zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Botterzy - jak sobie radzić :/

Mystlich
28-05-2008, 19:55
Witam.

Nie wiem czemu albo jakiś los albo pech albo poprostu taki serwer , ale normalnie na Fibuli jest masa botterów ! Już dzisiaj przyłąpałem na botowaniu 3 osoby. Poprostu mówiłem "hi" z kilka razy potem "you are bot" albo "please answer me" a później pisałem raporta , na game-chacie nawet na helpie ale nic.

Gram na Morganie(PvP) 11lvl. Sorcerer 4 mlvl.

I powiedzcie mi co mam z nimi zrobić bo to już jest okropne ! Boję sie trochę pokonać bota bo wiem żen iektóre boty mają opcje auto atakowania innych playerów......

P.S. Nie chce uciekać z fibuli z powodu boterów !
Pzdr.
Myst~:)

Honestus
28-05-2008, 20:00
o kurwa ale mash zajebisty level
dash mi troszku itemkuw?

Shadowpiece
28-05-2008, 20:04
up. chciałeś być fajny, ale ci nie wyszło...

spróbuj go zabić, jeżeli zaatakuj to uciekaj, jeżeli nie to good ;] weź pare mfow wrazie jakby zaatakował, no i nie próbuj bic 40+lvl

Sir szofer
28-05-2008, 20:06
dash mi troszku itemkuw?

Nie wszyscy są tacy "pro" jak ty więc stul pysk....

@topic
Poproś jakiegoś hlvl'a to zrobi z nimi pożądek.

Honestus
28-05-2008, 20:13
Poproś jakiegoś hlvl'a to zrobi z nimi pożądek.
a ty bondz moim nauczycielem j. polskiego!

Wyciszony
28-05-2008, 20:27
Honestus, jesteś żałosny, wiesz?
@Topic
Nie widzę innej rady, jak lać w tubę. Problem w tym, że po paru dniach takiej działalności wbijesz RSa :<

kombossik
28-05-2008, 20:29
a ty bondz moim nauczycielem j. polskiego!

yyy a ty moim ...

Dinebel
28-05-2008, 20:33
dash mi troszku itemkuw?

Zgłosiłem post.

@Topic:
Ja niemam tego problemu bo sam tępie boterów zabijając ich ;)
też gram na Morganie!, także podaj mi Twój nick i tych boterów, jakie lvle mają (ew. wezme kolegów) i się z Nimi rozprawie bo nienawidze boterów.

Nunnezz
28-05-2008, 20:45
@Up
Nie z czasownikami osobno ^.-
@Topic
Strapuj tak jak to się robi na No-PVP. A jak się nie da to zawołaj większych kolegów. CTRL + R
@Down
Może zrobić na osobnym koncie. Przecież jest opcja ukrywania postaci : ]

kutaplex
28-05-2008, 20:46
Strzelaj firefieldem. Potem czekaj tak z 10-15 sekund po czym kolesia wpychaj w ogień. Nie rób tego wcześniej bo pojaiwi ci się czacha.To sposób na zabicie bez czachy.
Drugi: Zrób sobie szybko druta czy sorka i idź na fibule tak żeby był pod ręką.
Kiedy znajdziesz bottera po prostu się zaloguj noob charem i zabij dziada. Tylko stwórz go na oddzielnym koncie. Nikt nie będzie wiedział że to ty...:D

NIE JESTEM DYSLEKTYKIEM!!! A WY NIE SPAMUJCIE KŁÓTNIĄ O JĘZYK POLSKI!! Ja rozumiem że był strajk no ale...

$orcerer
28-05-2008, 20:55
1.Sam zacznij botowac (byle nie tam)
2.Zreportuj ich,wzniesc tibijska modlitwe i miej nadzieje ze gm raczy poswiecic swoj cenny czas na takie zero <lol joke>
3.Kup na allegro jakiegos 100+ zeby ci ubijal botterow,bedziesz mial roty tylko dla siebie
4.Znajdz inne expowisko
5.Zakoncz swoja przygode w niezwyklym swiecie tibii.

@down
Oczywiscie,jestem smiertelnie powazny,nie widac????

Mystlich
28-05-2008, 21:28
@Dinebel

Bardzo dziękuje Ci za pomoc niestety nie będzie mnie teraz przy Tibi bo bede zajęty(ćwiczenia ofc.);) Ale jak będe maił czas wolny(wątpie w to) to wejdę do Tibi i rozprawimy sie z nimi.Przynajmiej sobie poexpie. Levele jakie dotad spotkałem to 30+levele(bodajże)

Jakby co to
<<<< tutaj masz wszystkie info

@topic

Pomyslalem jeszcze żeby zamknąć drzwi i pod drzwi rzucić firefield-a ale ofc. teraz runy od levela -.- i muszę do 15 czekać.....

Ale i tak juz dziękuje za porady

@up
Ty na serio to piszesz czy tylko udajesz ????

Massterralph
28-05-2008, 22:38
Mozesz tez sprobowac napisac na forum.tibia.com

Avallach
28-05-2008, 23:15
dash mi troszku itemkuw?

Z twojego profilu widze ze jedziesz na 34 lvlku, to teze nie masz sie czym chwalic.

PLague
29-05-2008, 06:06
Nie podskakujcie mu, bo wejdzie na swojego pr0 rodem ze świata Allegro i zrobi z wami porządek.

--Cienius--
29-05-2008, 07:21
ja mam sposob zeby zabijac botterow na npvp (ale to zupelnie afk)

Lord_Piterek
29-05-2008, 07:46
@up

takim sposobem z kolega rozwalilismy 71 paladin (afkowal nie botowal pod dp) ;)
Loot - blue legs, p-ammy, 30k gp, kilka bp hmm ;) wystarczy dobrze trafic

Heram_Elion
29-05-2008, 08:00
black proxy nie jest złe ;] Ja tam nic do boterow nie mam kto ma siano ten botuje i ma wiecej ;]

Wietek
29-05-2008, 08:48
skoro nie masz 15 lvl'a to wez pare parceli i jak go znajdziesz to uloz w okol niego i go zablokujesz i sie nie ruszy dopuki nie przyjdzie real gostek
Albo napisz na helpie
ja wczoraj napisalem na help i po 1 min odpisal mi gm

Kleszczelowska
29-05-2008, 09:42
Na rooku radzimy sobie z boterami w prosty sposob , trap i niema mocnego , a jezeli to jest mozliwe rulujemy jak najwiecej monster's:evul:

Vasth
29-05-2008, 11:47
Napisze do Ciebie w grze i pozabijam w ramach dziennych limitow.

Lechista
29-05-2008, 23:32
dash mi troszku itemkuw?

Ty nie masz o wiele wyzszy....

Xiao
30-05-2008, 22:15
Ja zawsze ropam dsa z pokoju obok i on sobie radzi juz sam z boterami. Ewentualnie mozesz sam zabrac sie za botera. Wez bp mfow i bij go. Pozdro