Pokaż pełną wersje : Inne 98ms i 54ed na poi dls
Mazur199
01-06-2008, 13:52
Endżoj
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/328515
Ciekawy filmik, kilka hardcorowych akcji jak brał ten ms 2 dle na klatke bez utamki :P
@up
dzisiaj było w miare
wczoraj jak bylismy to byl hardcore na maxa
Filmik ładny i nawet szybko te dl'e padały niema to jak we dwóch expić :)
Nawet przyjemnie się ogląda, ale żal dupe ściska co Cip(a)soft zrobił z tibią :-). Kiedyś jak się wspomniało "dragon lord" drżały portki, a teraz jest to miejsce huncenia low levelowych magów.
Nawet przyjemnie się ogląda, ale żal dupe ściska co Cip(a)soft zrobił z tibią :-). Kiedyś jak się wspomniało "dragon lord" drżały portki, a teraz jest to miejsce huncenia low levelowych magów.
dokładnie. kiedys(3lata temu) drag potega a co dopiero dl
MasterTusk
01-06-2008, 21:27
A pamiętasz te gadki typu "mam cie na jedego sd na majnie" bądź "1 ue i po tobie"?
Teraz to już nawet naabki wiedzą, że przesadziłyby tak mówiąc:)
Co do filmiku, to nie mam zastrzeżeń =-]
Mazur199
01-06-2008, 21:40
wystarczy zmienic atakowanie z visa/morta/flama etc na takie jakie bylo przedtem,czyli stanie mordą do potwora
Taa, ja pamiętam jak dl potrafił ściągnąć 50ek zanim on sie zorientował... Nawet był chyba filmik jak koles z Secury(?) na 54lvlu padł od pojedynczego Dla na wieży w Venore... Ahh, to były czasy..
Taa, ja pamiętam jak dl potrafił ściągnąć 50ek zanim on sie zorientował... Nawet był chyba filmik jak koles z Secury(?) na 54lvlu padł od pojedynczego Dla na wieży w Venore... Ahh, to były czasy..
trafnie trafil z tym 50+ ek. co nie Mazur?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.