Pokaż pełną wersje : Pacc - co z nim zrobić!!!
Pallek_Maks
29-05-2008, 17:50
Dostałem pacc!!!:dance::dance::dance:
Tylko teraz jak pomyślę, to nie wiem co z nim zrobić:baby::baby::baby:!!!!
Mam 15 palla, 45/25 skill, p set, steel helm, bow (ew. kusza lub speary i crown shield),l boots( :] ).
Miem, że mogę mieć nowe czary .itd ale nie wiem co z nim zrobić;(;(;(
Dajcie rady plx : dzie się wybrać ( myślę o mino na Darshi, lub roty w Liberty Bay lub o dworcach przy Port Hope) <-- jeśli macie lepsze pomysły to napiszcie;);
jakie questy wpierw wykonać; może jakie EQ kupić (wiem, że to głupie, ale kupiłem z tej okazji 5cc z allegro, więc mam już ok 7cc (2cc własnoręcznie[SERIO:]:]:]]); ew. gdzie i o ile podskillować; ..... inne dobre pomysły mile widziane;).
To już chyba prawie uzależnienie, bo sie chce waste'ować PACCa. Po prostu "boję" się go odpalić 8o8o8o (tak, mnie też to dziwi).
To zahacza o kilka tematów więc założyłem nowy.
A potem zrobi się z tego poradnik "Co zrobić z PACC".
Jak sie boisz to mogles nie kupywac najlepiej popatrz sie na stronce na tego pacc'a ...
Jak jesteś palem i chcesz mieć dobre skille zapraszam do edron na gobliny ;)
a tak to najlepiej do ankrahmun na tombach pobiegać.
Ładny exp dla palla :)
Pallek_Maks
29-05-2008, 18:13
@up DZIĘX tylko zrób edit, i powiedz mniej więcej gdzie.
Ps. co do EQ myślałem o b robe, i c legsach i lepszym helmie( nie za dobre na ten lvl?)
@ 2 up czytałem, i wiele nie nie dowiedziałem (rymnęło mi się:D)
DzymekofFurora
29-05-2008, 18:32
Wez oddech, oddychaj spokojnie xD Radzę doskillic jakies 70/55 i dopiero aktywowac pacc... gra bez dobrych skilli nie ma sensu.
@up
O rly?o.O
Ja na 20 lv skillowalem do 55 dista i pozniej 0 skillowania.Teraz mam 103lv i 89dista.Gra wogole mi nie sprawiala problemu ze slabymi skillami
@up
O rly?o.O
Ja na 20 lv skillowalem do 55 dista i pozniej 0 skillowania.Teraz mam 103lv i 89dista.Gra wogole mi nie sprawiala problemu ze slabymi skillami
Racja ja mam palla 23 lvl skile 54/30 a hitam z royal spear po 100
Usuń trochę tych emotów z 1 posta... plx?
Co zrobić z PACC? Ja tam bym go aktywował.
To zahacza o kilka tematów więc założyłem nowy.
To nie jest uzasadnienie założenia nowego tematu x.X" Jak nie wiedziałeś, w którym z już istniejących napisać, to mogłeś napisać w każdym.
A potem zrobi się z tego porzdnik "Co zrobić z PACC".
<spadłem z krzesła (rly)>
Jak sie boisz to mogles nie kupywac najlepiej popatrz sie na stronce na tego pacc'a ...
Rotfl :D
Ps. co do EQ myślałem o b robe, i c legsach i lepszym helmie( nie za dobre na ten lvl?)
No tu się za bardzo nie uczepię, ale zamiast c legów radziłbym blue legi. Lżejsze i bodajże tańsze. Albo najlepiej biegaj sobie do 40 lv w p legach, a na 40 zrobisz B Legs Questa (ja tak robiłem). No i jeszcze boszki by się przydały.
No, a ja dość podobnie (na 15 lv wbiłem 60 dist i dalej nie skillowałem) i kiedy się z qmplami na jakiegoś hunta wybieram, to mimo iż mają skille 15+ lepsze, a lv ten sam to specjalnej różnicy nie widzę w zadawanych hitach i otrzymywanym doświadczeniu. Ba! Ja nawet dostaję większość expa (rski + exori san/con).
Pallek_Maks
29-05-2008, 20:15
@UP stokrotne dzięx:cup::cup::cup:
przy "porzdnik" pobiegłem do WC:D:D
(nie czepiaj się dysortgrafika [dobże naPISałem?]
I jeszcze coś: czy na arenie dam se rade na greenhorn?
Jeśli tak to ile potionów, itd. i jaką nagrodę wybrać
(dopisek. jestem głupi? patrz
Chcesz sie z noobow powysmiewac? Pisz Tu! str.139)
Mati_Paurel
29-05-2008, 20:34
@up
twój podpis mnie rozjebal :D
widze ze jestes newbie, wiec nie spiesz sie z aktywowaniem pacca. Dobij sobie skile do 60+ wbij chociaz z 20lvl (promo), poczytaj o dobrych miejscówkach i dopiero wtedy "aktywój" Pacca ;)
Pallek_Maks
29-05-2008, 22:04
aktywowałem... (haste wymiata)
gobliny na edron zaphane przez.... high lvle8o łażą goście z 60lvl i red skulami niektórzy.....;(
Jutro sprawdze mino na darshi
czy dam se radę z fire devilem na tym lvl? :evul: :elf:
Ps. @up dzięx za kąplement (dobże napisałem?) jokeB)
@edit
No tak... jakoś wpadło mi do głowy, że 5cc to 5kk ;p
Żeby całkowitego offtopa nie było, to radziłbym ci dosikllować do tego 60 dista.
Za dużo emotikon...
Nie mogę się od offtopa powstrzymać, licząc 3 zł za 10k, to wydałeś 1500zł na kase w Tibii?! :o
Żeby całkowitego offtopa nie było, to radziłbym ci dosikllować do tego 60 dista.
To ty chyba liczyc nie umiesz ;P
A nie dalo:cup::DX( sie B)B):]:]:] wstawic wiecej;(:cup::evul:X(:( emotikon (musialem to napisac, sorry)??
aktywowałem... (haste wymiata)
gobliny na edron zaphane przez.... high lvle8o łażą goście z 60lvl i red skulami niektórzy.....;(
Jutro sprawdze mino na darshi
czy dam se radę z fire devilem na tym lvl? :evul: :elf:
Ps. @up dzięx za kąplement (dobże napisałem?) jokeB)
Idz i zobacz co za problem ?
Tobie w ogóle radze narazie zagrac na non-pvp ;)
Pallek_Maks
30-05-2008, 16:22
@Up WHY?
W ogóle to doskillam 50 i będzie git
czy eq b robe, p legs , c helm, c shield jest dobre?
@Up WHY?
W ogóle to doskillam 50 i będzie git
czy eq b robe, p legs , c helm, c shield jest dobre?
skille 50?
zlekka zamalo...:/ minimum 70 zrob.... bo tak to nie ma sensu... i teraz sobie niepotrzebnie juz aktywowales pacca mogles wbic z 20 lvl na facc i dobic skille... wbij skille 70 i bedzie dobrze...
a co do eq po co ci juz teraz takie dobre?
nos b robe p legs guardian shield czy tam dragon
bo zginiesz poleci z ciebie i szkoda bedzie:/
Lechista
30-05-2008, 16:41
Pallek_Maks
O co ci chodzi z tym cytatem w twoim podpisie?!
Teraz uhy dają 40-60hp, a lifefluidy/potiony daja ponad 100, a strong zawsze 300... a więc, kto tu się popisal wiekrza inteligencja
@Up
Po co skille do 70. Za duzo czasu zajmuje. 60 wystarczy spokojnie, i idz epxic, podczas expienia skille same wleca, a jak sie skonczy pacc to dobij 70skilla..
@up
za duzo?
no nie wiem czy za duzo
ale lepiej by bylo
60 to troche przymale... kazdy ci to powie...
70 to tez maly
ja ma 38 lvl mam 79 dista i to i tak maly a pewnie i tak doskilluje
przy expieniu malo wleci...
teraz to niech expi jak ma juz pacca... dobije 20 lvl
i dobije 60-70 skille jakos tak lepiej bedzie... niz jak teraz
Lechista
31-05-2008, 00:16
Wiesz czym się różni dist od sworda/ axe/cluba?? Dużo szybciej leci. Moim zdaniem jak na ten lvl wystarczy. Zreszta juz aktywowal pacc, więc niech szybko zrobi po 60 i leci expic. Jak sie pacc skonczy to sobie dorobi
Pallek_Maks
31-05-2008, 01:45
Nie dobra , doskillam 50-60 dista , i idę expić. W ogóle to pacc na 180 dni:cup:
Azin_Drax
31-05-2008, 07:11
Radze Ci nie kupowac takiego eq na świecie pvp, ponieważ przyjdzie byle jaki pk team i leżysz. Proponuje kupować monka/jeśli masz kolege to za free. Dobij przynajmniej 65. Uwierz jest różnica- na 20lvl biłem po 150-170 z RS'ów, a co do eq to kup: Crown Helmet,Mamuth Fur Cape,Dragon Shield, P legi i ew. fur boots. Myśle, że Ci pomogłem;). GL w dalszej grze:p
yyyyyyy...
koles robi z 20 emotkow w 1 poscie
w podpisie ma jakas tibijska modlitwe i zacytowanego samego siebie (nawet nie wiem o co w tym chodzi)
kupuje kase na allegro
i robi temat gdzie ma expic skoro takich tematow juz jest 6661337
Edit:
dopiero zauwazylem ze typ ma 13 lat
no more questions
Ghard Lage
31-05-2008, 12:43
Dam ci parę rad:
Kup b rode, p legs i dragonke, crown helm i laz w tym do 30lvl na 30lvl kup do tego b legsy, bohy i vampirke i dobij z 65 dista (myśle że jak zrobisz teraz z 55 to do 30 samo sie wbije z 60) i idź na małpy lub cyclopolis zbieraj kase na 40lvl już będzie mieć 70 dista i będzie z górki. A moim zdaniem dobrze zrobił, że teraz aktywował pacca bo na pacc area jest pk itp.
Boże przenajświętszy proszę Cię aby została wycofana wpłata za jego pacca. Enter.
Twój podpis jest poprostu boski <ironia>. 13latek z dysmuskofiem i Tibia n.c
Musiałem xD
Pallek_Maks
31-05-2008, 22:45
Dajcie se spokój, na żartach się nie znacie?
Prosiłem o porady, a nie coś w stylu: "Twój podpis ...", "Masz 13lat to..." itd.
Gdybym nie uzupełnił info, to inaczej byście mnie traktowali:p.
3 osoby cię zbluzgały i od razu kasujesz podpis, to się nazywa wytrzymałość...
Praktycznie wszystkie rady już zostały dane, idź expić do czasu aż stwierdzisz, że twoje skille ci przeszkadzają, wtedy pomyślisz o monku i skillowaniu.
Coś podejrzany mi ten pacc, za 3 miesiące założe się że ujrzyjsz napis Banned :evul:
Pallek_Maks
01-06-2008, 10:12
@2x up Masz rację, ale co do podpisu - nie spodziewałem się że będą to brać na serio, a poza tym info. osobowe - po co je uzupełniać? "Masz 13 lat to jesteś ..."
To jest Głupie, przez duże "G".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.