PDA

Pokaż pełną wersje : Kamyki, czy EQ?

Ethesen
02-06-2008, 17:23
Mam paladyna 8 lv i zastanawiam się w co zainwestować 5k~~ - opłacałoby się kupić small stone do treningu, czy lepiej coś do ekwipunku (np. mammoth fur cape, czy dragon shield)?

Moje aktualne eq to:
-steel helmet
-scale armor
-plate legs
-dwarven shield

Frytasek
02-06-2008, 17:26
Kup sobie Plate Armor a reszte w Kamyczki ;)

Barosz
02-06-2008, 17:27
@up
Byłeś szybszy ;\

Kup P arma i kamyki albo tylko kamyki
Po co ci na 8 lv lepsze eq

Ethesen
02-06-2008, 17:29
OK, dzięki.

Frytasek
02-06-2008, 17:30
Wielkie umysły myślą podobnie ;)

Shadowpiece
02-06-2008, 17:54
Na tym lvl kup sobie Plate Armora i Guardian Shielda. Mógłbyś jeszcze podać jakie masz skille, bo jeżeli 35-40, to nie ma sensu kupować kamieni, równie dobrze możesz skillować spearmi.

Xenhil
02-06-2008, 19:23
Na tym lvl kup sobie Plate Armora i Guardian Shielda. Mógłbyś jeszcze podać jakie masz skille, bo jeżeli 35-40, to nie ma sensu kupować kamieni, równie dobrze możesz skillować spearmi.

Spearami na skilu 40 NIE DA sie skilować.trolle,roty na hita :(

Tigoti
02-06-2008, 19:44
Ja bym kupil dragon shield i plate armor a reszte na kamyki jak bym byl palem ale ty jestes druidem to po co ci kamyki?

Ethesen
02-06-2008, 20:03
Ja bym kupil dragon shield i plate armor a reszte na kamyki jak bym byl palem ale ty jestes druidem to po co ci kamyki?

Paladyn jest ukryty.

Mam skille 10/13. :P

maki98
02-06-2008, 20:28
kupuj kamulce i skilluj. dobij 60/40 ~~ i expisz spearami.

Zalgadis
02-06-2008, 21:13
Ciekawe jakim cudem masz 13 shielda, chyba na rooku bez shielda popinałeś.
;s?

Dinebel
02-06-2008, 21:42
Wiesz co, rozdaj to 5k w depo noobom, wyrzuć eq i najlepiej nie graj w Tibię.

Boże, ile jeszcze takich drunych tematów założycie? Przecież Ty sam dobrze chyba wiesz czy potrzba Ci coś dokupić do EQ czy kupić small stones do treningu ...

Jak wykonasz Anni~ to będziesz się pytał znajomych czy masz wziąść Axe jak np. będziesz "walczył" swordem?:cup:

Charin
02-06-2008, 21:49
[QUOTE=Dinebel;2092449]Wiesz co, rozdaj to 5k w depo noobom, wyrzuć eq i najlepiej nie graj w Tibię.

Boże, ile jeszcze takich drunych tematów założycie? Przecież Ty sam dobrze chyba wiesz czy potrzba Ci coś dokupić do EQ czy kupić small stones do treningu ...

Jak wykonasz Anni~ to będziesz się pytał znajomych czy masz wziąść Axe jak np. będziesz "walczył" swordem?:cup:[/QUOT

Tyle założą durnych tematów ile będzie durnych odpowiedzi... Więc może się zamknij......????<ironia>

Juzefek
02-06-2008, 22:21
@up
Ja bym to paradoksem nazwał

Ethesen
03-06-2008, 14:55
Ciekawe jakim cudem masz 13 shielda, chyba na rooku bez shielda popinałeś.
;s?

Do 3 poziomu chodziłem bez tarczy, potem do 6 poziomu chodziłem na węże, które szybko umierają, a następnie na wilki, od których prawie zawsze obrywałem.

Gdybym znał odpowiedź na moje pytanie, to bym nie zakładał tego tematu.

Jak wykonasz Anni~ to będziesz się pytał znajomych czy masz wziąść Axe jak np. będziesz "walczył" swordem?:cup:

Zwłaszcza, że jestem paladynem. :D

Dinebel
03-06-2008, 15:55
Tyle założą durnych tematów ile będzie durnych odpowiedzi... Więc może się zamknij......????<ironia>

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.

Gdybym znał odpowiedź na moje pytanie, to bym nie zakładał tego tematu.

Oczywiśćie :) ...

Zwłaszcza, że jestem paladynem. :D

Z czego Ty się śmiejesz? Ja podałem tylko taki przykład - tępaku.

Uran of Aurea
03-06-2008, 16:04

Na tym forum jest już plaga takich debili ;( Jak byś nie wiedział forum jest od tego aby pomagać albo dowiedzieć sie opini innych graczy więc posty typu "Po co pytasz idz sam sprawdz" mozesz sobie w dupe swadzić

Co do tematu to nie kupuj plate arma (narazie) zainwestuj w kamyki i skilluj. a na 15 lvl'u kup sobie plate arma bo do tego lvla scale wystarczy i jest lzejszy

Dinebel
03-06-2008, 16:27
Na tym forum jest już plaga takich debili ;( Jak byś nie wiedział forum jest od tego aby pomagać albo dowiedzieć sie opini innych graczy

Wiem że forum jest od pomagania ale ile można wciąż te same tematy zakładać?

więc posty typu "Po co pytasz idz sam sprawdz" mozesz sobie w dupe swadzić

I z wzajemnością. Czy ja Cię obraziłem?

Shadowpiece
03-06-2008, 16:49
Spearami na skilu 40 NIE DA sie skilować.trolle,roty na hita :(

A kto ci każe na trollach skillować? ja do 45 dista skillowałem na banditach i było dobrze.

Na skillu 10~ kompletnie nie opłaca ci się kupować kamieni, ze spearów i tak nic nie będziesz bił, a są10 razy tańsze.

Frytasek
03-06-2008, 16:53
Na skillu 10~ kompletnie nie opłaca ci się kupować kamieni, ze spearów i tak nic nie będziesz bił, a są10 razy tańsze.

Właśnie B)

Sizzy
03-06-2008, 17:25

trochę kultury, wieśniaku.

Dinebel
03-06-2008, 17:48
trochę kultury, wieśniaku.

I kto to napisał :D Ty wiesz co to znaczy wogóle kultura? - Chyba nie.
Zauważ kolego że większość w tym temacie o kulturze już zapomnięli, więc i ja postanowiłem tak zrobić bo już inaczej niemożna.

Ethesen
03-06-2008, 18:04

Oczywiście, że na 10 distance fighting nie będę używał kamieni. :) Pograłem trochę i mam już 25. Myślę, że koło 30 zacznę używać kamieni do treningu.

mana'potion
03-06-2008, 18:55
I po co? Do 40 można na luzie skillować ze spearami. A nawet na upartego do 50. Od tego skilla dopiero się opłaca trening z kamieniami. Po za tym możesz sam zbierać kamyki. Idziesz na resp Valkirie (szukaj obok Carlin). Uzbieraj z 10-20 spear w dłoń i idź na gobliny. Będziesz skillował, a jednocześnie zbierał kamyki.

Utyszkodnik
03-06-2008, 19:00
I kto to napisał :D Ty wiesz co to znaczy wogóle kultura? - Chyba nie.
Zauważ kolego że większość w tym temacie o kulturze już zapomnięli, więc i ja postanowiłem tak zrobić bo już inaczej niemożna.

Przez nogę i już można ;p
Zniżając się do poziomu pewnych ludzi z tego super duper forum pokazujesz swoje prawdziwe oblicze, już wiem jak Cię odbierać ;]

A co do tematu załatw sobie noob set najlepiej i zaopatrz się w speary...
Kamyki muszą poczekać ;)

wojo1310
03-06-2008, 19:15
podstawy skilowania palkiem sie klaniaja!na poczatku lata sie ze spearami na raty i tak nawet do30 skila,potem idziemy na trole i tak od 40 skila w rozmachu warto zainwestowac w kamyczki...decyzja nalezy do ciebieB)mam nadzieje ze conieco pomoglem

Uran of Aurea
03-06-2008, 20:41
Dinebel jeśli Cię uraziłem to przepraszam, ale troche mnie poniosło.

podstawy skilowania palkiem sie klaniaja!na
poczatku lata sie ze spearami na raty i tak nawet do30 skila,potem idziemy na trole i tak od 40 skila w rozmachu warto zainwestowac w kamyczki...decyzja nalezy do ciebieB)mam nadzieje ze conieco pomoglem

z tymi ratami to przesadziłeś 8o. Mysle ze do 35-40 mozesz na rotwormach skillowac potem na kamyki sie przezucić.

Reenu
04-06-2008, 20:52
Paladyn z reguły nie potrzebuje dobrego EQ, na początku doskill spearami do skilli 30/20+ i wtedy kup za wszystko kamienie. W późniejszym czasie jak będziesz miał kase, kup sobie boszki + jakieś lekkie EQ i jedziesz :)

Ethesen
05-06-2008, 14:34
Paladyn z reguły nie potrzebuje dobrego EQ, na początku doskill spearami do skilli 30/20+ i wtedy kup za wszystko kamienie.

Mam już skille 35/25 i zacząłem trenować za pomocą kamieni.

W późniejszym czasie jak będziesz miał kase, kup sobie boszki + jakieś lekkie EQ i jedziesz :)

Kupię sobie chyba Mammoth Fur Cape.

Xylion
05-06-2008, 14:46

Oczywiśćie :) ...

Stara cie nie kocha suko. Durna jestes i sie nie znasz. tepak to twoja stara -.^