Pokaż pełną wersje : Opłacalność ihów i uhów.
Czy dalej opłaca się robić ihy i uhy? Czy szybko zejdą? Mam druida 15 lvl i mogę robić ihy, więc nie wiem czy się opłaca robić masowo czy też do własnego użytku.
Mattheweczek
30-05-2008, 17:22
Zostawiaj dla siebie ;) odkad wprowadzono potki druid nie zarabia jak kiedys. A jak bedziesz szedl na dragi to ihy sie przydadza do leczenia ds'ow ;]
Magiczne postacie wciąż korzystają z ihów/uhów, więc z pewnością Ci się to opłaci, jednakże nie dostaniesz tak dużo kasy jak przed upem z potionami.
EdwardMatiz
30-05-2008, 23:03
Ihów się nie opłaca uhy dla użytku
Ihów się nie opłaca uhy dla użytku
Nie opłaca się ihów , na niskim lvlu hę? Od kiedy?
Ja mam 27 mlvl i 21 lvl , używam ihów i manasów.
Dlaczego używam ihy? A dlatego , że ihem lecze za 175~ i jest to lepszy rezultat niż health potionem. Pozdro
Dobra temat do zamknięcia. Już nie gram, dostałem bana za to, że w złym kanale napisałem "od czego?", a bottera reportowałem 2 dni i dalej gra na bocie -.-.
mozesz robic na wlasny uzytek jesli bedziesz potrzebowal szybkiego leczenia a powiedzmy braknie ci many wtedy ih/uh rowniez dobre do leczenia DSow nie tylko na dragi, ze sprzedawaniem jest juz gorzej ew. moze kupi jakis h-lvl sorc jednak duzo taniej niz przed upem
Nie opłaca się ihów , na niskim lvlu hę? Od kiedy?
Ja mam 27 mlvl i 21 lvl , używam ihów i manasów.
Dlaczego używam ihy? A dlatego , że ihem lecze za 175~ i jest to lepszy rezultat niż health potionem. Pozdro
tak moze masz racje ale exurą bedzie jeszcze oplacalniej dlatego zaden pall i knight nie kupi ichow ani uhow ja natomiast robie tak ide druidem z kumplem na hunt ja nic nie robie tylko go exura sio i to mu sie o wiele bardziej oplaca niz health potion [on jest knightem]
Ih sie oplaca do leczenia summonow jest mocniejszy niz exura gran ~45 mag moze nim sporo zdzialac :) ja kupuje ihy do leczenia summonow czasami
Więc teraz jaka jest średnia cena za bp UH'ów i IH'ów?
VanBobel
08-06-2008, 20:26
tak moze masz racje ale exurą bedzie jeszcze oplacalniej dlatego zaden pall i knight nie kupi ichow ani uhow ja natomiast robie tak ide druidem z kumplem na hunt ja nic nie robie tylko go exura sio i to mu sie o wiele bardziej oplaca niz health potion [on jest knightem]
Lol? a sorci ? ja kupuje ihy by leczyc dsy na hydra huncie....
Frytasek
09-06-2008, 07:14
IHy i UHy tylko do własnego użytku i do leczenia summonów ;)
Masterkapi
09-06-2008, 08:32
sory że pytam ale gram pierwszy raz w tibie i nie wiem jak sie robi runy :( byscie powiedzieli ;(
Duke Dran
09-06-2008, 08:59
sory że pytam ale gram pierwszy raz w tibie i nie wiem jak sie robi runy :( byscie powiedzieli ;(
Szukaj. Dział poradniki - Jak robić runy ? By Zupka_Chinska (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=102375&highlight=Runy) (link).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.