Pokaż pełną wersje : Przyjaciele DemonHell
ShadowEdek
01-06-2008, 21:45
skład:
pepe 160
asmox 154 ms
ja 101ed
http://rapidshare.com/files/119468604/Demonhell.rec
Your file Demonhell.rec having 5125 KB has been successfully deleted.
nie dziękuj
hahahahaha link do delejta rox BUAHAHHAHA LOL
PaTrOsEK
01-06-2008, 21:55
I nie ma ...
hahahahahahahhaha owned xdDDDDDDDD
imperator rapidshara !!!!
Your file Demonhell.rec having 5125 KB has been successfully deleted.
nie dziękuj
AAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAHA
daj jeszcze raz tylko bez delete link ;p
wrogonastawiony
01-06-2008, 22:29
OWNED
iks de
Ewidentnie post roku... hahahahahahaahahha
hauehUEHuaehUEHuaehUEHuaehUEHuheUEHUEHuehUHuehUEHu ehUHE
nock keciron
01-06-2008, 23:11
genialny temat.
wywinąłem właśnie rotfla.
hahaha szmatoł idioto możesz do swojej kolekcji dopisać "skompromitowanie się również w dziale filmy", bo w dziale zdjęcia dawno to zrobiłeś:)
a tu inglisz skill tego oto ufoluda
11:37 Shadow Druid of Luminera [80]: TEAM TO POI FALLOW ME!
21:57 Shadow Druid of Luminera [99]: Jutro bije 100lvl na pustyni kolo venore / tammarow 9h after ss i madescenershot with 100lvl
xddddd podobno wyslal to na trade, a w dodatek na jego ss z 100 lvlem, który i tak mu nie wyszedł przyszły 2 osoby. Insane pepe, ktoremu zapłacił, żeby był na ss i oraz jakiś lizodup aka noob pierwszy lepszy spod dp w carlin
ShadowEdek
02-06-2008, 07:38
no bez śmiechu pierwszy raz hostowałem film .......
@even
cioty które nie grają nie mają głosu....
ahahahah ty ciągle o pepe że jej zapłaciłem? lol nie ośmieszaj się cioto....żal..... do ciebie pepe nigdy nawet nie opisze....jesteś rox.....
to nie żaden noob z carlin tylko kumpel z rl....
loot: g legi 7 dd
p.s powiecie mi jak się dodaje te filmy ...sry ale nie wiem....;)
Boshe samo download file wklejasz, bez delete omg.
Człowieku don't kill me plax!
ShadowEdek
02-06-2008, 07:57
@up
jak byś pierwszy raz wklejał to też byś może nie widział jak się robi to....żal pajacu;)
podpowiedzial ci a ty go od pajacow jezdzisz idioto
@up
jak byś pierwszy raz wklejał to też byś może nie widział jak się robi to....żal pajacu;)
hahaha zal to tutaj ciebie jest koles ;d pierwszy raz jestes w temacie filmikow? nie widziales jak inni wklejaja? zreszta jak jestes pierwszy raz to masz pecha i tak ssiesz, a zreszta na chlopski rozum idzie wydedukowac ze delete raczej nie potrzebny :/
ShadowEdek
02-06-2008, 13:22
@up
omg sory był wieczór i chciałem iść spać to wkleiłem all co było XD
sry jeszcze raz
PaTrOsEK
02-06-2008, 14:55
Tylko winny się tłumaczy...
xDDDD
Sir'Matek
02-06-2008, 14:56
proszę cię nie nagrywaj więcej filmików... 3 powody
- non-stop dajesz trade, trza zamykać by nie było debuga
- non-stop zmieniasz outfit, to dopiero wkurza
- żal english.pl
film nudny jak beczka gnoju
pozdro
ShadowEdek
02-06-2008, 16:19
@up
nie
no kurde wiem english nie za bardzo XD
2 fajne momenty to 2 demony i jak miałem 68 hp XD
@up
nie
no kurde wiem english nie za bardzo XD
2 fajne momenty to 2 demony i jak miałem 68 hp XD
do szkoły zacznij chodzić, człowieku masz 16 lat, a nie wiesz co to znaczy delete. Szok.
@even
ahahahah ty ciągle o pepe że jej zapłaciłem? lol nie ośmieszaj się cioto....żal..... do ciebie pepe nigdy nawet nie opisze....jesteś rox.....
hahahaha! a skąd ty wiesz, że ja nie gram co ? Poza tym pokaż mi w regulaminie punkt, w którym jest mowa, że osoby które nie grają nie mają głosu. Nie raz pisałem z pepe, dla mnie żadna satysfakcja, ale widać, że dla ciebie wielka, być może wiąże się to z twoją erekcją, podczas prowadzenia dialogu z nim o0? Cioto mów sobie do twoich kumpli ze szkoły. Ahhh przypomina mi się jeden incydent, jak twój kumpel (?) z klasy napisał na forum, że jest przerażony tym co zobaczył. Wspominał, że jesteś w szkole cichą myszką, która dostaje codziennie w szatni przed wfem wpierdol, a na forum wielkie kozaczysko pan król master i w ogóle pro elo ziomek. Ups, czyżbym wyjawił jakąś tajemnice? ):
paluch89
02-06-2008, 19:32
proszę cię nie nagrywaj więcej filmików... 3 powody
- non-stop dajesz trade, trza zamykać by nie było debuga
- non-stop zmieniasz outfit, to dopiero wkurza
- żal english.pl
film nudny jak beczka gnoju
pozdro
Dołączam sie oraz na przyszłość jak dajesz film na forum to przygotuj sie na krytyke pozytywną jak i negatywną, a w szczególności nie obrażaj i nie wyzywaj ludzi, którzy mają jakieś uwagi do filmu.
PS. Dorośnij.
PaTrOsEK
02-06-2008, 19:34
Up
Nie słyszałem o krytyce pozytywnej. :p
ShadowEdek
02-06-2008, 21:16
@even
chyba każdy wiedział kim był ten mój ,, kolega '' ;)
Up
Nie słyszałem o krytyce pozytywnej. :p
A o krytykach filmowych słyszałeś? Idzie łepek na film i ocenia, czy film jest dobry czy nie.
thelolmaker
03-06-2008, 13:30
@up
omg sory był wieczór i chciałem iść spać to wkleiłem all co było XD
sry jeszcze raz
ty masz 16 lat czy dodałeś sobie szczęśliwą 7 dla szpanu?
hahahaha! a skąd ty wiesz, że ja nie gram co ? Poza tym pokaż mi w regulaminie punkt, w którym jest mowa, że osoby które nie grają nie mają głosu. Nie raz pisałem z pepe, dla mnie żadna satysfakcja, ale widać, że dla ciebie wielka, być może wiąże się to z twoją erekcją, podczas prowadzenia dialogu z nim o0? Cioto mów sobie do twoich kumpli ze szkoły. Ahhh przypomina mi się jeden incydent, jak twój kumpel (?) z klasy napisał na forum, że jest przerażony tym co zobaczył. Wspominał, że jesteś w szkole cichą myszką, która dostaje codziennie w szatni przed wfem wpierdol, a na forum wielkie kozaczysko pan król master i w ogóle pro elo ziomek. Ups, czyżbym wyjawił jakąś tajemnice? ):
bo wiesz Internet z punktu widzenia mało inteligentnych osób to taka fajna rzecz dzięki któremu możesz wejść na forum różnych walk, może nawet boksu i każdego od chujów zwyzywać, przecież przez monitor nie dostaniesz w łeb, a mądry człowiek w takim poście nie odpowie takiemu frajerowi co przed wfuem już ma rozgrzewkę w szatni :P jak ktoś jest lewy w rl to przynajmniej w virtualu chce być fajny i nadrabia, ale z takim IQ to tylko się ośmieszy jeszcze bardziej...
H(F)ail ShadowEdek!
do szkoły zacznij chodzić, człowieku masz 16 lat, a nie wiesz co to znaczy delete. Szok.
on ma nawet na klawiaturze przycisk [delete], ale boi się używać bo pan nauczyciel w szkole zakazał! Bo można sobie usunąć komputer hahaha
Ty cioto dojebana przez hitlera spadles z world trade center ze pierdolisz takie glupoty pacanie ? jestes kurwa najwiekszym noobem na tym forum nawet mi ciebie sie cytowac nie chcialo bo szkoda czasu
Name: Shadow Druid of Luminera
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: >101<
Comment: Im Back ^^
[x] PoI done
[ ] DHQ
[ ] Anni ( I will try on 100lvl ) <------
[x] 100lvl
[ ] 70mlvl ( 64 now )
I want be best polish Elder Druid on Luminera!!
/\dream XD
best bloker Aminamaru Knight XDD ;**
29.05.2008
19:11 You advanced from Level 99 to Level 100.
super z ciebie gejasek :<
ShadowEdek
03-06-2008, 15:35
@all
ale co się stało?
UP
Że pomnóż swój wiek(niby 16), przez IQ na pewno nie będzie to liczba powyżej 100...!
Nie umiesz przyjmować krytyki...
thelolmaker
03-06-2008, 16:13
@all
ale co się stało?
mam nadzieję, że ten post to ironia bo jak nie to z tobą jest źle :/
Ej, ale kto powiedział, że ona ma 16 lat ? o0 No cóż, sami oceńcie ^^
http://img216.imageshack.us/img216/5009/elokooooogfzra8hi6.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/5009/elokooooogfzra8hi6.49d611a503.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=216&i=elokooooogfzra8hi6.jpg)
To jest jego fotka z rl. Ale ja jestem chamski :S Ehh, ale w sumie idiotow trzeba tepic =p
Jaki pieróg !!!! Muahahaha. Widać że hot 16tka LOOOOOOOOOOOOOL
Owned.8o8o8o
N1k3 pr0 3v0luszYn. Podobno znaczki nike w drugą stronę są modne. Podobno. :<
no bez śmiechu pierwszy raz hostowałem film .......
@even
p.s powiecie mi jak się dodaje te filmy ...sry ale nie wiem....;)
Osoby ktore nie odpisuja bo mysla ze sa fajni nie sa fajni.
@up
to moze jakask konkurencja dla nike
moze ekiN?
thelolmaker
04-06-2008, 18:56
Osoby ktore nie odpisuja bo mysla ze sa fajni nie sa fajni.
@up
to moze jakask konkurencja dla nike
moze ekiN?
mieliście kiedyś lustro w domu? a no tak drogie, a na pacca trzeba było dać, a Drom zdzierca :<
NIE KAŻDY WIE/POSIADA SAMOWYZWALACZ W APARACIE :)
@down no widzisz, szkoda że ten mafioso ze zdjęcia nie wie, pasowałoby zrobić poradnik jak używać, bo masa osób z naszej klasy, fotki innych głupich społecznościowych portali kosmicznych dalej niewie, w rl fotkach na tym forum też nie grzeszą inteligencją :( chyba, że to trendi robić zdjęcia lustrom lol
mieliście kiedyś lustro w domu? a no tak drogie, a na pacca trzeba było dać, a Drom zdzierca :<
NIE KAŻDY WIE/POSIADA SAMOWYZWALACZ W APARACIE :)
serio? dzięki, że mnie oświeciłeś, sam bym sie nie skapł.
thelolmaker
04-06-2008, 19:16
no dobra nie będę się czepiał, zdjęcia luster są trendi
z naszej klasy
http://img225.imageshack.us/img225/8859/crazyfrogzi2.jpg
Co was obchodzi, ze nie wie co to delete, chodzi do szkoly czy nie? Moze nawet nie wiedziec jak sie nazywa i to kurwa jego sprawa. Ch*j mnie strzela jak widze takie posty.
thelolmaker
04-06-2008, 19:19
Co was obchodzi, ze nie wie co to delete, chodzi do szkoly czy nie? Moze nawet nie wiedziec jak sie nazywa i to kurwa jego sprawa. Ch*j mnie strzela jak widze takie posty.
:evul:...............................
ofnet man, spokojniej przecież my go nie bijemy :| ale niech ziom zejdzie na ziemię
Marjan, podaj no tom sztachete, idziem siem prać!
hahah dlatego twoja ignorancja(tak to sie fachowo nazywa) doprowadzi cię co najwyżej do krojenia kiełbas w lidlu
thelolmaker
04-06-2008, 20:01
hahah dlatego twoja ignorancja(tak to sie fachowo nazywa) doprowadzi cię co najwyżej do krojenia kiełbas w lidlu
jak będzie umiał napisać "Kurikulum Wite" to może wtedy będzie kroił huahauahauaha
a najwyżej pójdzie na kasę do tesco i po jednym dniu hipermarket splajtuje i zrobi dobry uczynek dla właścicieli małych sklepików :P
jak będzie umiał napisać "Kurikulum Wite" to może wtedy będzie kroił huahauahauaha
a najwyżej pójdzie na kasę do tesco i po jednym dniu hipermarket splajtuje i zrobi dobry uczynek dla właścicieli małych sklepików :P
Albo cyknie bombe w pampersa (ponoc przy kasach sie w tym siedzi)
wszystko ladnie i pieknie, szkoda tylko, ze Ty jestes jeszcze glupszy, niz osoba ktora krytykujesz.
Albo cyknie bombe w pampersa (ponoc przy kasach sie w tym siedzi)
Ty kurwa niestety to samo.
hahaha szmatoł idioto możesz do swojej kolekcji dopisać "skompromitowanie się również w dziale filmy", bo w dziale zdjęcia dawno to zrobiłeś:)
a tu inglisz skill tego oto ufoluda
11:37 Shadow Druid of Luminera [80]: TEAM TO POI FALLOW ME!
21:57 Shadow Druid of Luminera [99]: Jutro bije 100lvl na pustyni kolo venore / tammarow 9h after ss i madescenershot with 100lvl
xddddd podobno wyslal to na trade, a w dodatek na jego ss z 100 lvlem, który i tak mu nie wyszedł przyszły 2 osoby. Insane pepe, ktoremu zapłacił, żeby był na ss i oraz jakiś lizodup aka noob pierwszy lepszy spod dp w carlin
<lol2> muahuashuahuahuahuahuahuahau
O całym temacie można powiedzieć jedno...
Owned :)
bajerfull
07-06-2008, 16:10
jak sie uda bedzie na bashu :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.