Pokaż pełną wersje : Mass Kick?
Yea,texty z Tibia cytatów są używane...gratz ;] a ty zobacz czy czasem Cię mama na obiad nie woła :}
Jest jest to dobra myśl to dlaczego mam jej nie cytować? Boli Cie to ze prawde napisałem? 50% Tibijczykow to "maniacy", każda wolna chwile poświęcają Tibi.
Przykładem na to sa posty na tym forum. Kilka dni bez Tibi to dla nich katastrofa.
A co do mojej mamy to gdybym z nią mieszkał to pewnie by mnie wolała na obiad. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem już na garnuszku mamusi. Pozdrawiam
Jest jest to dobra myśl to dlaczego mam jej nie cytować? Boli Cie to ze prawde napisałem? 50% Tibijczykow to "maniacy", każda wolna chwile poświęcają Tibi.
Przykładem na to sa posty na tym forum. Kilka dni bez Tibi to dla nich katastrofa.
A co do mojej mamy to gdybym z nią mieszkał to pewnie by mnie wolała na obiad. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem już na garnuszku mamusi. Pozdrawiam
Tak? może wg. Ciebie grają ciągle..gdyby to nie była popoularna gra to by sie nie wypowiadali i nie skarżyli o deady itd.
To już nie mój problem,i nie obchodzi mnie to ;] mnie "mamusia" Nie trzyma na smyczy i nie podciera tyłka,jak zapewne kiedyś Tobie ;]
Pzdr.
Michukng
03-06-2008, 20:36
Możecie się nie kłócić ? Piszecie se na PW. Tak trudno ?
neopostman
03-06-2008, 20:37
Możecie się nie kłócić ? Piszecie se na PW. Tak trudno ?
Po to jest forum, aby dyskutować =|.
Tak? może wg. Ciebie grają ciągle..gdyby to nie była popoularna gra to by sie nie wypowiadali i nie skarżyli o deady itd.
To już nie mój problem,i nie obchodzi mnie to ;] mnie "mamusia" Nie trzyma na smyczy i nie podciera tyłka,jak zapewne kiedyś Tobie ;]
Pzdr.
Ty chyba nie potrafisz rozgraniczyć:gry dla przyjemności z chorobliwa pogonią za kolejnym lvl.
A mamusi jestem wdzięczny za to podcieranie i "trzymanie na smyczy";)
Gralem sobie na Aurei i tu nagle mass kick!
Stracilem moje 1gp, ktore lezalo na depo =/
A tak na serio to zwariowac mozna od tych kickow...
...I od sluchania histori o straconych brass legach..
Michukng
03-06-2008, 20:39
A czy oni na temat wogóle gadają ? Obrażają się nawzajem. To chyba nie do tematu co nie ? Zachowują sie jak dzieci. Chyba już się skończyły mass kicki.
Up: chciałem przypomnieć, że owy temat zaczął się od słów:
Czy mi wydaje czy to juz jest drugi mass kick dzisiaj?
I tak ze 40 stron należało by słuchać zażaleń i Jah wie czego jeszcze...trzeba urozmaicać sobie życie po przez ostre polemizacje...
Michukng
03-06-2008, 20:50
Hmmm no masz rację słuchając ciągle o tym jednym i tym samym mogło by się znudzić. Sorry mój błąd.
A czy oni na temat wogóle gadają ? Obrażają się nawzajem. To chyba nie do tematu co nie ? Zachowują sie jak dzieci.
Pisanie co 5 minut ze na moim serwerze znowu był kick robi sie już trochę nudne:)
A jeśli chodzi o nasza dyskusje to my sie nie obrażamy(przynajmniej ja sie nie czuje obrażony).
Pisanie co 5 minut ze na moim serwerze znowu był kick robi sie już trochę nudne:)
A jeśli chodzi o nasza dyskusje to my sie nie obrażamy(przynajmniej ja sie nie czuje obrażony).
Tiaaa,mała wymiana zdań :P bo ja nie jestem jak to mówisz "maniakiem" i nie gram po 55 godzin :)
Michukng
03-06-2008, 20:54
Lol. No to jeżeli to " była " " mała wymiana zdań " to sorry. Pozdro.
Lol. No to jeżeli to " była " " mała wymiana zdań " to sorry. Pozdro.
Jakby to była kłótnia to tu by był armmagedon ;]
PZDR.;]
Ja nie miałem na celu obrażenia kogokolwiek. Ja tylko chciałem uświadomić ludzi grających po kilkanaście godzin dziennie ze Tibia TO TYLKO GRA i dedy, kicki itp. nie są powodem do tego żeby sie denerwować.
Jeśli ktoś sie poczuł urażony moimi postami to przepraszam.
Kluska_ziom
03-06-2008, 21:04
Teraz na serwach USA nie ma kickow, ale postarajcie przypomniec sobie co bylo jakis czas temu ??
gracze z serwerow niemieckich grali bez klopotow, a na USA byl co chwile kick :D
no to teraz będzie zmiana:)
no to teraz będzie zmiana:)
To nie powod do radosci =/
To nie chodzi o to zeby byl rewanz tylko zeby wszyscy mieli dobrze... nie rownaj w dol.
To nie chodzi o to zeby byl rewanz tylko zeby wszyscy mieli dobrze... nie rownaj w dol.
To był tylko taki żart(może nie najlepszy)
Gawroon7
04-06-2008, 09:05
Jak ktos powiedzial: Sa nudy, wiec pokoloryzujmy temat:
Huj wam w dupę. !
Gawroon7
04-06-2008, 16:09
Dzisiaj GM poszedl pohuncic na botterach z fibuly. A ja lezalem na lozku i mi zaczelo pipczec nagle, patgrze GM XD Wylaczam bocika i slucham i patrze jak banuje ... Przy okazji dowiedzialem sie czegos:
16:00 Iskumbysa Vuguntaol [44]: i have question
16:00 Iskumbysa Vuguntaol [44]: why i have kicks?
16:00 GM Arya on Secura [2]: They are most likely DDoS attacks.
urrently, players on the German game servers experience connection problems caused by massive DDoS attacks. Due to the strength of the current attacks, the measures, which have been very effective against previous DDoS attacks, have been insufficient this time. Of course we work hard to improve the situation as quickly as possible.
Also, the Tibia website was offline for several hours due to these attacks. We have already successfully taken countermeasures to make sure the Tibia website can be reached normally again.
We deeply regret the current situation. We understand that many of you are very disappointed about these problems, and we concentrate all our efforts on providing a trouble-free gaming experience for all our players as quickly as possible.
For general information about DDoS attacks, please have a look at our technical support board.
Kind regards,
Your CipSoft Team
10 znaczków
Mystlich
04-06-2008, 18:57
Ale teraz muszę wam zadać jedno zasadnicze pytanie !
Czy jeśliby powstał OTS któryby miał:
- Silną zaporę antyhakerską
- Silny silnik któryby nie miał łagów ani kicków
- Wszystkie profy byłyby idealnie wyrównane
- Miałby klimat RPG
To czy byście wybrali w tej chwili/wogóle serwery clipsoftu czy OTSa o podanych powyżej parametrach ????
Jak ktos powiedzial: Sa nudy, wiec pokoloryzujmy temat:
Huj wam w dupę. !
haha, dobre! :D
no i zaczęły się znowu kicki
Vorxon_PL
04-06-2008, 21:05
super ku**a 10k loot z goscia ,...
Dalej kicki ???? czy juz nie ?
@UP
Przekonamy sie kolo 20 :P
VanBobel
05-06-2008, 15:26
Ale teraz muszę wam zadać jedno zasadnicze pytanie !
Czy jeśliby powstał OTS któryby miał:
- Silną zaporę antyhakerską
- Silny silnik któryby nie miał łagów ani kicków
- Wszystkie profy byłyby idealnie wyrównane
- Miałby klimat RPG
To czy byście wybrali w tej chwili/wogóle serwery clipsoftu czy OTSa o podanych powyżej parametrach ????
Takim serverem może być np. Podkarpacki OTS, jest to najidealniejszy ots na jakim gralem i posiadaja lepsze servery niż cipy, maja lepsze łącze, zajebisty server, nigdy nie ma kickow.. polecam. APO ROX
I jak z tymi kickami? Przeszło już czy wciąż to samo?
Karmazynowy_Poeta
06-06-2008, 15:19
Zapadł koniec juz koniec
jak mogliscie dednac na harmoni ? kolomnie byly 3 guardy i nie dedlem mialem tyle samo HP tak jak bym sie wylogowal
...- Silną zaporę antyhakerską
czyli co, nie daloby sie haknac nabkow, nawet jak sie nabraja na "gildie"? :o
- Silny silnik któryby nie miał lagów ani kickówwiekszasc lagow jakie mam sa przez internet, a nie przez servy, trzeba zebyscie nie plaxowali o free items na trollach na non-pvp
- Wszystkie profy byłyby idealnie wyrównaneto jest, czyli mag pada 70 razy czesciej niz knight?
- Miałby klimat RPG
ooooOOOooo, nie gral bym na takim, ja wole tluc potworki :D
...clipsoftu...
Cipsoft, jakby co<tutaj random uśmieszek>
I teraz nie da się expić bo kij wie kiedy next mass kick
Zawsze sa od 19 mass kicki wiec radze sie zabezpieczyc bo ja tam od 19 se siedze na forum albo gram w cos innego,lub wchodze do tibi w depo i z kumplami siedzimy i patrzymy jak kicki dostaja gracze X(
Już raczej przeszło. Od 2 dni nie zauważyłem problemu w wieczornych godzinach.
--Cienius--
07-06-2008, 18:44
Pewnie komus zdeletetowali chara i teraz stawia X zombi i ddosuje ;P
DzymekofFurora
07-06-2008, 19:40
Ha, 19:32 MassKick. Niespodziewane ataki ;p A szczescie ze bylem w dp, a mialem sie na DC wybierac...
--Cienius--
07-06-2008, 19:48
Guardie wyjebalo... Powinni oddac pacc za takie cos -.-
--Cienius-- oni zbierają pacce dla kasy zeby miec na zycie cos B) a tak ogulnie juz sie skonczyly kicki :D oby tak dalej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.