Pokaż pełną wersje : Jak szybko z 17 na 20
ColinZzZ
30-05-2008, 14:12
Jak moge dobic 20 lvl z 17 baaaaardzo szybko? + zarabiajac sporo kasy , gdzie najlepiej expic?
Trolle only.
A tak na serio to poskilluj troche a potem myśl o dobrym expie, no chyba że tak chcesz sie męczyć.
Patrząc na skille obok Twojego postu - Trole lub Rotowrmy/Dwarfy. ^^
Shadowpiece
30-05-2008, 15:49
@all up
to prowokacja..
Co wy macie z tą prowokacją?! Ciągle gdzieś widze posta "prowokacja, nie odpisujcie" przecież to śmieszne...
z takim skillem to roty koło veno...
Co wy macie z tą prowokacją?! Ciągle gdzieś widze posta "prowokacja, nie odpisujcie" przecież to śmieszne...
z takim skillem to roty koło veno...
Ja z takimi skillami i z niższym poziomem chodziłem na dwarf soldiery.
Lol skilluj jak najszybciej przynajmniej do 45/45 i na BH ładny exp ja od 15lvl tam śmigam.
Plate Set, Wyveryn Fang i Guardian shield minimalnie solider helmet i BH to potulne kotki.
Idź na Elvenbane, tylko uważaj na zlurowanego Zerka. Jeżeli masz obsidian knife, to dodatkowy loot ze skórek minosów.
Jeżeli nie, to polecam iść na Mt. Sternum. Ale tylko skille 65/65+, jeżeli nie chcesz mieć sporego waste.
Jeżeli nie, to polecam iść na Mt. Sternum. Ale tylko skille 65/65+, jeżeli nie chcesz mieć sporego waste.
Lol przecież napisał że chce bardzo szybko nabić 20lvl(Napewno do Desert)
Czyli że nie będzie skillował :P
Z takimi skillami to trudno powiedzieć :/
Masz skille 37/35 to idź na zamek
Ja na tym levelu miałem 45/45
Tony_Gdansk
31-05-2008, 07:59
Sorry, że przeszkodze, ale... co ten cały temat ma do działu Bronie/Przedmioty ?
ColinZzZ
31-05-2008, 09:05
Przepraszam, temat uważam za zamknięty.
Dzięki za rady.
Frytasek
01-06-2008, 10:06
Dobij skille 50/50. Potem idź expić do Kazordon na Dwarfy. Jak na nich nabijesz 20 level to skilluj do 60/60 i siedź tam. ;)
Cosinus1990
01-06-2008, 13:02
Ja z takimi skillami i z niższym poziomem chodziłem na dwarf soldiery.
miałeś pewnie świetny exp i zarobek -.-
miałeś pewnie świetny exp i zarobek -.-
Zarobek wynosił jak dobrze pamiętam ok. 2k~~ na godz (mogę się mylić), a exp też dobry. Na jakimś 15 lv kupiłem sobie z tej kasy medusa shield (a reszta EQ to dark helmet - zbierałem na warrior, noble armor, dwarven axe oraz w depo knight, plate legs oraz leather boots.
Zalgadis
03-06-2008, 23:15
up@
To z tym zarobkiem to była ironia...
up@
To z tym zarobkiem to była ironia...
Nie wydaje mi się.
Ja na tym lvl'u expilem na amazon camp i na ghostland, bardzo przywoity exp jest i kasy tez wpadlo troszki :)
Theourus
09-06-2008, 19:46
Nie wydaje mi się.
to jednak byla ironia..... po samej emotce - "-.-" mozna poznac^^
i topic trzeba zamknac plz - zly dzial xD
chyba was pogrzało, jaka ironia?lol a najszybciej wbijesz ten lvl expiac (w tibii nie na forum)
wawrzyniak13
10-06-2008, 15:17
najlepiej expić na zamku kolo AB.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.