zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytania przed moim odejscem z tąd :(

Melabux_1
23-11-2004, 19:17
Więc tak kocham was (w sensie że jestestescie cool) (nie jestem gayem -,-) ale wiekszość ludzi mnie na tym forum nie chce... to będą moje chyba ostatie pytania :(

-Dlaczego na serverach PVP nei ma zlurowanych potworków a na no-pvp są np.Gs?

-Co mi daje Promocja

-Czy opłaca mi się zakupić pacca na siedem miesiecy (mam 14 lvl)

-Jaki jest najbezpieczniejszy i NAJSZYBSZa droga do wykupienia PACCA

-Jak moge licytowac domki?

-Dużo bylo odpowiedzi ze po utacenia PACCA (gosc mial 1500 itemków) wpadło to do depo i nie wylecialo jak to mozliwe?

-Czy mam odejsc?

-Jaką gildię zalozyc

-Jaka nazwa:Polish Yakuza,Polish Brother's,Polish Brother's Helsing,Polish Evil warrior czy Magic War?

P.S orka za tyle pytan
P.SsORRY ZA LITERÓWKI

Fett-Maniek
23-11-2004, 19:21
Lepiej jush nie zadawaj pytan...

Knight 35lvl Skills 69/68 :(
Azura Thais

natalek
23-11-2004, 19:24
uzyj przycisku szukaj, znajdziesz ponad polowe odpowiedzi na twoje pytania...

Dezerter De'War
23-11-2004, 19:26
Więc tak kocham was (w sensie że jestestescie cool) (nie jestem gayem -,-) ale wiekszość ludzi mnie na tym forum nie chce... to będą moje chyba ostatie pytania :(

-Dlaczego na serverach PVP nei ma zlurowanych potworków a na no-pvp są np.Gs?

-Co mi daje Promocja

-Czy opłaca mi się zakupić pacca na siedem miesiecy (mam 14 lvl)

-Jaki jest najbezpieczniejszy i NAJSZYBSZa droga do wykupienia PACCA

-Jak moge licytowac domki?

-Dużo bylo odpowiedzi ze po utacenia PACCA (gosc mial 1500 itemków) wpadło to do depo i nie wylecialo jak to mozliwe?

-Czy mam odejsc?

-Jaką gildię zalozyc

-Jaka nazwa:Polish Yakuza,Polish Brother's,Polish Brother's Helsing,Polish Evil warrior czy Magic War?

P.S orka za tyle pytan
P.SsORRY ZA LITERÓWKI

-na kazdych serverach luruje sie potwory
-poszukaj a znajdziesz polecam www.tibia.com
-tak bradzo
-karta kredytowa po ~minucie masz pacc
-wchodzisz na strone z domkami(na tibi com) klikasz na jakis aukcionowany domek nastepnie view i "make a bid" wpisujesz cene za jak go kupujesz i jak nijkt cie nei przelicytuje domek jest twoj(doemk mozna licytowac przez tydzień)
-chodzi ci o strate domku?wszystkie itemy z domku sa przenoszone do 1 depo w jakims miescie
-tak -.- to zalezy od ciebie -.-
-znajdz 4pacc i zaloz jaka chcesz
-za wszystkie nicki procz ostatniego dostaniesz name lock wiec polecam magic war

Adolphus Elbragol
23-11-2004, 19:31
Powiem tylko....
Pa Pa...

Earl
23-11-2004, 19:31
1. Na non-pvp luruja bo to jest jedyna metoda zabica czlowiek i wyciagniecia z niego lootu. Na pvp jakis wyzszy lvl moze zabic lurera, a na non-pvp jest bezkarny.

2. Kilka czarow nowych, szybsze odnawianie zycia i many (75% czasu w porownaniu do bez promo), ladny dopsiek na nickiem i CHYBA tyle.

3. To zalezy.. Ja ci proponuje zrobic np. 18 lvl i pomyslec czy ci sie ta gra az tak bardzo podoba. Osiagniecie 40 lvl bez pacc to nie jest wyczyn, wiec pomysl co masz zamiar osiagnac.

4. Najbezpieczniej karta kredytowa

5. Na tibiia.com (jak znasz angieslki to juz dalej sam sie skapniesz)

6. Jak masz w dp ponad 1000 itemow to ci pisze ze masz za duzo i dopoki czegos z tym syfem nie zrobisz nie mozesz juz nic wiecej wlozyc. Nie ma takiej mozliwosci zeby ci wypadlo cos z dp.

7. Wstrzymuje sie od glosu

8. Najpierw zrob ten 30 lvl i znajdz kumpli z paccami. Moim zdaniem sens ma zakladanie gildii na mlodych swiatach. Jak juz jest kilka bardzo dobrych gildii to nowa jest bez sensu (takie jest moje zdanie)

BTW: odpisuje tylko po to zebys nie zadawal wiecej tak glupich pytan.

<EDIT> UP - byliscie szybsi :P

Magus
23-11-2004, 19:38
-Dlaczego na serverach PVP nei ma zlurowanych potworków a na no-pvp są np.Gs?Mylisz się. Faktem jest jednak to ze na non pvp jest wiecej lurowanych potworow bo tam Cie nikt za to nie zabije. A na pvp lurerzy boja sie konsekwencji.Czy opłaca mi się zakupić pacca na siedem miesiecy (mam 14 lvl)Zalezy co rozumiesz przez pojecie 'opłacać'. Jezeli masz zamiar stac pod depo i gadac to nie kupuj nawet na 3 miesiace. Czy mam odejsc?Użyszkodnik w te czy wefte nie robi mi roznicy, to Twoja decyzja. Jaką gildię zalozyc Najlepiej buraczkową w miętowe kropki. Jaka nazwaolish Yakuza,Polish Brother's,Polish Brother's Helsing,Polish Evil warrior czy Magic War?Najlepiej 'The Morons'.

Na reszte pytan odpowiedzi znajdziesz jesli poszukasz.

Gangrel
23-11-2004, 19:41
Nastepny Khan...Cya

Afinor
23-11-2004, 21:09
Boze nareszcie! Jeszcze jakbys chcial poprawic swoja marna reputacje to chociaz nie zadawalbys takich pytan. Po prostu nacisnij przycisk "szukaj".

Wszystkie nazwy sa na twoim poziomie, wiec nie bede ich komentowac -.-.
Jak w gildii moze byc dopiska "Polish" widzieliscie kiedys gildie "Swedish Zioms".
Glupio, prawda?

Jedyne co moge powiedziec to NARA

Omega~
24-11-2004, 00:35
Nawet jak odejdziesz zrobisz nowego acc na Tibia.pl i będziesz kaleczył... -.-
W tym wieku weź się za coś ciekawszego niż tibia ;)... Ehh gdybym ja miał tyle lat co ty ; PP

Zaknafenian Do'Urden
24-11-2004, 07:44
@Omega~

Mówisz jakbyś miał nie 16 a 61 lat ;)

@Topic... a właściwie autor.

dołujesz.... naprawdę. Weź się za kręcenie karuzeli, bo Tibia to nie dla Ciebie. Czemu tak mówię? Tam trzeba mieć te minimum 1,5 litra oleju w głowie(kujawskiego), pewnie jesteś jednym z tych 14 lvlowcow ktorych spotykam na gornych poziomach zamku obok ab'dendriel -.- . A tak P.S. dałnie się raczej pisze daunie :confused: