 lvl, buhahahhaahahhahahahhahahahahha
Galera_Warrior
27-05-2008, 18:27
Acha ta nasza Aradna...
A taka mała ciekawostka, na forum tibia.com zalozyla temt w ktorym oglasza ze ubija za pieniadze. tak wiec jak ktos chce, pisac i placic, a pozniej ogladac jak pada twoj wrog xD
@Kost
to nie jego filmy, Aradna jest SWE :>
Ogladalem pare dni temu 2 pierwsze filmy, trzeci tez miazga jak kazdy.
Pvp wprost swietne, pozazdroscic znajomosci mapy.
DuRi_Zmc
27-05-2008, 20:07
lepiej daje swoim elite knightem na 109 lvl, buhahahhaahahhahahahhahahahahha
Pokaz film lamusie
@film
Swietne pvp ciekawy jestem kiedy nastepny film a co do tamtego teamu to sie osmieszyli haha :o
Dragones5
27-05-2008, 20:15
Powiem tak pvp mozna by powiedziec swietne. Znajomosc mapy boska a udowodnil to w 2 filmiku gdy biegal po tym labiryncie i niedal sie zlapac. Ale najbardziej to mnie dobilo w 3 filmiku jak przyszla taka ekipa a ona na exurze vicie ujechala i nawet m walli nie umieja stawiac cioty. No nic czekam na kolejne akcje z jego udzialem ;D
Oris Palladyn
28-05-2008, 16:23
Koles Pro i tyle
DuRi_Zmc
29-05-2008, 15:42
Tylko go sobie wyobrazic jakby koles mial 200+ ;D
Tylko go sobie wyobrazic jakby koles mial 200+ ;D
Yyyy, wytłumacz bo nie rozumiem? Byłby szybszy o 48 lvli?
Rozwalił mnie trzeci filmik, taka ekipa i go nie zabili... Gościu ma naprawde dobre pvp, i dobrze zna mapke bo widać było jak łatwo mu było uciekać.
Hmm... w pewnych momentach ci co go gonili pokazali klase...
Aradna - Imponujące pvp, znajomość mapy, nerwy ze stali xD i poczucie humoru. Przepiękne filmy !
Może sobie pozwolić na takie akcje, bo na beryli na otwartym terenie może go dogonić tylko kilka osób - jest 3 magiem na servie:) 0.o
Vademecum
30-05-2008, 19:49
wiecej filmikow w wykonaniu tego gracza poprosze :)
ma zajebisty skill w uciekaniu :P
A na 7.6 z ue by sciagna tego hax core
Technick
30-05-2008, 20:03
To w Tibii jest takie coś jak "dobre pvp"? ;/
Bo ja od zawsze myślałem, że poza atakiem i leczeniem to już nic nie ma :baby: .
Przegrywa ten komu pierwszemu zabraknie zapasów, żeby się leczyć i koniec.
Całe tibijskie PvP.
W dodatku są hotkeys, więc jak można mówić, że tamten ma lepsze PvP a tamten gorsze? >_<
@down
Zagraj sobie w L2, WoWa, Guild Wars to zobaczysz co to prawdziwe PvP, a nie rzucasz ironicznymi komentarzami, nałogowy tibijczyku.
Vademecum
30-05-2008, 20:07
up
widac ze sie znasz bardzo
Bo ja od zawsze myślałem, że poza atakiem i leczeniem to już nic nie ma :baby: .
Całe tibijskie PvP.
W dodatku są hotkeys, więc jak można mówić, że tamten ma lepsze PvP a tamten gorsze? >_<
@down
Zagraj sobie w L2, WoWa, Guild Wars to zobaczysz co to prawdziwe PvP, a nie rzucasz ironicznymi komentarzami, nałogowy tibijczyku.
patrz jak ten koleś sam robi w chuja z 10 kolesi na motls albo fer~ hills, sztuka ucieczki, "wiedzenie gdzie sie chodzi", gdzie strzelić m walla to też pvp
wiecej filmikow w wykonaniu tego gracza poprosze :)
ma zajebisty skill w uciekaniu :P
A na 7.6 z ue by sciagna tego hax core
tamten jego tez ;p
topic@
kolo wymiata, genialne jest to jak biega sobie strzla mwalle i jeszcze rozmawia z ścigającymi xd
miodzio
Mich jak dempah siedzi 15h przy kompie to mapke zna ;]
Technick
30-05-2008, 22:22
sztuka ucieczki, "wiedzenie gdzie sie chodzi", gdzie strzelić m walla to też pvp
Przez PvP rozumiem pojedynek gracza lub graczy z graczem lub graczami, a nie ucieczkę przed jakimś random PK.
Czytaj trochę uważniej. Tibia jest ograniczona to tur i nigdy nie będzie w niej czegoś takiego jak "dobre PvP". Totalna głupota to także system skillowania i absolutny brak równowagi między profesjami, co często sprawia, że 8 pal w BoHach ze skillami 50 w discie może spokojnie pokonać 20 knighta (dajmy mu 60/60) mając przy sobie jedynie włócznie (zakładając oczywiście, że nikt im nie przeszkodzi i nikt nie ucieknie).
Sprawa wygląda trochę inaczej na wyższych poziomach, ale właściwie i tak wynik jest taki sam, więc skończcie pier***ić, że "on rzucił m walla i ma takie zajebiste PvP, że aż staje!", bo już mi się rzygać chce od takich żałosnych tłumaczeń.
Wonski89
30-05-2008, 22:37
Przez PvP rozumiem pojedynek gracza lub graczy z graczem lub graczami, a nie ucieczkę przed jakimś random PK.
Czytaj trochę uważniej. Tibia jest ograniczona to tur i nigdy nie będzie w niej czegoś takiego jak "dobre PvP". Totalna głupota to także system skillowania i absolutny brak równowagi między profesjami, co często sprawia, że 8 pal w BoHach ze skillami 50 w discie może spokojnie pokonać 20 knighta (dajmy mu 60/60) mając przy sobie jedynie włócznie (zakładając oczywiście, że nikt im nie przeszkodzi i nikt nie ucieknie).
Sprawa wygląda trochę inaczej na wyższych poziomach, ale właściwie i tak wynik jest taki sam, więc skończcie pier***ić, że "on rzucił m walla i ma takie zajebiste PvP, że aż staje!", bo już mi się rzygać chce od takich żałosnych tłumaczeń.
To jak Tibia jest tak ograniczona to po jakiego grzyba tu wchodzisz i sie odzywasz? Idź lepiej pograj w L2 albo WoWa i tam ćwicz to swoje pvp ...
Koleś jest niesamowity :P Dobrze zna mapę i wie co robi, i przy tym to opanowanie... nic tylko pozazdrościć
Michael Rzotkiewka
30-05-2008, 22:54
Aha czyli dla Ciebie pvp to stanie w miejscu i trafianie w siebie z (?).. bo przecież uciekanie, myślenie, rzucanie m walli to nie jest pvp, bo się z nikim nie walczy. Nawet umiejetnosc leczenia sie/uzywania odpowiedniego czaru/runy to tez nie mozna przypisac do pvp bo przeciez nikogo sie nie bije.
Całe tibijskie PvP.
@down
Nie wiem koleś jak jest w L2 czy GW, ale w wowie to o pvp raczej nie ma mowy - koleś ma chociażby 4-5 lvli wiecej i PRAWIE W OGÓLE w niego nie możesz trafić (miss, resist etc. czyli koleś ma za dobrego defa). To mi nie pierdol o pvp, bo w tibii pvp jest o 212121134481273x lepsze niż w WoW'ie. Liczy sie przede wszystkim różnica lvli i to, kto pierwszy zaatakuje. Właśnie z tego powodu przestałem w niego grać..
@Edit.
Zapomniałem dodać. W wowie, koleś może być masakrycznie tępy, lecz mając te pare lvli więcej pokona cię. Prawda boli.
@up
Masz po części racje, ale w wowie gosciu z 5-6 lvlami więcej nie będzie miał co chwile resistow, chyba ze ma Resistanca od twojej dziedziny magii... mówisz o missach jak probowałeś magiem w warriora albo paladyna z łapy dobrze pakować to sie nie dziwie... Co do edita, jeśli gość jest tępy i ma te parę lvli więcej, jeśli umiesz grać daną klasa, pokonasz go bez problemu... Daje przykład, 23 Druid na 29 Warriora, jeśli wiesz co robić to bierzesz go w roota i nachrzanisz z daleka (Przecież jeśli to tępak to tego nie zdejmie), jak wyjdzie z roota w bear form i dobijasz, ew na 50% hp odmiana w castera leczysz sie i znów bear form. Jeśli on cie zaatakuje to Nature Grasp i podczas ataku wpada w roota, reszta jak wcześniej.
@topic
Ma ktoś jakiś jeszcze film tego gościa? Jest naprawdę dobry i chciałbym zobaczyć jeszcze jakieś jego akcje.
@up
Masz po części racje, ale w wowie gosciu z 5-6 lvlami więcej nie będzie miał co chwile resistow, chyba ze ma Resistanca od twojej dziedziny magii... mówisz o missach jak probowałeś magiem w warriora albo paladyna z łapy dobrze pakować to sie nie dziwie... Co do edita, jeśli gość jest tępy i ma te parę lvli więcej, jeśli umiesz grać daną klasa, pokonasz go bez problemu... Daje przykład, 23 Druid na 29 Warriora, jeśli wiesz co robić to bierzesz go w roota i nachrzanisz z daleka (Przecież jeśli to tępak to tego nie zdejmie), jak wyjdzie z roota w bear form i dobijasz, ew na 50% hp odmiana w castera leczysz sie i znów bear form. Jeśli on cie zaatakuje to Nature Grasp i podczas ataku wpada w roota, reszta jak wcześniej.
@topic
Ma ktoś jakiś jeszcze film tego gościa? Jest naprawdę dobry i chciałbym zobaczyć jeszcze jakieś jego akcje.
Koleś ja tu nie mowie o magach vs woj. w walce wręcz, mam 48 wrl i troche znam się na tej grze.. Dajmy na to że podbije do mnie o 5 lvli większy pal, strzelam w niego resist,resist,resist itp.. No wiem, da się zabić większego lvla ale to już musisz na naprawde tępego kolesia wpaśc.. Może z tym editem przesadzilem ale po części racji tam jest. Co do tego 23 drut vs 29 woj, druid będzie miał większość resistow a mana po chwili znika.. Woj musiał by być już totalnie tępy.. Wiem, przesadziłem z tym "masakrycznie" w edicie:p W tibii różnica lvli nie jest aż taka ważna jak pvp.. mowie tu o niewielkiej różnicy, np. 100 vs 120.
@up
Ale przykład wybrałeś, no z paladynem to już troche gimnastyki jest... Nawet dużo :p Ale prawda jest też taka że jak wiesz co robić to albo uciekniesz albo może ci sie uda zabić gościa. No i nie zapominajmy że tam (przynajmniej wg mnie) gra zaczyna się od 70 poziomu więc każdy jest sobie równy :d
@edit
No niby tak, ale za to w tibii bardzo ważny jest cap ;P W takiej walce w większości przypadków o wygranej decyduje ilość sprzętu (a w wowie jakis miss/resist ^.- chodzi mi tu o walke 70 vs 70).
@up
Ale przykład wybrałeś, no z paladynem to już troche gimnastyki jest... Nawet dużo :p Ale prawda jest też taka że jak wiesz co robić to albo uciekniesz albo może ci sie uda zabić gościa. No i nie zapominajmy że tam (przynajmniej wg mnie) gra zaczyna się od 70 poziomu więc każdy jest sobie równy :d
@edit
No niby tak, ale za to w tibii bardzo ważny jest cap ;P W takiej walce w większości przypadków o wygranej decyduje ilość sprzętu (a w wowie jakis miss/resist ^.- chodzi mi tu o walke 70 vs 70).
No i właśnie to mnie denerwuje :P Kto pierwszy uderzy ma wielką przewagę.. A nawet dam taki przykład, 30 wrl vs 35 hunter.. wrl nie ma za bardzo jak uciec (fearem resistuje etc.) a hunter w niego uderza z dysta przy czym go ogłusza.. Takie zależności zachodzą prawie przy wszystkich klasach..
no tak... Aradna gz wiadomo... ale prawda o Berylii jest zawsze taka :
hotkey na rune .. (ok nie przesadzam)... + healing i mfluiding BlackD Proxy.
Więc poza samym bieganiem i hotkeyowaniem m wall + exani hur up/down~ to gdzie to superB uber pvp ? ..>Berylia nigdy nie miała pvp... zawsze było BlackD Proxy...
Hail cavebotters... Ale co komu po cavebottingu jak kożysta z bottingu na wojnie ? .. Ehh elo,. Flame plaxor.
Etan Marth
31-05-2008, 09:21
@up
Nie wszyscy uzywaja BlackD, bo nie moga, wiec uzywaja NG :D
Vademecum
31-05-2008, 09:35
on nie ucieka przed random pk bo sam nim jest ,
zabija kogos a potem ucieka od ludzi goniacych go i sztuka jest bieganie 20 minut z soulfire z 10 osobami na plecach i na dodatek potem dac loga bez deada
DuRi_Zmc
31-05-2008, 11:29
I tak nie zrozumieją.Pewnie zazdroszczą tej Aradna xP
Ale wiesz tacy są Polacy potrafią tylko zazdroscic :(
No i właśnie to mnie denerwuje :P Kto pierwszy uderzy ma wielką przewagę.. A nawet dam taki przykład, 30 wrl vs 35 hunter.. wrl nie ma za bardzo jak uciec (fearem resistuje etc.) a hunter w niego uderza z dysta przy czym go ogłusza.. Takie zależności zachodzą prawie przy wszystkich klasach..
Z tym kto pierwszy uderzy masz racje, i o zależnościach też, ale jeśli wiesz, czego unikać to też będzie ci łatwiej :p
po 3 Filmikach nie umie sie opanować ze smiechu zrobił ich tak w bambuko że masakra ;d
@Topic. haha jednoosobowa armia xD _/
Powie mi ktoś jak mam to obejrzeć?
Grzechu_xD
01-06-2008, 16:23
musisz sciągnąć tibiatv(kliknąć w download na stronie)
co do filmików to robił z nimi praktycznie to co chciał
thelolmaker
01-06-2008, 16:43
twój opis pasuje do Ciebie...
Mydelniczek
01-06-2008, 18:50
Fajne, jak na dzisiejsza tibie to niezłe....
no tak... Aradna gz wiadomo... ale prawda o Berylii jest zawsze taka :
hotkey na rune .. (ok nie przesadzam)... + healing i mfluiding BlackD Proxy.
Więc poza samym bieganiem i hotkeyowaniem m wall + exani hur up/down~ to gdzie to superB uber pvp ? ..>Berylia nigdy nie miała pvp... zawsze było BlackD Proxy...
Hail cavebotters... Ale co komu po cavebottingu jak kożysta z bottingu na wojnie ? .. Ehh elo,. Flame plaxor.
Nawet jezeli ma bota, to umie sie dobrze bic, wie gdzie biegac i co robic, mysli caly czas, inna osoba by spanikowala i nie wiedzial co robic, a on sobie wszystko wymslil i jeszcze sie wylogowal. Nie chce tego mowic ale musze, nagraj filmik jak ty sie bijesz a zobaczymy jak ci to wychodzi.
@Up
Po co odświeżasz stary temat? -.-'
Kup.Se.Musk
11-06-2008, 07:51
@Up
Żebyś miał się o co pytać? Jeżeli ktoś ma coś ciekawego i sensownego do dodania to niech napisze ,obojętnie czy to temat z przed 20 lat czy 2 miesięcy.
@Up
Nie taki stary :confused:
@Topic
Tibiacam.tv mi nie działczy :<
Albinute
12-06-2008, 22:27
Chcialbym zobaczyc Masakrowiec'a przeciwko niemu ;-)
Pojedynek bylby gotow uwagi
Wigon'Saris
13-06-2008, 09:31
swietny pokaz xD fajnie sie z nich smieje xD
Koles niezly , naprawde niezly :D ale i tak Wizav powah ;d
Chcialbym zobaczyc Masakrowiec'a przeciwko niemu ;-)
Pojedynek bylby gotow uwagi
Odmiana nicku :Masakrowiec (słowo jest znane w słowniku i jest odmienialne) w dopełniaczu przewyższyła twój poziom inteligencji? Dopełniacz (kogo?czego?) MAsakrowca.
AdiZgOlek
15-06-2008, 11:30
gadalem z gosciem, mowil ze ci jego przeciwnicy dobrze expia, ale pvp maja rowne "0"
a po tych filmikach jeszcze bardziej go nienawidza :D
VanBobel
15-06-2008, 12:14
Ale Aradna wymiata.... chyba sie zaczne szkolić na otsach rzucania porządnie M wali... bo coś nie bardzo mi to nie wychodzi.
Lechista
16-06-2008, 17:20
pvp ma, ale pk'er z niego slaby
pvp ma, ale pk'er z niego slaby
Ahahahahah co za idiota.
Lechista
16-06-2008, 20:19
Ahahahahah co za idiota.
No ja nie wiem kto tu jest idiotom, pvp to jest skill a pk to player killing. Chodzi tu o to, że ma niezłego skilla, ale mało zabija. Pvp można miec tez w uciekaniu przed innym graczem ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.