Pokaż pełną wersje : Xbox360-Pytanie
Kogucik302
01-06-2008, 20:06
Poszukuję gry na Xboxa360, w której jest jakaś interakcja z kontrolerem. Coś innego niż Guitar Hero III, np. śpiewanie (dla siostry).
Proszę o pomoc, sprawa nie zniesie zwłoki.
@2down
Ofc. Thanks! ^^
Boom boom rocket z xbox live arcade.
Rock Band
Interakcja z otoczeniem? Coś pokręciłeś ;p
To już bardziej mieszanie życia realnego z tym wirtualnym :] Interakcja z otoczeniem to jest np. w fps'ach, w których możesz niszczyć np. ściany albo inne elementy otoczenia :]
@Edit, skoro czekać nie może, pisz o co dokładnie biega, wymyślimy coś wszyscy razem :]
Kogucik302
01-06-2008, 21:30
Chodziło mi o interakcje z kontrolerem, ale tak to jest, starzeję się... ;<
Zamiast takich bajerów kupuj GTA 4 i podaj Gamertaga.
Oczywiście jeśli masz XBL Gold. Jak nie masz, to nawet nie odpisuj. ;p
Necromantor
01-06-2008, 21:44
Chodziło mi o interakcje z kontrolerem, ale tak to jest, starzeję się... ;<
A są gry bez interakcji z kontrolerem? O_O
Sa. Widzialem gre, w ktorej kontrolerem byl ruch twojej reki widziany przez kamere.
I nie mowie o Wii, bo to bylo zupelnie co innego.
Necromantor
01-06-2008, 22:14
Sa. Widzialem gre, w ktorej kontrolerem byl ruch twojej reki widziany przez kamere.
I nie mowie o Wii, bo to bylo zupelnie co innego.
Tak wiem,była to gra z EyeToy'em na ps2 ale mi w tym momencie chodziło o xboxa360 nie o inne konsole..
Kogucik302
01-06-2008, 22:38
@Misza
Kupuje GTA IV, ale szukam czegoś dla siostry.
Viva Pinata?
Zresztą, trzeba było kupić ps3, tam byś to miał w połowie gier dzięki SIXAXIS'owi ;]
Viva Pinata?
Zresztą, trzeba było kupić ps3, tam byś to miał w połowie gier dzięki SIXAXIS'owi ;]
Też mi bajer. Testowałem SIXAXIS u kumpla na GTA4, strasznie niewygodne. Chociaż przeładowanie broni akurat było milusie. ;p
Kogucik302
02-06-2008, 13:01
@Gogar
Moja siostra ma 15 lat... ^^
Yoh Asakura
02-06-2008, 13:22
@Gogar
Ale dziewczynki lubią takie gry jak Viva Piñata, więc powinno się jej spodobać.
@Gogar
Ja też mam 15, a jakoś gra jest całkiem przyjemna chociażby na chwilę relaksu ;]
Ja też mam 15, a jakoś gra jest całkiem przyjemna chociażby na chwilę relaksu ;]
Ekhm, na forum zdarzają się ludzie dość młodzi. ;p
15 lat siostra? Pff, to nie powinno być dużego problemu, o ile nie jest pinkówą.
Ja bym w takim momencie poszukał jakiejś fajnej, co-opowej gry. Chociaż akurat mi nie przychodzi na myśl żadna konkretna.
Aha, co do SIXAXIS'a, ciekawe skąd wiedziałem, że jako przykład podasz akurat GTA... Owszem, w gta sensory ruchu są beznadziejne, ale w innych grach są świetne.
Crash Of Titans
Kameo
Overlord
moze te zobacz;-)
Aha, co do SIXAXIS'a, ciekawe skąd wiedziałem, że jako przykład podasz akurat GTA... Owszem, w gta sensory ruchu są beznadziejne, ale w innych grach są świetne.
Akurat ja tylko GTA sprawdzałem. ;p
Ale przeładowywanie jest słodkie. ;p
Batman666
03-06-2008, 13:57
przeloadowanie slodkie tzn jakie ?
Kogucik302
03-06-2008, 16:32
@up
A jest to na Xbox360?
@Topic
Zobaczymy z tą Vivą Pinatą.
przeloadowanie slodkie tzn jakie ?
Przeładowanie broni - podrzucasz kontroler lekko w górę. Strzepujesz nim do góry właściwie. Spodobało mi się, kojarzy się z jakimiś Tomb Raiderami. ;ppp
Ale jak próbowałem latać helikopterem, to mało się nie rozbiłem.
szocik3200
03-06-2008, 16:50
Viva Pinata zajebista fajnie można Pinaty łopata napierdzielać :D
Aha, teraz wyszła jakaś Viva Pinata - Party Animals. To chyba jest zestaw minigierek z pinatami. Dla kilku graczy też.
Batman666
03-06-2008, 21:49
na youtube sa filmiki ze tten pad od ps3 mozna nim sterowac jakis helikopter itp tzn tak typ nakrecil;) i inne
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.