Pokaż pełną wersje : Paladyn 45LV gdzie expić proszę o fast aswer
Witam!
Mój pierwszy post więc proszę o odrobinę wyrozumiałości.
Mój problem opisuje temat mam 45 paladyna ze skills 79/65 jeżeli eq jest wam potrzebne to przedstawię: Hat of the mad, b robe, vamp, boh, b legs, oczywiście royal spery.
Proszę o szybką odpowiedz gdzie proponujecie mi expienie. aktualnie jestem na beho mumiach i cryptach pod cycami niedaleko thais.
p.s. nie posiadam aktualnie pacca
Dragon Lair w Venore... Idż na dragony... Ewentualnie co jakiś czas Dragon lord... Jak nie bedziesz na waste.
kamiloss19
01-06-2008, 22:04
Bezwzgledu idz na Dragon Lair!!!
a czy ktoś może załatwić filmik pod 8.11 żebym widział jak chodzić co zabrać itd. bo ja na dragach na takim mas huncie nie waliłem
wizzskinny
04-06-2008, 12:13
Ja moim 36 RP na D Lair 2 bp mf 1 bp health pots
Czasem zabieralem 3-4bp mf i zero healthow ale jak sie wybierlem na dluzszy hunt :D wkoncu droplem 3 fsy i bylo Git :D
Zgadzam sie z przedmówcami, D Lair to dobre miejsce dla 45 palka. Jedynym minusem jest to ze jest strasznie oblegane. Ja bym CI radził kupić pacc i expic na Tombach albo na Nargor(piraty)
gs odpadają bo mam arachnofobię a dl miałem zamiar klepać od 50+ lv żeby nie było krytycznych sytłacji
co do pacc mam zamiar kupić ale tylko i wyłacznie za tibia cash żal mi 100 na takie coś miałem 3 pacce wszystkie za tibia cash i 2 z tego się zmarnowały :D hehe na facc biegałem guardy klepałem zero pacc teraz inaczej bym to wykorzystał
Jeżeli ktoś ma postać na Forterze i sprzedał by pacca to zapraszam niech napisze nick w tym temacie i ja się odezwę
gucioooo001
09-06-2008, 12:00
a czy ktoś może załatwić filmik pod 8.11 żebym widział jak chodzić co zabrać itd. bo ja na dragach na takim mas huncie nie waliłem
2 bp manasów pare ihów i stój na ukos.Exuruj sie tylko.Na jednego draga idzie okolo 300 many.
Możesz też na Mintwalin, fajny exp i bardzo sie oplaca brac obsidian knifa bo z jednego 30 minutowego expa masz loozem 30 mino leather.
prosił bym filmik nie mogę teraz znaleźć żadnego pod 8.11 jak na tych dragah cisnąc a mint przeważnie zajęty jest ;/
Andromen
13-06-2008, 21:11
Wyczyszczaj twierdze obok AB i dragi według mnie.
eeeee to słaby exp a chce coś szybkiego w expie i zeby kasy też rzucało nie mało mogą być w fantach :PP
AdiZgOlek
14-06-2008, 03:41
Ja wlasnie wybieram sie na dragi moge nakrecic filmik taki "tutorial" =]
edit@
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/451288
Filmik rec. w ktorym omowilem co, gdzie sie respi, moze przyda sie:)
ŻAL MI WAS LUDZIE!!
Cholera nie możecie użyć tylko 1 magicznej opcji Szukaj??
MAcie tu kurwa link http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
Gdzie expić na xx lvl? Przyklejony temat
@ALL UP
A z was są takie debile i jeszcze karmicie trolla -.-
AdiZgOlek
14-06-2008, 05:40
ŻAL MI WAS LUDZIE!!
Cholera nie możecie użyć tylko 1 magicznej opcji Szukaj??
MAcie tu kurwa link http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
Gdzie expić na xx lvl? Przyklejony temat
@ALL UP
A z was są takie debile i jeszcze karmicie trolla -.-
a mnie denetwuja tacy ludzie ktorzy zamiast pomoc to uzywaja forumowskiego slangu, jakis troll, trollem moze jestes Ty, debilem rowniez.
Ale popacz jakie to dzieci
1.Nie użyją Szukaj
2.Niech wejdą tylko w potwory i już by zobaczyli -.-
A wyzywać cię nie będę bo się może jeszcze popłaczesz ;(
A i nie będę pomagał bo to karmienie Głupiego Trola
Najlepiej nic nie pisz nie będzie spamu
AdiZgOlek
14-06-2008, 05:56
Ale popacz jakie to dzieci
1.Nie użyją Szukaj
2.Niech wejdą tylko w potwory i już by zobaczyli -.-
A wyzywać cię nie będę bo się może jeszcze popłaczesz ;(
A i nie będę pomagał bo to karmienie Głupiego Trola
Najlepiej nic nie pisz nie będzie spamu
I to nasz blad.
Szwed szwedowi - pomoze, nawet glupi brazyl pomoze brazylowi, a u nas tylko - OPCJA SZUKAJ, NIE KARMIC TROLLA wk*rwia mnie juz to. Ja tam jak cos potrzebuje to szukam w googlach ofc, ale jak ktos juz tu na forum napisze, to pomoc juz mozna -.-' I to jest moje zdanie, jak ktos ma jakiegolwiek sugestie, niech zachowa dla siebie
Nie podoba się w Polsce?
To wy*******aj do Brazylii jak tam ci tak dobrze.
AdiZgOlek
14-06-2008, 07:09
Nie podoba się w Polsce?
To wy*******aj do Brazylii jak tam ci tak dobrze.
A ty w*******aj do Kambodzy i zamulaj tam swoim forumowym slangiem_/
Kozak przed monitorem
Taki kurwa jesteś??
A chcesz solo?
Zapraszam do miasta Kolno zobaczysz jak dostaniesz w dupę mamisynku.
To pewne, że Dragon Lair w Venore aczkolwiek te miejsce jest bardzo oblegane przez innych graczy ;(. Ja radziłbym Dark Catedral oraz częste wypady na PoH (oczywiście Giant Spidery włącznie). :evul:
dzięki za filmik bardzo fajnie to opisałeś szkoda ze tak lv od siebie odbiegamy ale myślę że poradzę sobie tam
a mnie denetwuja tacy ludzie ktorzy zamiast pomoc to uzywaja forumowskiego slangu, jakis troll, trollem moze jestes Ty, debilem rowniez.
żal mi cie wiesz, a co ty myślisz ile jeszcze można tematów założyć o tym gdzie expic
autor Użyj opcji szukaj!
@up
Przynajmniej 1 mówi sensownie :P
AdiZgOlek, Scofild ma absolutną racje w tym co tu pisze!
Po jaką cholere macie opcje szukaj i inne działy na forum? Wystarczy poszukać, zajmie Ci to minute, może dwie ale będziesz przynajmniej pisał w odpowiednim temacie ...
Nie karmić Trolla!
Coś dla Pana AdiZgOlek (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807)
Dziękuje I proszę się stosować do tego co pisze pan wyżej :P
NIE KARMIĆ TROLA
AdiZgOlek
14-06-2008, 13:41
O yeah zebrala sie kampania przeciwko mnie, jezu ale sie boje =<
Kozaki przed monitorem... ekipa jednostrzalowcow
Coś dla Pana [B]AdiZgOlek (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807)
ja wiem gdzie expic.
żal mi cie wiesz, a co ty myślisz ile jeszcze można tematów założyć o tym gdzie expic
autor Użyj opcji szukaj!
Owned
JA TU PISZE ZE MOZNA ZASPAMOWAC FORUM TEMATAMI? JA PISZE ZE JESLI JUZ JEST TAKI TEMAT ZROBIONY TO P O M Ó C MOZNA, NAJWYZEJ POTEM SIE TEMaT SKASUJE -.-
a jak ci mnie zal to idz sie wyplacz
Witam!
Mój pierwszy post więc proszę o odrobinę wyrozumiałości.
Mój problem opisuje temat mam 45 paladyna ze skills 79/65 jeżeli eq jest wam potrzebne to przedstawię: Hat of the mad, b robe, vamp, boh, b legs, oczywiście royal spery.
Proszę o szybką odpowiedz gdzie proponujecie mi expienie. aktualnie jestem na beho mumiach i cryptach pod cycami niedaleko thais.
p.s. nie posiadam aktualnie pacca
wywnioskowac mozna (bardzo truuuudno zreszta) ZE TO JEGO PIERWSZY POST I PROSI O WYROZUMIALOSC, BO MOZE NIE ZNA SIE NA FORUM TO NOWY TEMAT ZAKLADA
ja jestem wyrozumialy nie wiem jak wy, ale nie no ja was rozumiem jak chcecie zostac Ifulllllllll forumowiczami
a ja jestem diabelsko :evul: zly bo komus pomagam?B)
ok nvm bo i tak nic nie wbije do glowy ludzia z mania wielkosci
kthxbye ;o
@autor mysle ze pomoglem?;)
VanBobel
14-06-2008, 17:19
Idz na roty...
skorzystałem w tej opcji (szukaj) ale kiedy napisałem posta to dostałem jedną odp idź na dragi albo gs i nic więcej żadnych podpowiedzi tylko idź i już a na odp czekałem jakieś 4 dni ;/
mamy pytanie : czy jak bije draga to mam uciekac czy stac obok niego (oczywiscie na ukos) ?
VanBobel
15-06-2008, 16:10
mamy pytanie : czy jak bije draga to mam uciekac czy stac obok niego (oczywiscie na ukos) ?
Jak kupowałes postać to mogłeś sie jeszcze zapytać własciciela gedzie on expil i jak.
Żeby nie bylo bij je z dysta knightem najlepiej kamykami albo z hmm, zeczywiscie bardzo oplacalne i tanie.... nie stoj na ukos bo ci bedzie z łapy bił po 100 a to jak na 70 knight to calkiem dużo. 2 dragy i masz deada, naprawde nie żartuje....
O yeah zebrala sie kampania przeciwko mnie, jezu ale sie boje =<
Kozaki przed monitorem... ekipa jednostrzalowcow
Jeśli mówisz o Mnie to w tej chwili sam kozakujesz przed monitorem.
Chcesz? Zapraszam do Krakowa, możemy się spotkać i zobaczymy kto jest "jednostrzałowcem" ... :)
Union_Aqua
16-06-2008, 07:11
Dziękuje I proszę się stosować do tego co pisze pan wyżej :P
NIE KARMIĆ TROLA
Jestes bezmozgim idiota... Policz sobie i wiedz ze to Ty najwiecej naspamowales w tym temacie. Nawet autor mimo ze takiego tematu nie powinien tworzyc zachowywyal sie z wieksza kultura niz Ty. Na przyszlosc patrz na siebie a nie na innych - od tego sa odpowiedzialne osoby.
Jak kupowałes postać to mogłeś sie jeszcze zapytać własciciela gedzie on expil i jak.
Żeby nie bylo bij je z dysta knightem najlepiej kamykami albo z hmm, zeczywiscie bardzo oplacalne i tanie.... nie stoj na ukos bo ci bedzie z łapy bił po 100 a to jak na 70 knight to calkiem dużo. 2 dragy i masz deada, naprawde nie żartuje....
ale ty jestes zabawny dzieciaku : )
p 1. gralem przewaznie caly czas knightem wiec nie wiem jak sie gra palem , jedynie podrygi w tibi. 7.6-7.7 , wiec nie badz taki cwaniak mistrzu .
po 2. gadajac , ze mam chara z allegro mi nic nie robi bo ja wiem , ze mam swoja postac od 0 :<
qwerty1610
16-06-2008, 12:17
Miejsca dla twojego palka na facc:
1. OF
2. Dragon lair w veno
3. Poh, ostrożnie gsy wokół temple
4. Beho w hellgate
5. Dragi na draconii
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.