Pokaż pełną wersje : Runy ofensywne dla knighta
malyjanek
01-06-2008, 18:43
Wrocilem do Tibi po 2 latach rozstania.No i co widze Explo 6 strzalow,Hmm 10 strzalow o0
Ale pytanie mam takie
mam knighta 61 poziom skille 80/79
Jakich run ofensywnych najlepiej oplaca mi sie uzywac (nie chodzi o ekonomicznosc aby wyszlo tanio).Chodzi o to jakimi runami ofensywnymi zadam jak najwieksze obrazenia
Drugie pytanie czym sie leczyc tym 61 knightem
Zadnych run ofensywnych nie uzywaj...Jest to poprostu nieoplacalne.Knightem z lvlem 50+ lecz sie strong health potionami i standardowo exurą
Zadnych run ofensywnych nie uzywaj...Jest to poprostu nieoplacalne.Knightem z lvlem 50+ lecz sie strong health potionami i standardowo exurą
Co do leczenia zgadzam się jednak co do run to możesz wziąść do bp kilka runek Great Fireball lub Explosion (lub to i to) nic Ci się chyba nie stanie jak stracisz te kilka gp, a czasem może ci to uratować życie.Pomimo, że jest to nieopłacalne, czasem się przydaje.
DiterBraveFighter
02-06-2008, 00:00
Do leczenia strong health potiony i exura... a z run ofensywnych to conajwyżej jakieś GFB albo Avalanche jak dużo śmieci Ci droge blokuje...
Absolutnie zadnych run offensywnych...to nie te czasy ze knight mocno bil z explo a nawet ciekawie z gfb...teraz uzywasz czarow spontanicznych zamiast gfb- exori mas a za cos pokroju hmm bedzie ci sluzyc exori hur.z drugiej strony koszt many na exori spadl wiec w skrajnych sytuacjach uzywam tego czaru.Takze podczas jednego update'a zwiekszono dmg knightowi dzieki czemu z twoimi skillami nie bedzie duzo uzywal czarow spontanicznych poza exura.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.