PDA

Pokaż pełną wersje : Sorc Druid Czy Pall

Tomasz7879
31-05-2008, 16:02
Jaką z tych postaci wybrać by się szybko expiło, aby można było samemu huncic dobre potwory i wychodzic na +, oraz gdzie expic na 16 lvl na pacc by wychodzić na + z manasami.

druidek123
31-05-2008, 17:21
najlepszy pall gdyż robi sobie amunicje i nie musi wracać do miasta(chyba że nie ma baga na loot baga) sork i drut też są dobrzy lecz polecam osobiście Palladyna a expowisko nie wiem gdyż posiadam facc
@down
na paccu robi ehant speary a na faccu strzały....

Zamne
31-05-2008, 17:40
najlepszy pall gdyż robi sobie amunicje i nie musi wracać do miasta(chyba że nie ma baga na loot baga) sork i drut też są dobrzy lecz polecam osobiście Palladyna a expowisko nie wiem gdyż posiadam facc

tja, speary se robi...

tera kazda profesja da sie zrobic na + solo, slyszalem ze 60 druid sie cieszyl na forum jak sie okazalo ze teraz wychodzi na hydrach bez blokera na +

Lechista
31-05-2008, 19:05
@down
na paccu robi ehant speary a na faccu strzały....
Ehant speary?? Chyba enchanted speary...
A co Druid/Sorc nie robi sobie samemu amunicji?? Mana mu się sama odnawia

Tibijczykmaly
01-06-2008, 13:40
Ja bym polecał Palladyna.
1.Robi sobie ammo.
2.Ma troche hp i troche many nie jak druid czy sorc 80% mana 20% życie.
3.Nie musi jak sorc czy druid na mane czekać.
4.Ma dobre hity w porównaniu do sorca ma dużo większe(przypuszczając że sorc i drut wali tylko z wanda).

Co do expa na pacc to sie nie wypowiadam...Gdyż nigdy go nie miałem(bo poco mi).

Ulverin
01-06-2008, 16:49
od 80 jeszcze nie widzialem zadnego palka co by robil sobie strzaly i z nimi expil... teraz to tylko speary :P

palkiem sie najlepiej teraz zarabia z w miare szybkim expem :P sorc i druid sie najlepiej wastuje... takie moje zdanie

Frytasek
01-06-2008, 16:57
Ja polecam Druida :)

Szymislaw2020
01-06-2008, 19:46
Ja grałem każda profesją na FaCC.
Dla mnie jest tak:
Knight- Za dużo skillowanie i potem sie robi monotonny,
Druid - na facc dupa a na pacc fajnie
Sork - to samo co up
Pall - Wbijasz 70 dysta,bierzesz skille i do expienia.

Takie jest Moje zdanie.