zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ogólne Co wybrac ?

fartuch666
02-06-2008, 14:53
Witam.

W tym temacie chcialbym abyscie przedstawili mi informacje o danym swiecie na, ktorym gracie.Szukam nowego servera na ktorym mozna dobrze i przyjemnie pograc. Powiedzcie jaka panuje tam atmosfera i:

Pytania:
# CZy jest duze PA?
# Czy obecnie na serverze panuje jakas wojna?
# Kto rzadzi obecnie na serverze? ( Pl/Br/Swe/esp)
# Czy jest duzo random Pk ?
# Czy PoI jest wykonywany w miare regóralniei czy tez wogóle byl wykonywany?
# Czy jest duzo "quest service" ?

Rownież jak sie wam gra na tym swiecie.
Prosze o szybka odpowiedz.

Zaxom
02-06-2008, 15:20
Gram na Infernie atmosfera jest cudowna :)
Odpowiedzi na pytania:
1. Jeszcze się nie spotkałem (za dużo rzeczy tam nie kupowałem)
2. Panuje wojna ale to nic dziwnego.
3. Co do tego nie mam pojęcia ale wydaję mi się, że nie ma jakiejś wyraźnego panowania, któregoś z krajów.
4.Dużo ten serwer jest lekko głupi dajmy na to kumpel sobie zrobił chara 8 lv wyszedł z dp i go ubił 29 druid...
5.POI? Bardzo rzadko wykonują ponieważ mało ludzi osiąga lv 80+.

Jak wcześniej grałeś na NON-PVP to nie radzę tu grać ale jak nie to polecam :)

No i jeszcze jest Eternia, bardziej zawalonego serwa przez "polaczków" nie widziałem, ale są też tam ludzie doświadczeni i dobrze grający..
Odpowiedzi na pytania:
1. Hmm kilka tygodni temu Grzecznego Tibijczyka bym unikał, tak jak i Bysena i spółki ale teraz nie wiem czy mają taką siłę.
2. Panuje wojna.
3. Trudne pytania.. niby Polacy są dobrzy no ale jak dobrze rozmawiasz po angielsku to się niekoniecznie musisz chwalić, że Polakiem jesteś. Szwedzi są najbardziej zgrani i to ich gildia obecnie chyba panuje na serwie.
4.Low lvele nie mają aż tak utrudnionego życie, gorzej mają troche High levele ale to wszystko zależy od tego jak grasz.
5. Dużo raczej.

Jeżeli ktoś się poczuł urażony z powodu Eternii to bardzo przepraszam grałem tam 3 tygodnie temu i nie dokońca teraz już wiem jaka jest sytuacja.

MonszTfojejRzony
02-06-2008, 15:38
Gram na Infernie atmosfera jest cudowna :)
Odpowiedzi na pytania:
1. Jeszcze się nie spotkałem (za dużo rzeczy tam nie kupowałem)

Według Ciebie PA to coś z kupowaniem?

Zaxom
02-06-2008, 15:42
@up
W pewnym sensie też to ma związek z kupowaniem dajmy na to krzyczysz:
Sell fire axe, a tu podbija 100 lv, któremu by sie właśnie przydałby fire axe i mówi dawaj albo hunted ale trochę to źle sformułowałem sorry z edituje :P

fartuch666
02-06-2008, 18:55
Dzieki za wypowiedzenie sie.
Myslalem nad eternia ale zaduze PA tam panuje.
Moze gra ktos na Danubi i mogly cos powiedziec o tym serverze lub o Valori

MonszTfojejRzony
02-06-2008, 21:04
@up
W pewnym sensie też to ma związek z kupowaniem dajmy na to krzyczysz:
Sell fire axe, a tu podbija 100 lv, któremu by sie właśnie przydałby fire axe i mówi dawaj albo hunted ale trochę to źle sformułowałem sorry z edituje :P

Nie ma.....