Pokaż pełną wersje : Gdzie można kupić destroy fieldy????
Lord Arro
23-11-2004, 20:00
No właśnie gdzie można kupić destroy fieldy???? :p Ile za 20 destroy field-ow (czyli bp). Na hibernie.
Wujek Duncan
23-11-2004, 20:17
hmmm wies co.... nikt tego nie sprzedaje w bp, raczej znajdz kumpla który zrobi ci kilka run na zamówienie. ja moim palkiem opyliłem kiedyś kumplowi knightowi bp takich run za 1k, ale nikt ci tego nie kupi w takiej ilosci...
BTW, na czar potrzebne jest okkoło 60 many, więc z racji niskiego zapotrzebowania cena bp powinna byc porównywalna do cany bp hmm, moze troszke niższa
oj co do cen DF to mógłyś się zdziwić...
niewielu sorców/drutów kupuje ten czar a co za tym idzie bywa cięzko o te runy a w niektorych miejscach sie bardzo przydają np droga na dragi niedaleko Venore...
mnie na serwerze Aurea bez problemu udało się w 2 minuty sprzedac caly plecak tych ronow za 1,5k wiec najlepiej sie rozglądać na trade bo sprawa wygląda tak ze nikt na zapas tych runów nie kupuje ale niektórzy bardzo potrzebują i zaplaca bardzo wiele...
jak juz kupisz czar i zauwazysz na trade ogloszenie ze ktos potrzebuje...to zawsze sie mozna dogadac i zrobic uwówioną liczbe runków w wyznaczonym terminie to chyba najlepsze wyjscie...
Maviluzo
25-11-2004, 18:28
Popros znajomego druta lub sorca, kilka Ci zrobi :p Po co Ci bp, bo sadzac po Twoim pytaniu to nie masz zbytnio dobrego lvlu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.