Pokaż pełną wersje : Mino Mag/Golden Key itp.
Hudy_Pogromca
30-05-2008, 15:10
trochę zajmie mi napisanie tego ale będę sie streszczał i zgodze się z Stonoga jest ona bliska tego więc zacznę:
Wszystko sie zaczęło jak jeszcze byłem na rooku chodziłem se po depo(tam przy banku)aż jakiś 7lvl wystawił Golden Key'a!!od razu do niego podbiegłem pytałem sie ile za niego chce(to był BR -.-)napisał 120gp(lolz, za klucz do tajemnic rooka to troch mało)kupiłem i pytałem się skąd go ma trochę zajęło mi tłumaczenie jego tekstu aż mi napisał że ma key'a z jakiejś skrzynki przy katana room zdziwiłem sie bo jak go robiłem to nic nie było -.- ale powiedział że ropnoł się na górę gdzie były 2 rootwormy, 6 skeletorów i 1 wasp gdy to wybił znowu sie ropnoł i były drzwi zamknięte otworzył je silver keyem(?)i otworzył skrzynie i pisało "You have a Golden Key" nie miał co z nim zrobić w końcu to BR:)a więc tak pobiegłem z buta na minohell ale gów** drzwi sie nie dało otworzyć i pomyślałem że ten minos co jest na skale coś mi da, i dało jak sie do niego dostałem i zabiłem wypadł z niego zpalony papierek i byl ten napis :"Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!" po przetłumaczeniu "Wiernie Minotaur mage popiół cytował z sekretnego pokoju!" mając ten papierek znowu pobiegłem na minohell i znowu gów** , przeczytałem poradnik o znikaniu spike sowrda z kumplami sie rozdzieliliśmy jak minos sie zrespił ja go zabiłem kumple spowodowali znikniecie sworda a 3 ekipa była na minohell i gów** czytając tekst Stonoga pogadałem z NPC'tami zrobiłem to wszystko z kumplami ponownie teraz ja byłem w minohell użyłem klucza drzwi sie otworzyły ale na tak krótko że nie dało się wejść i Key zniknoł
@Edit
Mój kolega z ekipy(Rookslayer)zauważył że mino mag coś mówił po swoim minotaurzym języku ale nie zapisał. :(
@EDIT
Najnowsze wieści:
Mój Kumpel znalazł na minohell książeczkę która być może wyjaśni czemu Key zniknął...
ale ladnie ludzi w ### robisz.podaj swoj nick i swiat pokazesz mi go na trade.tylko sie nie tlumacz ze teraz nie mozesz
Hudy_Pogromca
30-05-2008, 15:30
wiesz że ja jestem już na mainie i na Uniterze gram ;p
"Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!" po przetłumaczeniu "Wiernie Minotaur mage popiół cytował z sekretnego pokoju!"
LOLOLOLolOLOOlololol, skad wziales tlumaczenie? ja jak to przeczytalem spadlem z krzesla...
A potem się obudziłes -.-
Wyjdz i nie wracaj
Elder-poskramiacz-katany
30-05-2008, 16:22
o rly? :( mamoooo nie ! on ma golden keya ARMAGEDON!
Hudy_Pogromca
30-05-2008, 16:23
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hudy_Pogromca Pokaż post
"Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!" po przetłumaczeniu "Wiernie Minotaur mage popiół cytował z sekretnego pokoju!"
Mam infobota na skype ;p
I nie mam golden key'a pisałem przecież że znikną.
Znalazło się miejsce w moim podpisie <3
@Edit
Nie rób ludzi w konia, twoje tłumaczenia są żałosne.
Hudy_Pogromca
30-05-2008, 16:43
Ale są ja się przynajmniej staram ;p
Chciałem powierzieć ,że ostatnie zdanie jest najlepsze ale ... <wie ktoś dlaczego tak nie powiem? :D>
Cóż ... nie ma jak to dobra wymówka.
Hudy_Pogromca
30-05-2008, 16:58
wiesz sam sie zdziwiłem ;p napisałem raporta do GM'a że drzwi mi zajebały golden keya ;p
Vasudanin
30-05-2008, 17:02
U mnie w podpisie Pan zawita... Poza tym wszystko ułożone ładnie =]
Ofc w moim podpisie ;P
Ehm
U mnie już zawitało
||
VV
Hudy_Pogromca
30-05-2008, 19:18
heh.... wystarczy pomyslec i miec infobota ;p
Heh ta jasne po pierwsze: gdybyś miał goldena był byś sławny -.-"
po drugie : gdzie w pokoju na katana quest jest niby miejsce by użyć liny ?
po trzecie : to tłumaczenie jest bez sensu ;/
Możesz mówić o mnie co chcesz ale według mnie to ładna bajka dla dzieci :baby:
Hudy_Pogromca
30-05-2008, 20:13
bez urazy ale chyba same cioty to czytają -.- jak mam być sławny skoro nikt nie uwierzy że mam golden key'a więc myśl cioto -.- i moje tłumaczenie nie jest bez sensu jak takiś mądry to se przetłumacz
trochę zajmie mi napisanie tego ale będę sie streszczał i zgodze się z Stonoga jest ona bliska tego więc zacznę:
Wszystko sie zaczęło jak jeszcze byłem na rooku chodziłem se po depo(tam przy banku)aż jakiś 7lvl wystawił Golden Key'a!!od razu do niego podbiegłem pytałem sie ile za niego chce(to był BR -.-)napisał 120gp(lolz, za klucz do tajemnic rooka to troch mało)kupiłem i pytałem się skąd go ma trochę zajęło mi tłumaczenie jego tekstu aż mi napisał że ma key'a z jakiejś skrzynki przy katana room zdziwiłem sie bo jak go robiłem to nic nie było -.- ale powiedział że ropnoł się na górę gdzie były 2 rootwormy, 6 skeletorów i 1 wasp gdy to wybił znowu sie ropnoł i były drzwi zamknięte otworzył je silver keyem(?)i otworzył skrzynie i pisało "You have a Golden Key" nie miał co z nim zrobić w końcu to BR:)a więc tak pobiegłem z buta na minohell ale gów** drzwi sie nie dało otworzyć i pomyślałem że ten minos co jest na skale coś mi da, i dało jak sie do niego dostałem i zabiłem wypadł z niego zpalony papierek i byl ten napis :"Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!" po przetłumaczeniu "Wiernie Minotaur mage popiół cytował z sekretnego pokoju!" mając ten papierek znowu pobiegłem na minohell i znowu gów** , przeczytałem poradnik o znikaniu spike sowrda z kumplami sie rozdzieliliśmy jak minos sie zrespił ja go zabiłem kumple spowodowali znikniecie sworda a 3 ekipa była na minohell i gów** czytając tekst Stonoga pogadałem z NPC'tami zrobiłem to wszystko z kumplami ponownie teraz ja byłem w minohell użyłem klucza drzwi sie otworzyły ale na tak krótko że nie dało się wejść i Key zniknoł
@Edit
Mój kolega z ekipy(Rookslayer)zauważył że mino mag coś mówił po swoim minotaurzym języku ale nie zapisał. :(
@EDIT
Najnowsze wieści:
Mój Kumpel znalazł na minohell książeczkę która być może wyjaśni czemu Key zniknął...a potem dodaj, że wtedy w mieście pokazał się ghoul oraz Twoja stara i tak zaczęło się życie na Ziemi.:D
Nie masz żadnych... powtórze ŻADNYCH dowodów by potwierdzić to co wcześniej powiedziałeś, więc na jakiej podstawie twierdzisz, że ludzie ci uwierzą?:baby:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Grats lal _/
Flaorath
30-05-2008, 21:24
OWNED!
Cóż...Kolejny naabek próbujący zabłysnąć na forum, ot co :)
Undeadzik
30-05-2008, 21:56
1. 120gp golden key <rotfl>
2. z mino wypadla ci plonaca kartka <HAHAHAH>
3. Zaje***** tlumaczenia kartki <BUauhahsHUSHASuhhaUH>
4. KEY CI ZNIKNAL !!! <ROTFLMAO LOL xD HAHAHAHA NIE MOGE WYTRZYMAC !!!>
Hudy_Pogromca
30-05-2008, 22:25
Kartka wypadła z minosa na skale i nie była płonąca tylko spalona i to nie było tłumaczenie kartki tylko jak sie zabiło tego minosa to komunikat wyskoczył taki jak przy najazadach
Dragones5
30-05-2008, 22:31
Owned. wez ku*wa pokaz ssy albo cos a nie pie*dolisz, co to sie nie dzialo. Zdradze ci co masz sobie z tym keyem zrobic:
Krok 1. Przeczysc papierem
Krok 2. Wsadz ten klucz do ognia na jakies pol godziny
Krok 3. Teraz wsadz sobie go do dupy
Krok 4. Popros kolege zeby z laczka dopchal
piternet01
30-05-2008, 22:56
@Edit
@EDIT
Najnowsze wieści:
Mój Kumpel znalazł na minohell książeczkę która być może wyjaśni czemu Key zniknął...
Thx za fajny podpis
Hudy_Pogromca
31-05-2008, 12:45
To mi powiedz jak te ss'y zrobić bo nawet programu nie mam :/
Elder-poskramiacz-katany
31-05-2008, 12:57
screena mozesz zrobic naciskajac klawisz Print Screen (obok f12 o ile wiesz gdzie ten jest):D baj de łej nie no nice jeszcze sie nie poddales a tu juz 2 strona:baby:
Hudy_Pogromca
31-05-2008, 15:11
jakoś nic sie nie dzieje ;p
&up naciskasz print screen wchodzic na painta i dajesz wklej, zapisujesz obrazek??
Spoko temat >>>Ironia<<<
moze ci jeszcze brass armor i poison dager polecial z tego minosa??
Hudy_Pogromca
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2008
Data dołączenia mówi sama za siebie... Kolejna słabiutka prowokacja 10 latka, który chce zaszpanować przed kolegami że mu w temacie odpisują !
@Topic:
NIE KARMIĆ TROLLA
NIE PISAĆ TU POSTÓW
Ps. Drodzy modernatorzy... Proponuje zamknąć temat z powodu SPAM-u jakim on jest, bo :
a) Założyciel nie ma rzadnych dowodów !
b) To czystej krwi prowokacja !
c) Please do thys for me (znaczy się temat) =]
Hudy_Pogromca
31-05-2008, 20:42
Wal sie deklu ty masz 10lat(Kij ci w Nery!!)
Befsztyk
31-05-2008, 20:47
Mam pytanie: czemu ten debilno - idiotyczny temat nie został jeszcze usuniety??
Hudy_Pogromca
31-05-2008, 21:18
bo ciota jesteś :D:D
Befsztyk
31-05-2008, 21:26
bo ciota jesteś :D:D
a tfuj stary to wikary -,- wyjdz i nie trzaskaj drzwiami
Hudy_Pogromca
31-05-2008, 21:28
Nic sobie nie przypominam o minomagach na mój dom ale ja przynajmniej mam dom bo twój koty zniszczyły
taa - a tera bedzie że chodził po mino hell uzył pick na kamieniu pojawiła się dziura a w niej był sekretny pokój - otworzyłeś drzwi a w pokoju była twoja stara - pokonałeś ją i wyjąłeś ze skrzyni spike sworda
i na przyszłość weź napisz coś z sensem bo napisałeś że pi******eś się z golden keyem który kupiłeś za 120 gp, mino mag gadał coś jakby sie naćpał a twoi kumple ci kibicowali:
go go power rangers :axeman:
Hudy_Pogromca
31-05-2008, 22:00
a power rangers to ty i twoja stara
btw po co w ogóle na tym forum robiłeś sobie konto?:d
Przynajmniej byś jakiś dowód dal -.-"
Sorry ale to że właśnie najeżdżasz na ludzi pokazuje twój wiek :baby:
Musze się zgodzić z innymi co już tu pisali zero dowodów .
Po za tym jak niby mógł ci zniknąć key ?Jeszcze jedno z tego co wiem key do drzwi mino maga jeżeli istnieje nie koniecznie musi być gold. Jeżeli na 100 % jest gold to prosze mnie poprawic :)
P.s Jestem za zamknięciem tematu
Hudy Pogromca
"kup se słownik za 2gp i wsadź go w dupe adminowi ;p"
"huj ci w dupsko hujcu idź sie jebać z adminem tym zjebanym zgredem ;p i nie pisze sie hardkor tylko HardCour"
"A i wiecie że admini tego forum to niedorobione dzieci słońca??no są to takie hujce na patyku że nikt nie chce ich wylizać i Pamiętajcie Admin to:Huj,ciota,zjeb,dekiel,cipa,niedorobiony plemnik,bachor,fiut i doown który robi minete starej"
I ja się pytam GDZIE JEST BAN dla niego i kasacja teamtu ?! Tu już nie chodzi o zwykły SPAM. To już przegięcie ! Koleś nie dość że bluzga to jeszcze jest z tego dumny !
Ps. Jeżeli ten temat nie będzie skasowany a kolo nie dostanie bana... Przestaje wierzyć w Modków...
Ps. Jeżeli ten temat nie będzie skasowany a kolo nie dostanie bana... Przestaje wierzyć w Modków...
skasowany będzie... za kilka dni =P na tym forum wszystko jest na opak.... za byle co można dostać warna a tacy idioci jak założyciel tego tematu nawet warna nie dostaną....
Elder-poskramiacz-katany
01-06-2008, 09:08
A i wiecie że admini tego forum to niedorobione dzieci słońca??no są to takie hujce na patyku że nikt nie chce ich wylizać i Pamiętajcie Admin to:Huj,ciota,zjeb,dekiel,cipa,niedorobiony plemnik,bachor,fiut i doown który robi minete starej
moj ,,lipno-fejkowy'' temat zostal usuniety po 2 dniach byl tam tylko 1 screen, 0 wyzwisk etc. a tutaj nawet bez screena i do tego z pro wyzwiskami jeszcze nie usuniety temat rzal bul i czarna rospacz X(
baj de łej wisz w ogóle co to jest mineta? :o
Nie opowiadaj baj co to się tam z twymi ziomami nie działo tylko pomyśl zanim założysz inny temat B)
Perfect*Doll
01-06-2008, 11:54
Hah. xD
No ale niech Pan przyzna, Panie Hudy_Pogromco, że Pana wymyślona opowieść nie trzyma się kupy.?
To jest dosyć dziwne.
Proponuję wykazać się w nauce, jeżeli Pan nie potrafi wykazać się w Tibii.
Bądź przeklęty.
Bez poważania.
Perfect*Doll
Hudy_Pogromca
01-06-2008, 13:14
Ale mam fuksa że admini to cioty że mi bana nie dali;p
Jurij1234
01-06-2008, 16:05
zachowam zimną krew.
Po pierwsze.
Takich tematów było 927483578423573249578 i nikt się na następny nie nabierze.
Po drugie.
Z tego co pamiętam, CipSoft już kilka lat temu zaprzeczył w istnienie questa (nie jestem pewny na 100%)
Po trzecie.
To jest pewne że tego questa nie można wykonać od tibii 7.6 w górę. A najprawdopodobniej nigdy nie można było (patrz punkt 2)
Po czwarte.
Do userów: Albo admini nie mają co robić albo to jest prowokacja przez nich napisana.
Po drugie.
Z tego co pamiętam, CipSoft już kilka lat temu zaprzeczył w istnienie questa (nie jestem pewny na 100%)
CipSoft nigdy, ale to nigdy nie pisał, że jakiś quest nie istnieje, lub został usunięty. Że istnieje też nie mówili.
Do autora tematu to o dziwo ta prowokacja nawet ci wyszła :o Już 3 strony!
Moderatorzy, usuńcie to wreszcie...
@down
Wcale nie! Nigdy nie mówili, że cokolwiek w questach zmienili!
Emh.. Cipy nigdy nie mowily ze quest istnieje lub nie. Powiedzieli tylko ze jesli jakis qs istnial, to zostal tak zmieniony by NIE DALO sie go zrobic, poniewaz nagrody byly za drobre i/lub qs byl za trudny.
@Topic
Usuncie to, dajcie mi warna i wszystkim ktorzy sie tu wypowiadali za karmienie trolla.
Frytasek
01-06-2008, 17:20
Ciekawe :o
Fajna historyjka 10/10 pish dalej.
nie pisze sie hardkor tylko HardCour
Padłem.
1. Temat CAŁKOWICIE beznadziejny -.- większych bzdur nigdy nie czytałem
2. 10/10 pish to to już używamy pokemoniastego pisma? 8o
Perfect*Doll
02-06-2008, 21:32
Aha.
I sugeruję co niektórym trochę przyłożyć się do języka polskiego.
Chociaż trochę.
Bo jak widzę posty typu: "pish dalej" to, aż się słabo robi.
To jest Polska czy jakiś "zangliczony kraj debili".?
A co do Pana Hudy_Pogromca:
Wiesz...
Marna ta Twoja prowokacja.
A moderatorzy i tak dadzą Panu bana, jeśli Pan będzie się tak dalej starał.
Powodzenia Panu życzę.
Aha.!
I jeszcze jedno!
Może zostanie Pan bajkopisarzem.?
Jak na razie jest Pan na dobrej drodze.
Na koncu obudziles sie i zaczelezsc turlacv po ziemie po 3 minutach zobaczyles ze padles na Twoja Stara
i ze straciles Gigarago Molenta Depiero Mace+ 48
i na tym skonczyles
Perfect*Doll
02-06-2008, 21:49
Tak Drogi Panie Carbonie.
To by było ciekawe zakończenie.
Zalgadis
02-06-2008, 22:24
Rotfl roku hahaha !
Maxpixel
02-06-2008, 23:25
A Czesio NIE miał Spike Sworda tylko Sword of Fury ... ale mu GM zabrał jak lotbagował ... ;(
Dla mnie Questy na Rooku to nie zadania ... To sztuka ... :D
A najzabawniejsze było jego tłumaczenie
( nie znam do konca cytatu xd "costam minotaur mage popiół....")
rzal mi kcie ciesko
wes ty f rehe suofik i poshukaej so ti dznaszy a jak snajdciesz to mapish mi pyfate mesedż okie?1?!11!!11?!
Lol! Baniak na IP nic nie da. Jak ma Neo, to wylaczy i wlaczy i dostanie inne IP. No i c***. Et, robie miejsce w podpisie ;P
sóper:cup::cup::cup: czadofo:cup: iesteś mojim mistrzemB)B):cup:;)
selnji mii spejk słorda za 7giepe dopra? proszem;(;(;(:evul::baby:
CLOSE TOPIC PLAX!
Aha.
Chociaż trochę.
To jest Polska czy jakiś "zangliczony kraj debili".?(...)
Taki z Ciebie Polak a nick sobie wymyslileś angielski? To jest Polska!!!!!!!
@topic: oczywiscie autor wniosl bardzo duzo do tematu o spike swordzie ;p
Fajna historia, ale i tak bujna
Perfect*Doll
03-06-2008, 16:05
Tak.
Po pierwsze: Język angielski jest pięknym językiem, ale chodzi o kaleczenie ojczystego słownictwa wyrazami "pish", "jush" itp.
Po drugie: Jestem dziewczyną.
Po trzecie: Nieraz można, a nawet trzeba wejść na profile innych użytkowników w celu sprawdzenia informacji o danej osobie.
1. Sory zle zrozumialem
2. Yyyyyy zapamietam
3. Po co utrudniac sobie zycie?
4. Offtop
lol trzeba było zrobić screen'y tego tajemniczego pokoju i klucza!!!!
lol myślisz że ktoś uwierzy bez mocnych dowodów to nawet nie uwierze że byłeś w katana room ;p :D:D
Spoilerek
03-06-2008, 19:43
Tak.
Po pierwsze: Język angielski jest pięknym językiem, ale chodzi o kaleczenie ojczystego słownictwa wyrazami "pish", "jush" itp.
Po drugie: Jestem dziewczyną.
Po trzecie: Nieraz można, a nawet trzeba wejść na profile innych użytkowników w celu sprawdzenia informacji o danej osobie.
A ja se pisze jusz/tesz i mam to w D**IE jak to napisze
@topic
KOGO TY CZŁOWIEKU PRZEKONASZ!?
Jak takiś napalony to przeropuj całe katana room, zrób zdjęcie z kluczem(najlepiej filmik) i udostępnij -.-
Perfect*Doll
03-06-2008, 20:21
Nie "se" tylko "sobie".
Coś pan Hudy_Pogromca się nie wypowiada ostatnio czyżby się speszył i dał nam za wygraną że była to tylko głupia bajka ? :cup:
@Up
Raczej się obraził po tym jak go całe forum wyśmiało (oj jacyś my nie dobrzy).
@TOPIC
CLOSE TOPIC PLZ :>
Perfect*Doll
03-06-2008, 22:11
Oh biedny.
Ale niech Pan przyzna, Panie Rooker, że Pan Hudy_Pogromca sam zasłużył sobie na taką falę krytyki.
Proszę nie offtopowac tylko wypowiadac sie z godnie z tematem :)
2. to to już używamy pokemoniastego pisma? 8o
Aha.
Chociaż trochę.
Hehehe wyloozojcie ziomeczqi. Pszeciesh kazdy moshe se pisac jak kce. Ja pishe jak pishe i jestem sobom. Pozdro.
Vincentekkk
04-06-2008, 10:55
To co zobaczyłem dziś na youtube...jak to jest możliwe?!?!
http://pl.youtube.com/watch?v=-WGZ5tV16-Y&feature=related
To co zobaczyłem dziś na youtube...jak to jest możliwe?!?!
http://pl.youtube.com/watch?v=-WGZ5tV16-Y&feature=related
Zwykle fake... To juz bylo.
dgalkowski
04-06-2008, 12:12
ta ja tez mialem golden keya i walnolem nim mino maga wypadl silver key zamienil sie w hydre padlem a ciala odrazu zniikly wiezysz w to?? no wlasniie to samo sadze o tym poscie
Zabilo mnie "by Shadow Rex" xD
@topic: ten pan ma racje trzeba to oblac...
Theourus
04-06-2008, 14:23
huj ci w dupsko hujcu idź sie jebać z adminem tym zjebanym zgredem ;p i nie pisze sie hardkor tylko HardCour
hardcour gz angielski u ciebie swietyny , btw to jest hardcore
uamhuahmhuamhuamhuam
opowiesc o mino magu - zalosna , tlumaczenie - niemoge , chyba nikt nie byl na tyle mily zeby temu @!#$@ 10latkowi wytlumaczyc ze to so on przetlumaczyl tam na popiol cytowal... znaczy ze k.... mm uciekl z sekretnego pokoju xDi przestan wymyslac takie bajki:baby: i do admina - nie tylko prosze skasowac temat ale plz usunac uzytkownika
Powiem raz jeszce nie offtopowac!!!
Gratulacje panowie.
Co za debile w ogóle odpowiadają tutaj "serio".
Przecież widać odrazu, że to prowokacja i do tego nie trzeba mieć IQ 767.
Wiernie mino mage cytował popiół z sekretnego pokoju! Rox.
Po prostu zakończmy ten Temat , ponieważ jest bez sensu i itak nic nam nie pomoże ; )
Hudy_Pogromca
05-06-2008, 17:21
Ja się nie speszyłem tylko nie miałem czasu pisac
@up
Hmm nie miałeś czasu? Ja nawet wiem dlaczego =P Pewnie znowu jakieś golden keye kupywałeś za 2 gp, a może tłumaczyłeś jakąś książke z języka polskiego na angielski ? =]
Ps. Bym zapomniał "GiE zEt" ! Zostałeś mojim numerem jeden (!) na tegorocznej liście pt. "Analfabeci i idioci - czyli jak zmyślić historyjke i przetłumaczy coś z angielskiego". Powiem Ci jedno ! Wielkie GZ ! Konkurecja była duuuża ;>
@topic
Why thys topic is not closed ?!
Ps. Proszę o USUNIĘCIE tego "tematu". Wielu użytkowników forum się ze mną zgodzi =P. Więc modki wiecie co czynić a? =]
Pozdrawiam
@up
Hmm nie miałeś czasu? Ja nawet wiem dlaczego =P Pewnie znowu jakieś golden keye kupywałeś za 2 gp, a może tłumaczyłeś jakąś książke z języka polskiego na angielski ? =]
Ps. Bym zapomniał "GiE zEt" ! Zostałeś mojim numerem jeden (!) na tegorocznej liście pt. "Analfabeci i idioci - czyli jak zmyślić historyjke i przetłumaczy coś z angielskiego". Powiem Ci jedno ! Wielkie GZ ! Konkurecja była duuuża ;>
@topic
Why thys topic is not closed ?!
Wypominasz bledy innym, a sam nie potrafisz poprawnie napisac zdania po angielsku. Inwersja w pytaniach to przeciez jedna z podstaw j. angielskiego. A w ogole to uzylbym innego czasu, ale to juz sprawa wzgledna, wiec zostanmy przy present simple.
(Why isn't this topic closed?)
Speedrun
05-06-2008, 22:48
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hudy_Pogromca Pokaż post
Mam infobota na skype ;p
I nie mam golden key'a pisałem przecież że znikną.
Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!"
Cudem minotaur mag zostal uwolniony z sekertnego pokoju.
lol jak to przeczyrtalem to zpadlem z krzesla
ja kcem wiecej bajeczek
Hudy_Pogromca
06-06-2008, 15:20
W infobocie inaczej sie przetłumaczyło więc spadaj
W infobocie inaczej sie przetłumaczyło więc spadaj
Automatyczne tlumacze nigdy nie potrafia dokladnie przelozyc tekstu... Tutaj wrecz sie nie sprawdzily.
Mystlich
06-06-2008, 16:56
Czy to możliwe ???
Końcówka filmu......
http://pl.youtube.com/watch?v=PO9VpfNKik0&feature=related
Zapewne to niestety fake ;( lub jakiś OTS ;p
A film pierwszy raz widzę :baby:
Cosinus1990
06-06-2008, 18:16
żałosny temat niedojrzałego 10latka -.-
Ludzie!
Zrozumcie i czytajcie uważnie
TEN TEMAT DO NICZEGO NIE PROWADZI PRZESTAńCIE GłUPIO OFFTOPOWAC!
CLOSED ....
Theourus
07-06-2008, 01:10
xD
czmu nie offtopowac , mi sie ten temat podoba , lubie czytac sobie jak ludzie zjeżdżają hudego i on próbuje sie wyratowac żałosnymi przekleństwami , więc jedźcie po nim dalej !! tak wam powiem !! xD
CycuRookslayer
07-06-2008, 01:17
taa napewno to da że 10 osób ciągle pisze nie offtopowac itp itd przeciesz przez to temat jest ciągle na początku jak wejdzie sie w tajemnice rooka :P ps. ostatnimi czasy coraz więcej takich tematów :D:D
Prezydent_czuwa
07-06-2008, 08:20
i zabiłem wypadł z niego zpalony papierek i byl ten napis :"Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!" po przetłumaczeniu "Wiernie Minotaur mage popiół cytował z sekretnego pokoju!"
... n/c ;(
Hudy_Pogromca
07-06-2008, 21:33
Kurwa ja nie mam 10lat!!!!!!!!!!
Perfect*Doll
08-06-2008, 11:49
A ile nieokełznany Paniczu?
Ludzie o większym życiowym doświadczeniu [ludzie, którzy mają więcej lat] napewno nie wymyślają TAKICH bajek.
A to, że używasz wulgaryzmów nie czyni Cię wyjątkowo dojrzałym mężczyzną.
Proponuję używać eufemizmów, gdyż to świadczy o opanowaniu.
Myślę, że ową sprawę można rozwiązać, ale niekoniecznie trzeba.
Więc bądź rozważny, bo tutaj już zyskałeś wielu wrogów.
Cieszy Cię to?
oh uh ah alez wyklad, moze napisz podanie do prezydenta....
Perfect*Doll
08-06-2008, 14:35
oh uh ah alez wyklad, moze napisz podanie do prezydenta....
Nie.
Nie napiszę, ponieważ nie mam takiej potrzeby.
Nie.
Nie napiszę, ponieważ nie mam takiej potrzeby.
To chociaz zrozum, ze do prostaka trzeba po prostacku.
Disseny__
08-06-2008, 20:17
Fajnie. Cieszę się. A kolega mojej cioci jedzącej arbuzy w ogródku dziadka Władysława ze strony babci Lucyfery, czyli kuzynki babci taty kochanki mamy koleżanki mojej mamy, montującej krzesła w zakładzie stolarskim u wujka Eugeniusza Krzystofa Milion Pięćset Sto Dziewięćsetnego po pierwszym telefonie ze strony Nokji zdobył nie golden keya ale pink keya i otworzył nim drzwi do ghoula, mimo, że tam nie ma drzwi. B). wiesz? ;dd
słaba Twoja prowokacja. i mało skuteczna. ;d. ale to tłumaczenie.. bosz! rozwalające. :D
CycuRookslayer
08-06-2008, 20:38
Jeszcze się tu besztacie ?:D
Ludzie !
Jesteście na prawdę takimi DEBILAMI?
Pisałem 3 razy że temat do zamknięcia bo bez sensu i nic nie pomoże...
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Ludzie !
Jesteście na prawdę takimi DEBILAMI?
Pisałem 3 razy że temat do zamknięcia bo bez sensu i nic nie pomoże...
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Kim jesteś, że... żądasz zamknięcia tematu? Wyślij raport i czekaj na odpowiedź, zamiast przyłączać się do powszechnie tu panującego spamu i offtopu.
@down
A co ja mogę zrobić? Nic.
Befsztyk
09-06-2008, 16:44
@up
a czemu do cholery nie mozecie tego zrobic od reki?? widzicie glupi temat, zdenerwowani uzytkownicy to czemu nikt nie wpadl na pomysl usuniecia tego tematu??
Kim jesteś, że... żądasz zamknięcia tematu? Wyślij raport i czekaj na odpowiedź, zamiast przyłączać się do powszechnie tu panującego spamu i offtopu.
@down
A co ja mogę zrobić? Nic.
Slythia...
Widzisz że jesteś w supporcie? możesz zamknąć temat ; )
Slythia...
Widzisz że jesteś w supporcie? możesz zamknąć temat ; )
Nie moge zamknac tematu, gdyz nie mam takich uprawnien... Support to zwykli uzytkownicy...
@down
Nawet jesli... Nie napisze przeciez nikomu na gadu - zamknij ten temat, bo w koncu zobacze taki ladny, czerwony znaczek.
CycuRookslayer
10-06-2008, 14:37
Ale masz chyba większe wtyki ?;)
Nie moge zamknac tematu, gdyz nie mam takich uprawnien... Support to zwykli uzytkownicy...
Więc przepraszam cię ; ) mój błąd :D
O, widze ze juz 6 stron. Gratuluje, zamiast pozwolic zgnic tematowi wiedzac, ze moderator sie nie znajdzie, to bluzgacie, klocicie sie i przerabiacie to, co juz bylo 2913810938102938120938102398 razy napisane w 3901481290381 innych tematach i narzekacie, jaka to marna prowokacja. No, ale jak widac wcale nie taka marna. Wkroczyliscie na kolejny poziom debilizmu, daddy will be proud.
CycuRookslayer
11-06-2008, 01:20
Mi tam temat nie przeszkadza to sie udzielam :D a serio to jest bardzo potrzebny dowiedziałem sie w nim ze Ci co są w supporcie nie mogą zamykać tematów i że ludzie piszą nie offtopować a sami to robią i temat może ciągnąć się w nieskończone :D:D. I ponawiam pytanie do Slythi : czy nie masz wiekszych od zwykłego forum usera wtyków by pożegnać ten temat ?? :)
Hudy_Pogromca
12-06-2008, 12:56
Wiecie ze ja sie z was śmieje??
Befsztyk
12-06-2008, 13:19
@up
wiesz ze jestes glupim szczeniakiem??
Ultimus93
12-06-2008, 14:19
Fajnie. Cieszę się. A kolega mojej cioci jedzącej arbuzy w ogródku dziadka Władysława ze strony babci Lucyfery, czyli kuzynki babci taty kochanki mamy koleżanki mojej mamy, montującej krzesła w zakładzie stolarskim u wujka Eugeniusza Krzystofa Milion Pięćset Sto Dziewięćsetnego po pierwszym telefonie ze strony Nokji zdobył nie golden keya ale pink keya i otworzył nim drzwi do ghoula, mimo, że tam nie ma drzwi. B). wiesz? ;dd
hmm... czyli dziadek Władysław jest mężem babci Lucyfery i jeżeli jest kuzynkoł twojej drugiej babci ze strony taty to w pewnym stopniu musieli uprawiać kozirostwo xDxD
#top
Marna prowokacja. Szukasz głupich? Tu ich nieszukaj!
Wiecie ze ja sie z was śmieje??
To tak jak my z ciebie
hmm... czyli dziadek Władysław jest mężem babci Lucyfery i jeżeli jest kuzynkoł twojej drugiej babci ze strony taty to w pewnym stopniu musieli uprawiać kozirostwo xDxD
#top
Marna prowokacja. Szukasz głupich? Tu ich nieszukaj!
To tak jak my z ciebie
Człowieku sam prowokujesz....
Jeżeli masz głupio pisać ... NIE PISZ!
Odwołuje się do zamknięcia Tematu!
Ddamianek11
12-06-2008, 16:28
@Up Popieram
@Topic A w tej bajce były smoki ?
Disseny__
13-06-2008, 13:44
wiem. bo w końcu to ja wymyśliłam ten rodzinny łańcuszek i to ja jestem odpowiedzialna za dziwne związki. dziękuję.
...
a ten temat nadal czeka na zamknięcie..
Befsztyk
13-06-2008, 14:06
@up
i sie chyba nie doczeka...
Piszę tutaj ostatni raz ...
Apel do forumowiczów
Jeżeli jesteście mądrzejsi niż założyciel tematu
NIE PISZE JUŻ NIC TUTAJ!!
wgutbier
15-06-2008, 03:38
Wiesz co koles ja zabilem tego minosa tam na tej skale z 10 razy i jakos nic sie niwydarzylo Ciekawego. Fakt ze jest mi jedna zecz dziwna na rooku. Po save server jest spike sword na tej wysepce a po kilku godzinach juz go nie ma wiec nie wiem. Ale zeby gdzies w katana room bylo miejsce do uzycia liny... Boze i ty zes uwierzyl br <haha> A tak wogole to sie ss'y daje... Szkoda Gadac
@up
POPIERAM W 100%
Wiesz co koles ja zabilem tego minosa tam na tej skale z 10 razy i jakos nic sie niwydarzylo Ciekawego. Fakt ze jest mi jedna zecz dziwna na rooku. Po save server jest spike sword na tej wysepce a po kilku godzinach juz go nie ma wiec nie wiem.
Wystarczy stanac na dwoch kratkach na mapie, by spike sword zniknal. Wiele graczy robi to nieswiadomie... Zostalo to juz dawno wyjasnione ; ).
@up
To po co tu piszesz... Moglam spojrzec najpierw na temat, potem odpisac ; ).
Hudy_Pogromca
16-06-2008, 16:04
ja br'om nie wierze ale nawet ich lubie dawali mi fajne itemy :P
Hudy_Pogromca
29-06-2008, 14:02
Jak coś mam 19lat :P i będę mądry i sie tu nie będę wypowiadał :D
Michukng
04-04-2009, 21:15
@ Up
I po co spamujesz ? Nabijesz tylko posty noobie ? Napisałem Ci, coś w "Z "Ghoul" wyciągnięte"... Se przeczytaj noobQ. Napisz mu to na PM.
PS. Sorry za offtopa. Wkurza mnie takie coś... Omg.
mi kolega daaawno muqwil rze cda siev zdobyc sworda fury na rooku naprawde napisalem to w innym temacie pszeczytajcie
A mi kolega opowiadał jak brat kuzyna jego koleżanki która miała znajomego który prowadził kafejke i tam poznał kolesia który miał dziewczynę która znała pewnego kolesia którego kuzyn znał kolege którego znajomy znalazł w bagu 3kk w venore. Poważnie.! Pisałem o tym na innym forum!
Heatvich
05-04-2009, 17:33
@up
Prowokacja? Jeżeli nie :
1kk - Jest to 100 Crystal coins w 1 kupce . Więc 3kk geniuszu to 3 kupki po 100 cc a nie 3 miliony gp po 1 grosiku >.<...
Beh0lder
05-04-2009, 22:14
@ Up
I po co spamujesz ? Nabijesz tylko posty noobie ? Napisałem Ci, coś w "Z "Ghoul" wyciągnięte"... Se przeczytaj noobQ. Napisz mu to na PM.
PS. Sorry za offtopa. Wkurza mnie takie coś... Omg.
Mnie wkurzają archeolodzy a pw i tak bedzie mial w dupie
@up boze 1cc = 10.000
10.000 x 100(cc) = 1.000.000
100 cc x 3 = 3.000.000 = 3kk
3 kupki cc
Przyznaj sie ... twoje posty to prowokacja czy ty naprawde jestes taki glupi..
Heatvich
06-04-2009, 12:14
@up
Odpuść mu bo on nadal będzie prowokować, szkoda klawiatury na takiego PAJACA.
@Topic
Jeżeli w temacie teraz rozmawiamy o CC,KK i "kupkach w bp" , to dlaczego temat nosi nazwę "Mino Mag/Golden Key itp." ? Fakt... Chyba że z mino maga wypada "bakpak peuen ce ce"....
Beh0lder
06-04-2009, 15:08
Kurna czytaj uwaznie do cholery tu chodzi o baga -.- ni wiesz jakie to istotne?!
Heatvich
06-04-2009, 15:12
Człowieku.. Wiesz co to ironia? Będziesz spamić bo napisałem BP a nie Bag?
Wyjdź.
Niezbawiony
06-04-2009, 16:45
no liczylem i bp ma 20 kratek a bag ma 8 wiec to wazne, a to czaje 3 kupki cc to 3kk czyli 3 miliony gp i skont ten ktos ma tyle kasy????
kupil na allegro :>
DK-LOG.911
06-04-2009, 16:55
oh man!! jakie z was neokidy. idcie na jakies inne forum, bo tu nie tylko ja was nie chce. ten temat jest o mino magu (ktory popiol cytowal ;)), a nie o QPACH CC!! jak cos wiecie idcie do odpowiedzi na zagadki (chyba sami traficie)
dajcie sobie jawzajem numer gg i tam spamujcie
Heatvich
06-04-2009, 18:55
DK.Log , Beh0lder , ten Azerbejdżanin - zróbcie sobie konferencję na gg .. Będziecie mieć dużo wspólnych tematów.
DK-LOG.911
07-04-2009, 13:22
@up
co sie na mnie drzesz?? to oni gadaja o qpach cc. czemu ten topic w ogole istnieje!! nie piszcie tu juz zadnych postow. niech spadnie pod inny spam!! Odpowiedz na zagadki jest nizej (albo juz wyzej). tam przedstawiajcie swoje bzdurne teorie!!
Heatvich
07-04-2009, 15:02
@up
Bo tępię głupotę. Od kiedy na forum jest głos?
Zadam ci pytanie : Czy wiesz do to duża literka? I kiedy się jej używa?
Kromka123
07-04-2009, 15:14
bez urazy ale chyba same cioty to czytają -.- jak mam być sławny skoro nikt nie uwierzy że mam golden key'a więc myśl cioto -.- i moje tłumaczenie nie jest bez sensu jak takiś mądry to se przetłumacz
To zrób nowego chara idz "z buta" na katane i wez goldena i mi pokaz ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.