Pokaż pełną wersje : kto ogladal roma mtv europen music awards 2004... ?
Ja moze nie znam nazwy, natomiast wypowiem sie na temat tego co mnie rozwalilo ;p
Prowadzacy- X- zibit. A teraz go zacytuje: " Aaaa teraz moja ulubiony grupa rock'and'rollowa (nie wiem jak to sie pisze). Naprawde te chlopaki mi imponuja! Przed waaami maroon 5!!!"
I w tym czasie ja leze na ziemi z braciakem i nie moge wytrzymac z brechy! Normalnie X mnie rozwalil. Wspolczuje mu, ze musial cos takiego mowic :) Przeciez on nigdy by tak ine powiedzial...Na jakie on tez musial warunki przystac..OMG
Drybrych
24-11-2004, 17:18
triple trouble...(?)
Dan the Automator
24-11-2004, 17:18
jakaś podpowiedź? BO zapewne było to z nowej płyty... a EMA nie oglądałem, bo po co? By zobaczyc jak linkin park czy inne gówno dostaje nagrodę? nie ,dzieki~
]v[ichal
24-11-2004, 21:35
Ja oglądałem . Z nudów. Wg ,mnie to było z góry ustalone kto wygra.Dlaczego tak uwazam? 3 Tyg temu widzialem na polskiim mtv jak Karola obstawiala zwyciestwa.Dlaczego miala w wiekszosci racje? DLaczego Outkast zgarnol tyle nagrod , skoro to badziew? No cóż , moze i lubią w europie ten Outcast , ale zdania nie zmienie.
hehe nominacje do ema juz byly zenujace :P the darkness byli najlebszym zespolem ale oczywiscie nie wygrali nic :] co do tego kto pisal ze X musi znosic zle waruki to po 1. za tyle kasy to ja bym mogl powiedziec ze Britney jest fajna (no ... chociaz moze nie :D ale rozwazylbym to :P) po 2 niektorzy ludzie znaja sie na roznych rodzajach muzyki moze X wlasnie sie zna pozatym maroon 5 slucha bardzo duzo osob teraz wpada w ucho i tyle czemu jemu mialoby sie niepodobac ? a najwieksza zmarom na EMA bylo dla mnei to ze britney dostala best famale .... trzymalem otwarte usta przez 30 s :D chyab zaduzo dzieciakow ma teraz komorki :P i mogli glsowac na swoja idolke ;) co do tematu to radzilbym poszukac na www.mtv.pl tam mzoe cos pisac no albo mtv.com albo ogladac mtv bo co chile sa powtorki ema ...
Obłedny Rycerz
25-11-2004, 14:40
A ja o mało nie spadłeem z krzesła jak usłyszałem :
"A nagrodę w kategorii najlepsza zespól rockowy otrzymuje (trzymajcie sie mocno krzeseł)......................LINKIN PARK!!!" .
Myślałem że o mało nie padne .CO ZA STEC(E) NA NICH GŁOSOWALI , BO NAPEWNO NIE JA!.Czy wszyscy już zapomnieli o The Hives http://forum.tibia.pl/images/smilies/cool.gif ? .
Albo najlepszy zespół alternatywny : Muse :(, Myślałem ze Franz Ferdinand, ale nie jest źle.
A najlepsza była ta reklama perfumów "Xzibito" :D Cytat :"Nie testowany na zwierzętach , ale na suczkach owszem" , heh..... ;]
Patimrok
25-11-2004, 20:01
a mnie najbardziej zdziwiło, to że w kategorii Best german act wygrali Beatsteaks (czy jak to się pisze), chyba nowy zespół, wg mnie Rammstein powinni zdobyć tą nagrodę, RAMMSTEIN RULEZ
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.