Pokaż pełną wersje : Rower-jaki typ sportu rowerowego Ty uprawiasz??
Monka_Aloha
28-05-2008, 22:10
Witam wszystkich:)
W tym temacie piszcie jaki typ sportu na rowerze uprawiacie np.: MTB, XC, Dirt, BMX, Freestyle, itp.
Ja osobiście po troszku XC, Street i Dirt
Batman666
28-05-2008, 22:48
bmx ,street i troche dirtu btw bmx czy mtb to nie jest typ sportu tylko rodzaj roweru ale dobra ; )
Serious Sam
28-05-2008, 23:53
Ja osobiście jeżdżę sobie moim góralkiem tam i tu, jak mam czas ;-)
Dragon-Fly
28-05-2008, 23:55
MTB.
No co?
Vanhelsen
29-05-2008, 00:23
eRWuPeeMU - Rowerowe Wożenie się po mieście Ukrainą, bo nic mi więcej do szczęścia nie potrzebne :>
@down: w ramach offtopu, znajomy wracał ze swojej 18stki podpruty na rowerze, zgarnęła go policja, ma "odebrane" prawko na 3 lata :D
Ja się też raz przewiozłem po mieście z kumplem o trzeciej rano po imprezie, a w nagrodę jutro idę na komisariat złożyć zeznania w charakterze podejrzanego^^
Stanie w garażu. Głupi temat.
@J.D.
Tak, wszystkie które były w dziale cmentarzysko bo wiedziałem że zaraz zostaną usunięte oraz nieliczne żywe.
Ja XC no i lekki downhill
PS. Jaki macie sprzęt?
Snopeczek
29-05-2008, 15:06
ja np lubię skakakać po hopkach moim zwykłym góralem z jednym resorem a potem odnosić go do naprawy i wymieniać różne części. Lubię też przejeżdżać bmxem kumpla przez ognisko lub nagle natrafiać na głęboki dołek i się wywalać
@up
2 koła, rama, kierownica i sześć przerzutek ;o
Stanie w garażu. Głupi temat.
a tobie się jakiś temat kiedykolwiek podobał ? ;x
@topic
MTB
kurwa teraz to kazdy rodzaj jazdy na rowerze ma jakas specjalna nazwe. kiedys jezdziles po podworku, wjezdzales na gorki i wy*******ales sie, a teraz to sie jakies MTB nazywa :x
Necromantor
29-05-2008, 20:15
kurwa teraz to kazdy rodzaj jazdy na rowerze ma jakas specjalna nazwe. kiedys jezdziles po podworku, wjezdzales na gorki i wy*******ales sie, a teraz to sie jakies MTB nazywa :x
Czasy się zmieniają,ziom.
Jajeżdzęnormalnienarowerze.
ja np lubię skakakać po hopkach moim zwykłym góralem z jednym resorem a potem odnosić go do naprawy i wymieniać różne części. Lubię też przejeżdżać bmxem kumpla przez ognisko lub nagle natrafiać na głęboki dołek i się wywalać
@up
2 koła, rama, kierownica i sześć przerzutek ;o
mój sprzęcior ma 18 przezutek /o/
a co do tematu to sportem jaki uprawiam jest Jazda na rowerze
Vanhelsen
29-05-2008, 21:45
kurwa teraz to kazdy rodzaj jazdy na rowerze ma jakas specjalna nazwe. kiedys jezdziles po podworku, wjezdzales na gorki i wy*******ales sie, a teraz to sie jakies MTB nazywa :xBo to bardziej elo elo jest gdy mówi się "uprawiam MTB" niż "Jeżdzę rowerem po górkach" :<
@up
szkoda, ze tak naprawde jest ;), smutna prawda
Virusmaxi
30-05-2008, 20:17
Dwieście po Mieście.
to będze między XC / MTB
a co do tematu dirt ;P
Ja rowerkiem jeżdże se po górkach. Ale mojego taty nic nie przebije, 70 km/h z górki i mu sie hamulce zjebały xD. Jak to nazwiecie??
Necromantor
01-06-2008, 14:21
Ja rowerkiem jeżdże se po górkach. Ale mojego taty nic nie przebije, 70 km/h z górki i mu sie hamulce zjebały xD. Jak to nazwiecie??
debilizm lub idiotyzm.
od czasu kiedy brat sie zabral za naprawianie roweru (czyt. popsul jeszcze bardziej) to jazda na moim dwokolowcu podchodzi pod jakis ekstremalny sport ale trudno okreslic jaki,takze wnoszenie i znoszenie go z IV pietra by mozna zalaczyc pod jakis typ
Arrivald
01-06-2008, 20:11
Powinienes zadac pytanie czy wogole uprawiamy jazde na rowerze, a nie jaki jej rodzaj. Nawet nie wiem co znacza te twoje skroty, tluku.
Street
Pseudo-Góral
18 przerzutek <Shimano> i jakieś tam te co w każdym pseudo góralu :P
Batman666
01-06-2008, 20:18
street na guralu +przezutki GL : )
street na guralu +przezutki GL : )
http://img232.imageshack.us/img232/5764/abigfatfailurebf7.gif
A ja roweru nie mam od tygodnia :> chciałem skoczyć z 5 schodków i nie wiem jakim cudem ale sie calutki "połamał" usłyszałem tylko odpadające śrubki łańcuch który mi szoruje po skarpetce pisk w uszach i ból w głowie po za tym to,skręcona kostka,wybity palec,rozbita głowa,zdarte nogi,biodra itd... ogólnie to był extreme-idiotyzm
Batman666
01-06-2008, 20:53
http://img232.imageshack.us/img232/5764/abigfatfailurebf7.gif
tfuj stary
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.