Pokaż pełną wersje : Vamp hell solo
Jestem 38 master sorc, 42 magiczny.
Czy dało by rade pójsc na vamp hell samemu i przysummonować DSa? Szedł bym powoli i po zobaczeniu vampira bym sie cofał. Czy vamp by sie przerzucił? I czy w ogole by dało rade tak polować. Bił bym z gfb głownie. Czy w ogole dam rade?
na chama z sd dasz rade ale jest to wogole nie oplacalne!!! sa tam tez dsy wiec Twoje dsy czesto by obrywaly :/ lepiej wez blokera i palka :) wtedy jest naprawde milo :)
KamilAires
22-11-2004, 23:10
A 51 royal da rade? :p Ja chcialbym tam poexpic, tak ze ds mile widziane. Moglbym sie wspomoc runkami, ale precz z SD. Czy tam siem dobrze manewroje? Oplacalne to chyba jest bo wole pochodzic 3h i miec V-Shield niz 3h na guardach i okolo 10k oz. A V-shield na serwie warta ok. 50k. Jak szybkie sa vampirki? I po ile na raz ich wychodzi?
Me vampire noob plx? :D
Royal na 51lv powinien dac rade. Ja po 2 godzinach wychodzilem z dwoma VS ;)
A może w ogole bez ds? Z samych hmm i gfb bić. Jak dostane praliż to sie exurne i po sprawie. Chyba nie było by problemów?
Ale tam jest dosyć szybki resp i jak bedziesz uciekac od 1 to mozesz na 2 trafic :>
od 2 tez sie da uciec
ale na vamp shield to bym za bardzo nie liczyl
chociaz moja postac jest zyciowym pechowcem to moze dlatego :p
sorcem nie dasz rady ;/ Bylem tam ja wtedy chyba na 29 lvlu kumpel sorcem na 3x lvlu i bloker na 108 lvlu, mielismy 4 ork leadery ale troche sie rozpedzilismy i wpadlismy na 5 vampow 1 zaczal gonic mnie to sie wycofalem, troche za daleko bo wpadlem na 2 vampa ;] Efekt byl dosc szybki;] You are dead.Najpierw idz na ghostland na solo vampa z hmmow i zobacz jak cie bedzie bil, wtedy sobie uswiadomisz ze twoje dsy dlugo nie wytrzymaja;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.