zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Update - Lato 2008!

Makuki
30-05-2008, 17:49
Proszę dawać zdjęcia które tu znajdziecie, na razie mam takie:

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/f4clyojgdarashia.gif

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/pm6nygmzdesert.png

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/d8zpyi4afemor_hills1_old.png

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/l0lu8b92femor_hills1_new.png

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/7oqglax3femor_hills2_old.png

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/0qn2aqq2femor_hills2_new.png

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/8ulpf2tmkazordoon.gif

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/rapgcnz9kaz2_old.png

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/5m8b6gzvkaz2_new.png

Jak znajdę dam więcej.

Makuki
30-05-2008, 17:52
Coś na odświeżenie:

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/dwarven_cave.jpg

http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/8aih3k4lunderwater.png

Nosferatu_Niedziel
30-05-2008, 17:55
Wesołe :> A na tibii pl oczywiście nic nie mamy >.>

Makuki
30-05-2008, 17:57
http://i129.photobucket.com/albums/p222/kaiba_pl/2637.gif (http://admin.tibiaml.com/images/uploads/8aih3k4lunderwater.png)

Btw tak w ogóle, jak to jest w tym kazordoon. Wsiadasz se w wagonik i jedziesz do temple :confused:. Ots plx?

Mattheweczek
30-05-2008, 18:44
Ciekawi mnie czy to bedzie za kase, albo tylko dla pacc. Szybki transport po calym kazo, za darmo, dla facc - nie chce mi sie w to wierzyc ;)

Pelgran
30-05-2008, 18:57
"Po prostu wskocz do wybranego przez siebie wagonu, a zostaniesz automatycznie przeniesiony w dane miejsce."

Więc chyba za darmo :) Super, ciekawy pomysł :)

R3T
30-05-2008, 19:05
Co za gowno, ze starej dobrej tibi nic juz nie zostanie

Duch Guardi
30-05-2008, 19:59
Up#
w ile postach to jeszcze napiszesz ? jak Ci się nie podoba to NIE GRAJ

Kysi
30-05-2008, 20:39
No No.. jak tak to będzie wyglądac jak się zapowiada to moze być całkiem fajny Uptade :):)

Hail

Milkyy
30-05-2008, 22:34
Na tym ostatnim zdjętku, to chyba jest kazzo...lepsze stare :]

Libacjan
31-05-2008, 08:12
[Mój post przekopiowany z innego threadu]
Porażka... Powiedzcie mi jak to jest. Zauważyliście, że te nowe upgrady expowisk będą RAJEM DLA CAVEBOTERÓW?. Knightom to zagra, ale co z magami? Dalej k*rwa nie ma gdzie expić, bo WSZYSTKO co się rusza jest zajęte. Dwu tygodniowe kolejki na Warlocki? No k*rwa to jest jakieś nieporozumienie. Moje propozycje?

-7x więcej miejsc z Frostami i z Dragon lordami
-2x zwiększenie hitów magów z czarów typu exori~

Ktoś tam powiedział, żebyśmy nie narzekali, bo Tibia to nie tylko expienie. Zgadzam się... ALE K*RWA MARNUJE PACC NA STANIE POD DEPO BO NIE MA K*RWA MAĆ WOLNEGO EXPOWISKA OD JAKIEGOŚ ROKU, BO K*RWA JAKIEŚ SPASIONE CHIPSAMI OBIBOKI NIE POTRAFIĄ SOBIE UZMYSŁOWIĆ, ŻE J3BIĄ TĄ GRĘ Z KAŻDYM UPDATEM. NIC DO EXPIENIA OSTATNIO NIE DODANO. A JAK JUŻ PÓJDZIESZ NA EXPA TO PADNIESZ PRZEZ MASSKICK I TRACISZ KOLEJNE 50K NA BLESSY UCIULANE SWOIM CH*UJOWYM KURWA MSEM, KTÓRY CIĄGNIE KASĘ NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH PROFESJI. TA GRA JEST PORAŻKĄ SWIATA GIER MMOCRPG. A NIE, TO ZBYT ŁAGODNE OKREŚLENIE. TA GRA JEST TOTALNYM DNEM. Tak nie musiało być. Zdebilowacenie w Cipsofcie spełnia swoją rolę. Wymęczyłem mojego msa ze 20lvli na Tibii 8.0 i wiem co to znaczy gdy nie da się expić, a bocący ek biegają dookoła ciebie z rękoma w kieszeni i śmieją ci się w twarz.

@Bosal bądź inny "świetny moderator"
Tutaj nie ma przekleństw. Więc nie masz prawa mnie zwarnować.

By Rothes:
A ja Ci powiem, że są i warna dostaniesz.

CinkoL
31-05-2008, 10:15
Up
kupiłeś hara na allegro za 1k zł i teraz płaczesz bo padłeś na rocie? :(

Libacjan
31-05-2008, 10:30
@up
Robiłem chara SAM, bez cavebota. Prawie 2 lata mi to zajęło, bo nie jestem wyznawcą zasady, że exp jest najważniejszy. Poszedłem poexpić i padłem od draga przez kick. Więc jeżeli low lvlowy nóbie nie masz pojęcia o tym jak trudno jest grać sorkiem na wyższym lvlu, to powinieneś stulić pysk, bo dajesz do zrozumienia innym, że nic o tej grze nie wiesz.

Zarandiel
31-05-2008, 10:35
@up
Tak miszczu, ty wiesz jak jest naprawdę, znasz prawdę i jesteś wyrocznią, bijmy ci pokłony. Skoro exp nie jest dla Ciebie najważniejszy, to o co masz pretensje? Jeśli jesteś kolejnym "kiedyś-to-było-lepiej-teraz-jest-kupa" to lepiej wyjdź...
I jeszcze wyzywasz od "low lvl nubów" kogoś kto może np. założył NOWĄ postać? O_O Chcesz wolnych expowisk? Idź na świat PvP... tam nie ma takich kolejek. Aha... i jeszcze jedno. Jak zobaczyłem, że napisałeś "sork" to od razu rzuca mi się na myśl low lvl polaczek.

Lord_Piterek
31-05-2008, 10:42
Libacjan masz po częsci racje... teraz tylko exp exp exp w głowie ... A cipsoft do tego dopuscił i zrobil z fajnej gry w ktorej mozna oderwac sie od realnego swiata, pogadac z kumplami i chodzic na wyprawy komercyjny shit w ktorym FACCom sie zabiera zeby dac PACCom

btw. SAM MAM PACC! i sadze ze to niesprawiedliwe jak sie traktuje w "darmowej" grze facców

@topic

fajne ssy :D kazo wymiata, moje ulubione miasto dla facc dorownujace (po czesci) atmosfera takim miastom jak np. darashia =)

Makuki
31-05-2008, 10:51
"Tak, tak tylko exp, exp, exp! Nie pójdę do bierzmowania bo muszę expić! Nie pomogę mamie bo muszę expić! Sry jest wolny cave już lecę bo nie zdążę z expem!"

Zastanówcie się, gracie w to tylko żeby expić? Gdzie minęły te czasy kiedy nie poziom był najważniejszy ale kumple, gildia i wspólne zwiedzanie. Zamulony skype w pasku i 5 osób na konferencji po 20 lvlach które huncą Orci =]!

Libacjan
31-05-2008, 10:52
@Zarandiel
Poczekamy, aż wbijesz wyższy lvl, to przestaniesz pyskować. K*rwa wbił msem 30lvl i myśli, że wie wszystko o Tibii...

Tibia kiedyś była grą zespołową. Obecnie, KAŻDY hunci SAM.

-EK boci
-RP assasiny na demcach/frostach
-MS czeka w kolejce na expa na warlocki, albo frosty
-ED jw.

Potwory z POI na formorgar mines? Dla kogo to k*rwa jest. Debil tam pójdzie huncić, bo tam poprostu się tego nie opłaca robić. Z plague nic nie leci. Przykładowo nowe bronie poi syfów itp mają do dupy statsy, a lecą w cholerę rzadko.

Zrozumcie ludzie - Mam dość stania pod depo i narzekania, że nie ma co w tej grze robić. Chcę iść poexpić w końcu, ale nie ma na czym.

Wracając do magów. Na prawdę jest ZA MAŁO expowisk. Nie można w kółko powtarzać, że nie exp jest najważniejszy. Do stania pod depo i gadania o dupie marynie jest FACC.

"Ja pi**dolę i masakra". I tylko osoby, które wiedzą już trochę o Tibii, zrozumieją o co chodzi.

Lord_Piterek
31-05-2008, 10:54
"Tak, tak tylko exp, exp, exp! Nie pójdę do bierzmowania bo muszę expić! Nie pomogę mamie bo muszę expić! Sry jest wolny cave już lecę bo nie zdążę z expem!"

Zastanówcie się, gracie w to tylko żeby expić? Gdzie minęły te czasy kiedy nie poziom był najważniejszy ale kumple, gildia i wspólne zwiedzanie. Zamulony skype w pasku i 5 osób na konferencji po 20 lvlach które huncą Orci =]!

no dokładnie! i tylko liczenie ile wbije K/h ...

@edit

albo wczoraj w całej polsce ok 25*C, piątek, a tu pełno nabzów tylko wyczekiwało teasera. Naprawde pierwszy raz mi było kogoś żal :/ sam poszedlem z kumplami nad staw sie pokompać i pograć w noge. No i co z tego, że straciłem pół dnia pacc? nic! bo dla mnie ta gra nie pokrywa sie z RL światem i nie liczy sie dla mnie tylko exp exp exp ...

Zarandiel
31-05-2008, 10:55
Te czasy minęły i sądzę, że już nie wrócą. Wszystko przez "rozwój" w stronę komercji. A raczej... im gra stała się bardziej znana, tym więcej było "hardkorowców" którzy inaczej widzieli tą grę.
EDIT:
@Libacjan
Coraz bardziej mam wrażenie, że czujesz się lepszy bo wbiłeś ten 100 lvl. To że założyłem NOWĄ postać, wcale nie znaczy, że nigdy nie grałem na h lvl i nie wiem jak to jest. Nie rozumiesz tego, że ludzie mają często inne postacie? Nigdy nie botowałem, wbiłem na innej postaci 91 lvl i jakoś NIGDY, nawet do auto uha bota nie użyłem.

Libacjan
31-05-2008, 11:16
Coraz bardziej mam wrażenie, że czujesz się lepszy bo wbiłeś ten 100 lvl
Poprostu uważam, że nie masz racji. Jakim k*rwa prawem nazywasz mnie acc buyerem? Wierz mi, że potrafię grać MSem, ale gdy jest to możliwe. ale gdy siedzi 50 osób na frostach, to expić się NIE DA. Są może 3, albo 4 miejscówy gdzie nim się opłaca siedzieć.

Zarandiel
31-05-2008, 11:19
Czy ty przypadkiem ślepy jesteś? Czy ja mam nick CinkoL? Ja wcale nie mówiłem, że postać kupiłeś, poza tym... to co powiedział Cinkol to raczej była IRONIA.

Askaral
31-05-2008, 11:30
@Zarandiel

Potwory z POI na formorgar mines? Dla kogo to k*rwa jest. Debil tam pójdzie huncić, bo tam poprostu się tego nie opłaca robić. Z plague nic nie leci. Przykładowo nowe bronie poi syfów itp mają do dupy statsy, a lecą w cholerę rzadko.

Zrozumcie ludzie - Mam dość stania pod depo i narzekania, że nie ma co w tej grze robić. Chcę iść poexpić w końcu, ale nie ma na czym.

Wracając do magów. Na prawdę jest ZA MAŁO expowisk. Nie można w kółko powtarzać, że nie exp jest najważniejszy. Do stania pod depo i gadania o dupie marynie jest FACC.

"Ja pi**dolę i masakra". I tylko osoby, które wiedzą już trochę o Tibii, zrozumieją o co chodzi.

Po pierwsze: kopalnie w formogar sa czesto zajete. Mary sa jakby dlami - maja podobny loot i exp.
Po drugie: Za malo expowisk hmmm... To jak to sie dzieje ze kiedy tylko chce to znajde sobie jakies wolne expowisko mimo ze gram na zaludnionym nonpvp?
Jak chcesz same expowiska typu Demona to wyjazd na oteesa.
Po trzecie: nie kazdy kto sie z toba nie zgadza musi byc od razu nic niewiedzacym nawbem~

Makuki
31-05-2008, 11:33
Kupiłem pacc na 90 dni, teraz mam bana na 7 dni i rs na 30 dni? Zmarnowanie 30 dni pacc, huh? Potem jadę na wakacje, nie będę grał znowu 30 dni. 60 dni zmarnowane, jakoś się tym nie przejmuję że 100k poszło w błoto :confused:. To tylko gra, a jak ktoś woli siedzieć w domu przed komputerem czekając na "resp" niż wyjść na dwór kiedy jest 30 C i pokopać piłkę to nie jest żal, tego się nie da już opisać.

Lord_Piterek
31-05-2008, 11:40
ludzkie wartości zostaly zamienione na wartości pixelków :baby:

bartek10
31-05-2008, 11:42
Ten uptade dobrze robi niech FACC też ma coś od cipsoftu a nie tylko kilka potworkow itp.
Co do gry sorcererem to jest zaje****e trudno poniewaz mana potiony 1k za bp a niema potworków tak aby się zwróciło.

AdiZgOlek
31-05-2008, 11:53
@up
Robiłem chara SAM, bez cavebota. Prawie 2 lata mi to zajęło, bo nie jestem wyznawcą zasady, że exp jest najważniejszy. Poszedłem poexpić i padłem od draga przez kick. Więc jeżeli low lvlowy nóbie nie masz pojęcia o tym jak trudno jest grać sorkiem na wyższym lvlu, to powinieneś stulić pysk, bo dajesz do zrozumienia innym, że nic o tej grze nie wiesz.

ale sporo polepszyli magow w poprzednim updacie, wystarczy spojrzec na system leczenia, a ty jeszcze narzekasz? bijesz z exori~ po 150+ z gowna co pali 20 many i jeszcze masz to na dystans, i narzekasZ? jak masz problem to zrob sobie knighta po 2 latach znowu napiszesz ze jak to evul trudno gra sie knightem bo sie slabo leczysz, a jak tak sie stanie to moze zrob sobie rookstayera, i po kolejnych 2 latach znow napiszesz ze na rooku powinni zrobic uhy :baby::baby:

Libacjan
31-05-2008, 12:00
Co z tego, że na dystans?! EK o 10lvli niższy podbiega i bywa, że wali w moba za 300, gdy ja ledwo 200 wyciągam.

AdiZgOlek
31-05-2008, 12:00
@Zarandiel

-MS czeka w kolejce na expa na warlocki, albo frosty

Trzeba bylo wybrac swiat pvp

HubertEM
31-05-2008, 12:05
Ten uptade dobrze robi niech FACC też ma coś od cipsoftu a nie tylko kilka potworkow itp.
Co do gry sorcererem to jest zaje****e trudno poniewaz mana potiony 1k za bp a niema potworków tak aby się zwróciło.
To idź na Ancienty -.- i strat nie masz a exp zajebiaszczy. Albo pozamulaj sie pare dni na barbarianach, zeby puzniej wyjebac kase na DL, albo czyms innym. A pozatym którA PROFA moze tak zarobic jak MS na sd, stawiasz bota na noc i po sprawie.

Libacjan
31-05-2008, 12:09
@up
No ja stawiałem, ale bana zaliczyłem i teraz już nie stawiam :(

AdiZgOlek
31-05-2008, 12:18
Co z tego, że na dystans?! EK o 10lvli niższy podbiega i bywa, że wali w moba za 300, gdy ja ledwo 200 wyciągam.

no tak ci chodzi o atakowanie, ale jak ty uciekasz i exori vis np. to nawet jak lejesz dajmy na to frosty, ktore bija na dystans to dojade cie do zoltego hp, ty wcisniesz hotkey exura gran i full hp, i knight ultimate health potionami ulecZy sie za 600? jak na full ma dajmy na to 2k hp ???

Zarandiel
31-05-2008, 12:25
Poza tym... EK jeśli chce mieć dobrą postać, a nie wybotowanego noobchara. To musi sporo trenować, a zauważ, że knight TRACI kasę treniąc, a MS ją trenując magic level zarabia. Jeśli zamierzasz narzekać na brak nowych expowisk to powiem tak: sam się na to skazałeś wybierając non-pvp. Ja również dopiero co zacząłem grać na non-pvp zmęczony ciągłymi wojnami na Azurze i już na low lvl spotykam noob-botów expiących 85+ rp na bocie na powierzchni żółwi. Jak Ci to przeszkadza - idź na PvP.

Makuki
31-05-2008, 12:44
Na razie sugerujesz to że Knight ma lepsze pvp niż Sorc, huh? 8o

Michoss
31-05-2008, 14:01
Tu masz WSZYSTKIE opublikowane screeny, niektóre animowane (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2085629&postcount=23)

Ksb4
31-05-2008, 18:39
Wiec tak...
Ze tibia staje komercyjnym shitem. Coz, Cipsoft musi jakos zarabiac zeby utrzymywac cala firme, i nie ma innego wyboru jak robic to kosztem graczy z facc. Nic na to nie poradzimy tak bylo(choc w mniejszym stopniu), jest i bedzie.

Ze z kazdym updatem coraz gorzej. No coz, Cipsoft nie sugeruje sie tym co zaporonuja im gracze, tylko tym zeby wszystko ladnie wygladalo, i zaczecalo do gry. Jak ladnie wyglada to ktos kto zacznie grac sie zajawi, bedzie gral az sie zoorientuje ze to jest tylko ladne, wbije jakis tam lvl i bedzie mu zal go zostawiac, wiec bedzie gral dalej, bo co zrobic.

Ze expowiska pelne i ich malo. A cos ty chcial grajac na non-pvp ?
Moze w koncu Cipsoft otworzy oczy i uszy, i zacznie sluchac tych dzieki ktorych zarabiaja. Predzej czy pozniej (a raczej pozniej), wiekszosc graczy oleje taka gre i ciekawe co wtedy zrobia. Nagle uzdrowienie Tibi O.o

Co do botow. Nic sie na to nie poradzi. Po za tym nie kazdy Ek botuje, np. ja nie, i to nie tylko dlatego ze sie boje bo gram na pvp na ktorym Cie moga zabic zawsze i wszedzie, ale dla zasady. Chociaz gdybym zaczol botowac to na pewno nie bal bym sie gmow, bo ich na hibernie po prostu nie ma(jak gram 2 lata na hibernie, gma widzialem moze 5 razy), tylko innych graczy.

I to chyba wszystko co chcialem powiedziec B)

Michoss
31-05-2008, 19:12
http://img125.imageshack.us/img125/7164/seaserpentxj5.jpg
Wasz Wąż morski.

VanBobel
31-05-2008, 19:50
Libacjan to poprostu noob, ktory narzeka bo mu sie pacc konczy, a nie umi expic, bo frosty zajete, totalny maniak, dziecko frosta, idz do psychologa ty maniaku jeden, a kolegow nie masz ?, i nie kopiuj kur.a postow z innego tematu bo sie kur.a powtarzasz. Powiem twiojej mamie, żeby ci neta odciela, bo dziecko płacze na forum i nie wie co ze soba zrobic, a kumpli nie ma i sie mu nie dziwie , jak jest sie takim no-lifem jak ty to jak sie ma miec niby kumpli?... Dziecko żalu, tibi, dziecko updatu.... Niepotrzebnie kupowałes tego chara na allegro, gdybys go sam zrobil, to bys sie nawet nie zastanawial gdzie expic, bo bys odrazu wiedzial noobie. Widac dziecko 0 doswiadczenia i kultry, a do szkoły chociasz chodzisz? !!

PLague
31-05-2008, 20:18
a do szkoły chociasz chodzisz? !!Aha, no dobra.

dark_romano
31-05-2008, 20:40
Ogolnie duzo rzeczy bedzie fajnych, ale te gory tak nie do konca mi sie podobaja..
zobaczymy jak w grze bedzie to wygladac:P

Makuki
31-05-2008, 21:31
Podwodne dragi? Huh fajnie to wygląda na razie :p!

Libacjan
31-05-2008, 22:09
Libacjan to poprostu noob, ktory narzeka bo mu sie pacc konczy
75 dni left.

y, a nie umi expic, bo frosty zajete
Umiem expić, ale gdy siedzi tam powyżej 50 osób, to robić się tego nie da. Każdy sobie nawzajem wbija na exp.

idz do psychologa ty maniaku jeden, a kolegow nie masz ?
Ooooj mam kolegów i to duużo.

bo dziecko płacze na forum
O twój wiek będę prosił...

jak jest sie takim no-lifem
No lifer? Byłem jakiś rok temu. Na szczęscie dostrzegłem najważniejsze...

Niepotrzebnie kupowałes tego chara na allegro, gdybys go sam zrobil, to bys sie nawet nie zastanawial gdzie expic, bo bys odrazu wiedzial noobie.
Chara zrobiłem w 100% sam, ale gdy serv jest przepełniony, to WSZYSTKO jest zajęte + dochodzą do tych expowisk 2 tygodniowe kolejki.

szkoły chociasz chodzisz? !!
"chociasz"? Cóż. Mam 5 z polaka (1 liceum).

Podsumowując, jesteś małym, niedowartościowanym bachorem, którego bawi wk*rwianie innych zza ekranika. Do pięt mi dzieciaczku nie dorastasz. Nie masz co mi nawet odpowiadać, bo na twoje posrane rozkminy znajdę odpowiedź, która cię zmiesza z błotem.

VanBobel
31-05-2008, 22:39
Hahaha, smieszą mnie twoje durne posty bachorku,
ty pisząc te posty mieszasz sie z gównem.
A i pozdrów kolegów jeśli takowych masz, chyba takich tylko zprzed monitora.

bawi wk*rwianie innych zza ekranika.

To trafiłeś, lecz tylko takich frajerkow jak ty.

Do pięt mi dzieciaczku nie dorastasz.

Aleś mi dosrał, widać, że w szkole cie nie dowartosciowywuja, czyż nie ?

Podsumowujac.
ktoś ci chyba mózg wyprasował ty niewdzięczny zeofilu z Etiopii.

Lord_Piterek
31-05-2008, 22:51
o chłopaki, takiego offtopic jeszcze nie widziałem ;) temat o wklejaniu SS z update, a tutaj 3 strony non stop wyzywania sie ublizania sobie i mieszania CipkaSoft z błotem (czyli panów od obsrywania i liczenia kasy)

Michoss
31-05-2008, 22:57
Chcesz SSów z teasera? Odsyłam do 2giej strony Newsa. Lepiej tutaj gadajmy o UPie i mieszajmy Cipsoft z błotem, przynajmniej nie będzie 1235666456 tematów na forum.

VanBobel
31-05-2008, 23:32
o chłopaki, takiego offtopic jeszcze nie widziałem ;) temat o wklejaniu SS z update, a tutaj 3 strony non stop wyzywania sie ublizania sobie i mieszania CipkaSoft z błotem (czyli panów od obsrywania i liczenia kasy)

Heehehe, xD :)

Zarandiel
01-06-2008, 00:37
Mimo tego offtopu doszliśmy do paru wniosków:
- Brak nowych terenów - kupa... bo expowiska są przepełnione
- Mało GM, dużo boterów.
- Przepełnione non-pvp serwery

Libacjan
01-06-2008, 07:14
Nie chcę nowych misiaczków, koszatniczek, świnek morskich, demon krów i innych gówien. CHCĘ, ABY BYŁA JAKAKOLWIEK PROTEKCJA PRZED DEADEM W MOMENCIE KICKA. I więcej miejsc do expa.

VanBobel
01-06-2008, 09:14
@up. Haha poraz pierwszy sie z tobą zgodzę, niech cipy wprowadza takeigo protecta, że podczas kicka chara wybija z serva po 10 sec. ale działac to bedzie tylko na mobkach.

szast11
01-06-2008, 12:38
@up2
Taa, goni mnie gs na 10 lvl nie mam szans, wyciągam wtyke, kumpel pomaga... :P To samo z pk i było by pewnie jeszcze wiele innych kombinacji.
@Up
Jak rozróżnisz mooby, dla niektórych mooby to także dragi dla niektórych cyce i jagby ten skrypt musiał wyglądać :o.

Jedyne co mogą Cipy zrobić to porządne serwery które nie wywalają grających a jak rozłączy cię twój net to masz pecha ;/

Frytasek
01-06-2008, 12:51
Fajne te nowe dekoracje. Nie mogę się doczekać przejażdżki wagonikiem :)

VanBobel
01-06-2008, 13:12
@up. Wielka mi atrakcja, to bedzie raczej polegac na tym, że naciskasz na wagonik i pokazujesz sie na drugim koncu toru.

Askaral
01-06-2008, 13:36
Mimo tego offtopu doszliśmy do paru wniosków:
- Brak nowych terenów - kupa... bo expowiska są przepełnione
- Mało GM, dużo boterów.
- Przepełnione non-pvp serwery

Takim jak ty zawsze bedzie malo. Tylko narzekac potraficie. Mi sie zajebiscie podoba nowe kazordoon.

Murinus
01-06-2008, 17:31
@Libacjan
Jęczysz że respy są zajęte i ty mega pro gracz nie masz gdzie expić? Jesteś zapewne p*zdą na serwerze i nie umiesz sobie respu załatwić, bo na takim lvlu już nie ma opcji, żeby każdy miał gdzie poexpić z racji tego, że server to jedna mapa, na której non stop jest około 500 graczy, a teraz naruchało sie 100 od ch*ja.
Jęczysz ze knighty to boty, a niech botują, tylko po co komu taka postać ? Totalna zmuła, zaznaczasz potwora i co jakiś czas walisz exori. Mówię tutaj jak wygląda mass exp, bo zaraz mnie zjecie że nigdy knightem nie expiłem. Odnośnie palków: assassin stars? Dawno gówno i nie prawda. Teraz kompletnie sie nie opyla.. Jakbyś umiał grać swoją profesją to byś tu nie jęczał
A tak swoją drogą dla Ciebie: HAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA Hhahahahah
Jaki beton robi wysokolvlowego sorca na non-pvp? To kompletnie mija się z celem i przeznaczeniem tej postaci.

Nie zaczynaj mnie wyzywać od noobków i że gówno wiem o tej grze. Aktualnie gram 115rp, poprzednio troche pykałem 70msem. Obydwie postacie nigdy nie widziały bota, w 100% robione własnoręcznie (wraz ze skillowaniem) Knightem tez się bawiłem (130lv) tylko były to pojedyncze hunty z kumplem, ale wystarczyło mi to żeby zrazić się do tej postaci.

A teraz co do tematu, ja się w ogóle cieszę, że działają, coś robią, cały czas coś się zmienia. Gra jest za łatwa dlatego robi się źle. Tyle
Pozdro

Libacjan
01-06-2008, 18:32
Moja postać zna wszystkie ostatnie updaty. Wyexpiłem ją w najgorszym okresie. Niech RP mnie nie uczy, jak mam grać sorkiem.

Gawroon7
01-06-2008, 18:42
@up
No ja stawiałem, ale bana zaliczyłem i teraz już nie stawiam :(

Lol, jak stawiasz bota pod depo w carlin to sie nie dziw, lol.

Murinus
01-06-2008, 19:15
Chyba, że RP lepiej zna sie na twojej profesji.

nUUBBa
01-06-2008, 19:47
Porażka... Powiedzcie mi jak to jest. Zauważyliście, że te nowe upgrady expowisk będą RAJEM DLA CAVEBOTERÓW?. Knightom to zagra, ale co z magami? Dalej k*rwa nie ma gdzie expić, bo WSZYSTKO co się rusza jest zajęte. Dwu tygodniowe kolejki na Warlocki? No k*rwa to jest jakieś nieporozumienie. Moje propozycje?

Ktoś tam powiedział, żebyśmy nie narzekali, bo Tibia to nie tylko expienie. Zgadzam się... ALE K*RWA MARNUJE PACC NA STANIE POD DEPO BO NIE MA K*RWA MAĆ WOLNEGO EXPOWISKA OD JAKIEGOŚ ROKU, BO K*RWA JAKIEŚ SPASIONE CHIPSAMI OBIBOKI NIE POTRAFIĄ SOBIE UZMYSŁOWIĆ, ŻE J3BIĄ TĄ GRĘ Z KAŻDYM UPDATEM. NIC DO EXPIENIA OSTATNIO NIE DODANO. A JAK JUŻ PÓJDZIESZ NA EXPA TO PADNIESZ PRZEZ MASSKICK I TRACISZ KOLEJNE 50K NA BLESSY UCIULANE SWOIM CH*UJOWYM KURWA MSEM, KTÓRY CIĄGNIE KASĘ NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH PROFESJI. TA GRA JEST PORAŻKĄ SWIATA GIER MMOCRPG. A NIE, TO ZBYT ŁAGODNE OKREŚLENIE. TA GRA JEST TOTALNYM DNEM. Tak nie musiało być. Zdebilowacenie w Cipsofcie spełnia swoją rolę. Wymęczyłem mojego msa ze 20lvli na Tibii 8.0 i wiem co to znaczy gdy nie da się expić, a bocący ek biegają dookoła ciebie z rękoma w kieszeni i śmieją ci się w twarz.

By Rothes:

1) Przekeleństwa są - proponuję więc zbanować tego "pana" najlepiej
2) Skoro ta gra jest taka denna według ciebie:
a) Po co się w ogóle logujesz ?
b) Po co siedzisz na forum o tej dennej grze ?
c) Po co masz ją zainstalowaną na kompie, zostaw sobie to miejsce na
np. mp3 ?
3) Zmieniają grafikę na ładniejszą ale nie, dalej komuś się to nie podoba.
Nikomu nie można nigdy dogodzić, żałosne.
4) Sorc najdroższą profesją OMG ... widocznie nie umiesz grać kolego ...
poczytaj trochę poradników to być może przestaniesz drogo expić i często
padać
5) Expowiska wiecznie zajęte ? To świadczy o przynajmniej dwóch rzeczach:
a) Dużo ludzi znowu powróciło do gry lub dużo nowych ludzi zaczęło grać
(Update był odpowiedni ?)
b) Fajnie, że można swobodnie huncić Wrl/Hydry/Demce itd. w
parach/teamach ?

Naprawdę nie qmam takich ludzi jak ty narzekających po to, by po prostu ponarzekać. Nie podoba się - nie gram. Mi się nie podobał, któryś tam update i nie grałem z dobre pół roku. Teraz mi się podoba ostatnio to gram - banalne ?

Pozdro^^

Libacjan
01-06-2008, 20:17
@up
b) Fajnie, że można swobodnie huncić Wrl/Hydry/Demce itd. w
parach/teamach ?
Kolego, to nie te czasy. Tibia już nie jest grą zespołową. Niestety...

Poza tym kocham EK i RP, którzy mówią mi, że nie potrafię grać swoją profesją. To nie jest do końca tak, że jak sie umie grać, to można to robić, że będzie się to fajnie robiło. Trzeba być no liferem.

Frytasek
01-06-2008, 20:30
Nie wyzywajcie się tylko piszcie na temat ;)

Arcan
01-06-2008, 22:24
Libacjan, jeszcze jeden post nie na temat to wyślę reporta, to samo dotyczy tych, którzy będą kontynuowali kłótnie.

@topic
Ciekawe, wagoniki w Kazo to wreszcie coś nowego, co nie zmienia faktu, że nowe miejsca expa by się przydały.

Libacjan
01-06-2008, 23:03
Libacjan, jeszcze jeden post nie na temat to wyślę reporta, to samo dotyczy tych, którzy będą kontynuowali kłótnie.
Tak się składa, że mój post jest na temat retardzie....

Emok
01-06-2008, 23:20
@Libacjan
Powiem to, chociaż nie powinienem. Jesteś głupi.
Zajęte expowiska na non-pvp? Zrób setnego mastera na PvP i będą wolne.
Znudzi Ci się na ~120lvlu expienie, to idziesz do wara i jest fun =).

Michoss
01-06-2008, 23:24
idziesz do wara
Kim jest "War"?

Emok
01-06-2008, 23:39
Kim jest "War"?

war (z języka angielskiego) - wojna

Michoss
01-06-2008, 23:55
A więc nie "Idziesz do Wara" tylko "Idziesz na wojnę" lub "Idziesz na War". Ja cię błagam, bez takich przekształceń...

Makuki
02-06-2008, 08:28
Jak już jesteś taki głupi że nie możesz sam sobie przetłumaczyć "Idziesz do War", to do widzenia -^!

Amek_PL
02-06-2008, 10:09
Aż nie idzie uwierzyć, ile tu siedzi botów wyzywających się nawzajem,
zamiast normalnie komentować zdjęcia dotyczące letniego update...
Nie potrzebnie jeden drugiemu dogaduje, bo robią się potem 15-stronne
tematy, których nie idzie czytać X_x!

#topic
Ciekawe te zdjęcia, ale wg mnie CipSoft nie ma już pomysłów
na wewnętrzne zmienianie tibii (czary,rzeczy,etc.). Zamiast
tego coraz bardziej upiększają oni grafikę.

DDoS
02-06-2008, 10:43
Non-pvp i pozajmowane spawny? Żartujesz chyba :)) Zawsze się coś znajdzie:
Hydra Island, Formagor Mines, Calassa, Gs Island, Quara Hell, PoI Dragon Lair, Behemoths, Forbiden Land, Edron Dragon Lair, Lich Hell, Deeper Banuta, Tomby najniższe poziomy, Frosty, Warlocki, Goroma Demons, Banshee i tak dalej można wymieniać miejsca gdzie możesz sam magiem chodzić i gdzie można wyjść na +.

DDoS

Kinydrut
02-06-2008, 11:22
screena byscie dali a nie sie klucicie:baby:

#topic
Ciekawe te zdjęcia, ale wg mnie CipSoft nie ma już pomysłów
na wewnętrzne zmienianie tibii (czary,rzeczy,etc.). Zamiast
tego coraz bardziej upiększają oni grafikę.

zgadzam sie z toba xd
a tak wogule to wg mnie nieh juz nic niezmieniaja z czarami itp bo juz jest dobrze :) niech zostawia tibie taka jaka jest i dadza grac ludziom xD

Darkizze
02-06-2008, 13:11
Hmm. Ja bym se troszkę podyskutował na temat screenów.

Zmiany na Darashii - świetne, choć to Liberty Bay według poprzednich (starych) zapowiedzi miało być miastem bogatych, że niby będą piękne ściany, okna itp. a CipSoft już chyba o tym zapomniał i na Darashii próbują zróbić "drugie Liberty Bay".
Kazordoon - przezajebiste, aczkolwiek nie podobają mi się te długie "wodospady" z lawą, szczególnie w depo, ale reszta także prześliczna :D ten sposób dojeżdżania wagonikami to też jest nawet dobry, ponieważ już nie chodzi o to, że czasem można się w mieście pogubić, ale najgorsze jest to, że nikomu nie chce się do tego miasta włazić i iść aż pod depo lub wyłazić, żeby iść poexpić (dlatego ludzie expią na dwarfach w mieście)
AmaCamp - podziemia świetne, szczególnie te nowe przejście (AmaCamp będzie powiększone? :cup: ). Niestety STRASZNIE nie podoba mi się nausilne wstawianie grafiki na zewnątrz (żeby na trawie se leżała skóra niedźwiedzia to już chyba lekka przesada :p) i nie podobają mi się ściany nowe.
Femor Hills - nareszcie powstały nowe "skały" bo wszędzie są te z kamienia, szare i nudne, a tu będzie brązowe. Jednak nie wiem czy będzie to się zlewało z otoczeniem i do niego pasowało :( Wnętrze jaskini jest jednak zajebiste i ludzik nie będzie już wysokości ściany (ściana została w tym miejscu zwiększona podwójnie)
Podwodne lokacje - w/w nigdy mi się nie podobały i chyba nie będą :D

Mój pierwszy i jednocześnie chyba najdłuższy post. :P

Michoss
02-06-2008, 14:14
@Makuki
Ja tylko staję w obronie języka ojczystego, mój drogi.

@Kinydrut
Odsyłam do 2giej strony newsa.

Amorekboy
02-06-2008, 14:18
a pir*olicie :D zajebisto gra,mie sie podobo, bo to cza szukac dobrej godziny o kerej idze kaj poexpic najlepi se pierdolni kolo czwortej do siodmej wtedy je najlepi najmyni ludzi ;p yno ze to tak tocha do dupy bo wtey sie najlepi spi,

a co do nowego upadte to mie sie zdo ze bydzie git, bo te screeny som nawet szfarne :D

serwus i pozdro

Cygan Slejter
02-06-2008, 14:46
@up
kiepska prowokacja :)

Kicek
02-06-2008, 14:54
Hmm. Ja bym se troszkę podyskutował na temat screenów.

Zmiany na Darashii - świetne, choć to Liberty Bay według poprzednich (starych) zapowiedzi miało być miastem bogatych, że niby będą piękne ściany, okna itp. a CipSoft już chyba o tym zapomniał i na Darashii próbują zróbić "drugie Liberty Bay".
Kazordoon - przezajebiste, aczkolwiek nie podobają mi się te długie "wodospady" z lawą, szczególnie w depo, ale reszta także prześliczna :D ten sposób dojeżdżania wagonikami to też jest nawet dobry, ponieważ już nie chodzi o to, że czasem można się w mieście pogubić, ale najgorsze jest to, że nikomu nie chce się do tego miasta włazić i iść aż pod depo lub wyłazić, żeby iść poexpić (dlatego ludzie expią na dwarfach w mieście)
AmaCamp - podziemia świetne, szczególnie te nowe przejście (AmaCamp będzie powiększone? :cup: ). Niestety STRASZNIE nie podoba mi się nausilne wstawianie grafiki na zewnątrz (żeby na trawie se leżała skóra niedźwiedzia to już chyba lekka przesada :p) i nie podobają mi się ściany nowe.
Femor Hills - nareszcie powstały nowe "skały" bo wszędzie są te z kamienia, szare i nudne, a tu będzie brązowe. Jednak nie wiem czy będzie to się zlewało z otoczeniem i do niego pasowało :( Wnętrze jaskini jest jednak zajebiste i ludzik nie będzie już wysokości ściany (ściana została w tym miejscu zwiększona podwójnie)
Podwodne lokacje - w/w nigdy mi się nie podobały i chyba nie będą :D

Mój pierwszy i jednocześnie chyba najdłuższy post. :P

LB jak widać teraz jest najbiedniejszym miastem... (szczury, domki kryte strzechą itp) więc nie wiem po co mieli to zmieniać...
Co do tej skóry niedzwiedzia na ziemi to jak najbardziej daje klimatu... Amazonki musza cos jesc wiec poluja ;)
A te brazowe sciany górskie na FH bardziej pasuja niz szare i proste...

Co do lokacji to są świetne. Terenów nie ma ale są now grafiki, który umilą nam expienie :)

Darkizze
02-06-2008, 15:53
A te brazowe sciany górskie na FH bardziej pasuja niz szare i proste...

Hmm... (przed każdym postem muszę się zastanowić i dokładnie go przemyśleć :D) Nom, to chciałem powiedzieć wyrażając swój poprzedni post. Znaczy to napisałem w poprzednim poście. Zanczy to chciałem wyrazić w poprzednim poście. Albo coś w tym stylu.
ALE (!) chodziło mi o to, że jak na to patrzę to mnie w oczy razi połączenie brązu z zielenią. Poza tym te schody nie są zbyt trafione. Jakieś takie kiepsko widoczne. Reszta UJDZIE a nawet SUX.

Amorekboy
02-06-2008, 16:05
@up
kiepska prowokacja :)

to nie prowokacja tak sie u nas mowi na slasku (gwara)

tlumaczenie na slaski:
to nima prowokacja tak sie godo u nas na ślonsku

pozdro

Makuki
02-06-2008, 16:48
Non-pvp i pozajmowane spawny? Żartujesz chyba :)) Zawsze się coś znajdzie:
Hydra Island, Formagor Mines, Calassa, Gs Island, Quara Hell, PoI Dragon Lair, Behemoths, Forbiden Land, Edron Dragon Lair, Lich Hell, Deeper Banuta, Tomby najniższe poziomy, Frosty, Warlocki, Goroma Demons, Banshee i tak dalej można wymieniać miejsca gdzie możesz sam magiem chodzić i gdzie można wyjść na +.

DDoS

Dobra uwaga ale dla większości graczy gra sie kończy na "pg" na frostach lub demonach.

#topic
A tam, według mnie Kazordoon było i mam nadzieję że będzie jednym ze spokojniejszych miast. Fakt, minęły czasy kiedy miasto to było pełne tajemnic, dojście tam dla większości było problemem, teraz jest tam pełno noobów :(.

Cygan Slejter
02-06-2008, 19:24
to nie prowokacja tak sie u nas mowi na slasku (gwara)

tlumaczenie na slaski:
to nima prowokacja tak sie godo u nas na ślonsku

pozdro

Zwracam Honor:p

Libacjan
02-06-2008, 20:21
Witam wszystkich. Jak zapewne wielu doświadczonych graczy wie, dobrych expowisk jest tak mało, że ledwo można policzyć je na palcach u jednej ręki. Jeśli takowe się znajdą, to zazwyczaj są zajęte. Zwłaszcza na światach non-pvp jest to zauważalne. Stojąc przed depo i odliczając czas do zdjęcia kaftanu z gipsu, wpadłem na pomysł zaprojektowania expowiska, wielkością przypominającego Kazordoon mines. Główną rolę odgrywałyby tam smoki. O to moja skromna praca, z małą ilością detali mapy. Wiem, że zaraz zmieszacie mnie z błotem, ale osoby narzekające na nudę w grze właściwej, powinny popatrzeć na to z dobrej strony;) Do tego typu projektu nie potrzeba cholera wie czego, więc posłużyłem się Paintem. (Polecam przeglądać to na nim właśnie, z 2x zoomem)

http://img107.imageshack.us/img107/4782/mapkadragonzxd5.png

Co wy na to?

To tylko LOW DETAIL.

@down
Wiesz co? Wolę, aby wprowadzili taką jebitnie biedną wizualnie mapę jak ta moja, niż żeby móc się cieszyć nowymi koszatniczkami i pierdółkami do domku.

@down
A ty, w********aj podziwiać nowe rodzaje koszatniczek w Tibii.

Makuki
02-06-2008, 20:27
Tibia już się zmienia w wielkie jedno gówno, nie pogarszaj jeszcze tego. Jak ci się nie podoba to zrób se otsa lub przyjdź na pvp.

#up
To wy*******aj na ots.

Piotrek Marycha
02-06-2008, 22:09
Co wy na to?

To tylko LOW DETAIL.

@down
Wiesz co? Wolę, aby wprowadzili taką jebitnie biedną wizualnie mapę jak ta moja, niż żeby móc się cieszyć nowymi koszatniczkami i pierdółkami do domku.

@down
A ty, w********aj podziwiać nowe rodzaje koszatniczek w Tibii.
odwal sie od koszatniczek, fajne zwierzątka -.-

Achajka
02-06-2008, 22:11
Nie kłóćcie się.

Mateuszek12345
02-06-2008, 22:46
Nie kłóćcie się.

Nowy?? To jest normalka tutaj.
Wg mnie neima co dyskutować na temat upa, bo jeszcze z miesiąc do neigo.

Bartek11
02-06-2008, 22:52
Ja to cie w sumie Libican rozumiem. Mimo, że nie gram już w tibie z rok a na forum wpadam opcjonalnie to jednak to co zrobili z sorcem i druidem to woła o pomste do nieba. Chociaż sam grałem knightem (50lvl hack) to wiem jak kiedyś (tibia 7.4 7.5 7.6) sorc miał się fajnie. Chodził na hunty kiedy chciał i gdzie chciał bo mimo że było mniej expowisk, ludzie się dogadywali (zdarzało się nawet polak z brazolem) zawsze się umuwili, ustąpili itp. A teraz co???? Spam cavebotów gorszy niż w Runescape, mass kina solo exp ( a kiedys szło się 10 osobowym teamem na poh i sie na dragach hunciło, ach to były czasy ;]). A teraz sorcowi jeszcze dowalili z tym visem, manasami itp.

Nowa tibia jest fajna ale stara była lepsza ( i jakby tak jakiś wykrywacz botów zrobic albo cos to by ni stąd ni z owąt znikło z 15 tys kont xD)

Piotrek Marycha
04-06-2008, 08:41
A teraz sorcowi jeszcze dowalili z tym visem, manasami itp.

to jakaś prowokacja czy co?

Bartek11
04-06-2008, 11:10
Bez przesady ;) :o

huston
04-06-2008, 13:50
będą jakieś nowe potwory , questy , bronie czy coś? ?

Geheris
04-06-2008, 21:17
Bronie możliwe ze będą.
Questy dodadzą nowe i Outifty na 100 %. (Skoro Outifity to i questy,to chyba oczywiste :) )
Wreszcie sie grafika torszke zmeni na XXI wiek B)
Kazoo ciekawie wygląda.
Ciekawe jak będzie to w przypadku Thais i Ab'dariel (może Deposit z kwiatów xD )

btw:
W tibie gram z nudów bo czekam na servera w tales of pirates.
Wolę tamtą z powodu dobrego Supportu, lecz jest niedopracowana i ma masę bugów (nie ma tam czegos takiego jak Pacc jest tylko mozliwos kupienia sobie itemków za jakies 1000 złotych ) :/

Questów to jest tam ze od kazdego NPC dostajesz po 5-10 Questów które polegają na ubiciu lub zebraniu danych itemów. itp
Tam systuacja wyglada tak ze Expic samemu sie po prostu nie da.
Champion (taki Knight) nie jest w stanie zabrac potworowi nawet 100 hp (potwór około 10k Hp) a taki Seal Master (Druid) pada od potwora na hita a wali w niego po 2-3k.

Wesnoth
07-06-2008, 12:32
@Up
Expić się samemu nie da?Co ty gadasz.Ja swoim Explolerem mam hity po 1k i expie na mobach, które padają mi na hita, dają dobry exp i zarobek.
Co do Championa to nie wierze w to, że takie małe hity.
Jak się umie grać to wszystko się da.
@Top
Co do Fermor Hill to fajne te nowe skały, ale wagoniki w Kazz to już przesada.Jak już ktoś OTS!

Dabek_trick
07-06-2008, 12:45
Nowa tibia jest fajna ale stara była lepsza ( i jakby tak jakiś wykrywacz botów zrobic albo cos to by ni stąd ni z owąt znikło z 15 tys kont xD)

Haha 15 tys. kont to by zostało xD

Jak narazie nic ciekawego się nie zapowiada na ten update ;/

Wiatrak
07-06-2008, 13:49
Jak narazie nic ciekawego się nie zapowiada na ten update ;/

no wiesz perspektywa 7 demon bossow(+/-) + inne bossy i raidy zapowiada sie ciekawie

G17
07-06-2008, 17:33
aż mi kutas stanął jak to wszsystko przeczytałem

Duke Dran
07-06-2008, 17:41
aż mi kutas stanął jak to wszsystko przeczytałem
XD XD XD XD

Plesnyy
07-06-2008, 22:15
Będą nowe serwery?

Askaral
08-06-2008, 10:49
Taa, 5 serverow epvp.

Bartek11
08-06-2008, 10:52
i 100 premium servers ;]

Byles
08-06-2008, 13:54
i tylko jeden non-pvp a nazywal sie bedzie Kutasino

semiliren
10-06-2008, 19:50
Ja piernicze... to forum coraz bardziej schodzi na psy...
Libacjan nie pasuje to nie graj! Nikt Cie tu nie trzyma!

Co do update'a, jednym pasuje, drugim nie. Nic na to Cipsoft nie poradzi.
Moim skromnym zdaniem powinni dodac nowy serwer... a tak to calkiem ladnie sie zapowiada ;]

dawid2
12-06-2008, 10:47
OMG!!!!!
to miał być temat o ss a wy wszyscy poza tymi 3 miłymi panami co dali ss spamujecie to forum... jak chcecie narzekać, kłócić lub sie wyzywać to se zróbcie od tego temat ...

Xzonixek
12-06-2008, 12:34

By Rothes:

A ja Ci powiem sprobuj dorownac szybkoscia expienia 160 rpkiem do 160 ms/ed, gdy obydwie postacie maja kase... ;) Next time sprobuj pomyslec, zanim cos napiszesz na temat expienia. Nie powinienes obwinac kogos o to ze expi szybciej niz Ty, a jak masz jakis problem to nie graj, lub zmien profke

R3T
12-06-2008, 12:41
Ja piernicze... to forum coraz bardziej schodzi na psy...
Libacjan nie pasuje to nie graj! Nikt Cie tu nie trzyma!

Co do update'a, jednym pasuje, drugim nie. Nic na to Cipsoft nie poradzi.
Moim skromnym zdaniem powinni dodac nowy serwer... a tak to calkiem ladnie sie zapowiada ;]

Forum Dyskusyjne sluzy do wymiany pogladow

Ruces
12-06-2008, 13:41
Więcej fot, mniej kłótni plx.

wojtek12345
14-06-2008, 11:28
^^Ja myślę że jak wyjdzie test serv to zrobi się nowy dział tylko dla fot

Maxiv
14-06-2008, 12:27
@Up
Nie jeden dzial, lecz 10 ;d

Michnik of Celesta
14-06-2008, 13:24
Będą nowe serwery?
Taa , będą 2 nowe non-pvp specjalnie dla botterów , a nazywać się będą: Gerbera (GER) i Bachora (USA) ^^

Cyrusion
14-06-2008, 16:44
Mam pytanko:) slyszalem ze pacc bedzie nawed na miesiac za 30zl. czy to jest prawda?? albo tez slyszalem ze pacc bedzie na godziny np dzisiaj grasz 12 i jutro tez 12 godzin to masz dzien. czy to jest prawda??

Misiuuu
14-06-2008, 16:57
a jak myślisz?

Cyrusion
14-06-2008, 17:20
Wlasnie sie pytam:) to oczyman odpowiedzi??

Dixyra
14-06-2008, 17:24
Update jak kazdy, zmieni sie cos na niekorzysc gracza zeby w nastepnym znow bylo co 'polepszac'

Speed~

Cyrusion
14-06-2008, 18:01
ale jak bylo by na godziny to bylo by fajnie bo np jedziesz gdzie na weekend i nie tracisz pacc:) I moze wiecej osob mniolo by pacc bo tylko 30zl by kosztowalo:) zobaczymy jak to bedzie. A kiedy jest update??

pepsi_92
14-06-2008, 19:41
@Libacjan

Jakbyś noobie pomyślał nie szedłbyś na non pvp gdzie żeby kogoś wyjebać z expa musisz pisać leave plx =/. Btw non-pvp są przeludnione ,a na elysi brakuje nam takich jak ty do robienia respa ,inaczej mówiąc. "You're welcome"

Cyrusion
14-06-2008, 21:02
ty do mnie Kur##ko mowisz?

Krajzel
14-06-2008, 23:02
Nie będzie nowych serwerów a tym bardziej pacców na godziny, no lol poje...o kogoś?
@Michnik of Celesta
Będzie botera (non pvp - ger) hahaah

Dixyra
16-06-2008, 16:27
Noobera,Botera i Elothia ;P

Milkyy
16-06-2008, 18:52
Czy podczas test serva, się padnie i coś wyleci strci się skill itp.itd. to gdy po test servie zalogujemy sie do gry bedzie tak jak bylo przed test servem???

Iluminate_Night_Elf
16-06-2008, 19:04
lol... test serwer to test... giniesz tylko na test serwerze... logujesz sie na swoj serwer i wszystko jest jest normalnie... nic nie straciles... tak wogole to jest opcja "szukaj", tematy juz takie byly jak twoj post....

EDIT: dziwi mnie najbardziej to, że PACC gania sobie na FACC-terenach, zamiast siedzieć na tych premiowych, które Cipsoft im zrobił, a zwolnić expowiska tym, którzy premium nie mają...

Krajzel
16-06-2008, 20:27
@UP
Gracze z pacc utrzymują tą gre i mają prawo expic gdzie chcą. Facc ma za darmo gre i niech się cieszy że sie może zalogować;) Kapitalizm kolego

Wigon'Saris
16-06-2008, 21:02
@UP
Gracze z pacc utrzymują tą gre i mają prawo expic gdzie chcą. Facc ma za darmo gre i niech się cieszy że sie może zalogować;) Kapitalizm kolego

Zgadzam sie!
Mało jest takich gier jak Tibia ze masz możliwość gry z Free Acc

La Hire
17-06-2008, 17:04
@up: Oj mówię ci, trochę jest ;) Nawet nie trochę. Oczywiście mniej niż te "płatne", ale są. I to do wyboru.
@topic: No, test server wkrótce, teraz tylko czekać na update...Ciekawe, czy się wyrobią w czerwcu, czy na lipiec zrobią ( albo sierpień? ). Jeszcze też ciekawe, czy te "piwnice" ( coś tam było na newsie na tibia.pl ) będą dla wszystkich :P

Makuki
18-06-2008, 17:59
Jakie piwnice =O?

Tony_Gdansk
18-06-2008, 21:01
Poczytajcie sobie :) (http://tibia.wikia.com/wiki/Updates/8.2)