zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa Postać po Hacku!!!

Ogame_Fan
29-05-2008, 05:44
Dokładnie wczoraj grałem sobie na serwerze Selena moim palkiem i w pewnym momencie pewien 40MS zaprosił mnie do gildi. Powiedział żebym zalogował się na stronie gildi moim hasłem i acc z tibi. Było to na www.tbia.com więc uznałem, że to raczej nie hacker. Noi się stało. Po minucie już nie mogłem się zalogować na moje konto a na gg napisał mi ,, You are hacked, Dont wory, be happy ". Po pólgodzinie mogłem się znowu zalogować tyle, że na żadnej z postaci nic nie było. Najbardziej zasmuca mnie fakt, że straciłęm żeczy, które przedwczoraj wylociłęm z 15 lvl-a red skulla, np. 6cc, k armor, k legs, medusa shield, bohy i crown helmet. Teraz niewiem co zrobić. Kolega powiedział mi, że da mi około 5-10cc. Niewiem czy zrobić nowe konto i na nim grać z tą kasą, czy kase na mojego palka, kupić se eq i grać dalej. A jeżeli nowa postać to jaka profesja? Jakiej profesji najbardzie pomoże na początku pięć do dziesięciu crystal coins???? Prosze pomóżcie!!!!!

DzymekofFurora
29-05-2008, 07:41
Graj tym kim uważasz za najprzyjemniejszą grę. No i następnym razem uważaj...

Daduch
29-05-2008, 09:56
Zrób nowe konto i graj kim chcesz, bo haker zna twoje hasła.

Dinebel
29-05-2008, 13:16
Przecież to Ty powinieneś wiedzieć jaką profesją Tobie się najlepiej gra.
Ew. moge Ci doradzić Palladyna, wbij chociażby 60 dista i potem będziesz lvle wbijał aż się kurzy (przy okazji będą Ci skille rosły i przy wyższym lvlu będziesz miał porządne skille) :) - Wiem co mówie bo sam tak zrobiłem i w miecha mam już 70 Royal Palladyna ;)

Następnym razem myśl co robisz, na jakie strony wchodzisz itd. bo ja odkąd gram (już 5 lat będzie) nigdy nie miałem hacka :)
Życzę powodzenia!

Pozdrawiam.

Ghard Lage
29-05-2008, 13:40
Wyrób sobie rk lub kup nowe jak zgubiłeś albo haker je zna. Zmień passy, maila hasła na maila i graj dalej swoją postacią. Nie napisałeś jeszcze jaki masz lvl tą postacią.

Dinebel
29-05-2008, 14:44
Nie napisałeś jeszcze jaki masz lvl tą postacią.

Wystarczy popatrzeć na podpis...

Chcecie coś wiedzieć o mojej postaci?

Olir TarieOlir Tarie

''Tibia jest jak życie. Kolorowa, ciekawa, pełna zwrotów akcji''. Knight Rox !!!

Dużo to on chyba nie stracił (10 lvl, knight):cup:

cipek13
29-05-2008, 16:28
up. ale wieśmy pod uwagę że on może miał skille 60/60 lub 70/70

PLague
29-05-2008, 17:41
6ccJasne, jasne.

Ogame_Fan
29-05-2008, 18:43
up. No tak jasne jasne. Jak niewieżysz, że kumpel z klasy, który ma kilka dobrych postaci mi da te około 6cc to niewierz!!!! Poprostu współczuje osobom, które zazdroszczą cudzego szczęścia zamiast poszukać wśrod znajomych kogoś kto ma wysokie lvl-e w tibi i kto może też dać kilka cc :D:D:D:p:]:evul:!!!!!1

szmytek
29-05-2008, 20:44
@up
zal mi cie...
mu chodzilo o to ze wylociles z 15 lefela 6cc i w ogole taki set...
troche mi tez sie nie chce wierzyc...
p.s tak a propo dobrze ze cie hackneli 1 nooba mniej...

Xylion
30-05-2008, 16:21
@up
zal mi cie...
mu chodzilo o to ze wylociles z 15 lefela 6cc i w ogole taki set...
troche mi tez sie nie chce wierzyc...
p.s tak a propo dobrze ze cie hackneli 1 nooba mniej...

Popieram 8o