Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Hydry by 101ed
ShadowEdek
02-06-2008, 19:03
team:
ja 101 ed (bloker:p )
Karguull 97 rp (power bolty )
loot żal -----.------ X(X(X(X(X(X(
File: Hydry101ed.rec
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/119586130/Hydry101ed.rec
PaTrOsEK
02-06-2008, 19:12
Ej, daj jeszcze raz link do delete, plax... xDD
@up
daj se juz spokuj xD
ladny filmik :)
@edit
macie rehosta
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Seba_555&sid=5
Plik: Hydry101ed.rec
Stanley6a
02-06-2008, 20:42
Rehost plx
rehost
http://www.gigasize.com/get.php/3197110051/Hydry101ed(2).rec
ShadowEdek
02-06-2008, 21:08
@PaTrOsEK
ciota?;) podniecasz się, że mi tamto nie wyszło? a sam jesteś pro evul?
@all
thx za komantarze
ShadowEdek
02-06-2008, 21:52
@even
nudna to jest twoja stara jak jej mówie szybciej baśka szybciej a ona wolniej....żal
nock keciron
02-06-2008, 22:07
@even
nudna to jest twoja stara jak jej mówie szybciej baśka szybciej a ona wolniej....żal
jestes fajny, moge cie dotknac?
Ehh... kiedy im sie znudzi najeżdżanie na rodzinę?
@even
Zamknij morde bendzwale. Jesli wystawiasz tu film pierdolcu to sie przygotuj na krytyke. Myslisz, ze kazdemu spodoba sie Twoj film s*****elu? Na rodzine wjezdzasz, bo mu sie Twoj film niepodobal. Jakbym Cie spoktal na ulicy bym wzial byle co i zaczal Cie na*******ac az bys sie nieruszal tak mnie teraz w*****les skurwysynu. Jestes gownem, zerem, lezysz na samym dnie i gdy bede wstanie to Cie skopie nizej zjebie.
@Topic
Film jest kompletnym dnem, tym bardziej, ze kreci go niewychowany, idiotyczny ****. Nie nienakrece lepszego, bo nie chce, a jesli on chce to robic to niech sie przygotuje na krytyke, bo to, ze wbil zalosny 100 lefelek nie znaczy, ze bede pisal "film spoko" etc. Ziomus jak dla mnie jest najwiekszym frajerem forum. Nie lubie Evena za bardzo, ale w tym momencie go bronie, bo to co zrobil autor tego tematu jest poteznym chamstwem i to swiadczy, ze jego poziom intelektualny jak i ogolny jest rowny zero. Sam to zaprezentowal wypowiedzia, ktora zacytowalem. Niepotrafie ocenic takich ludzi nie znam tak okropnych slow obelgi, ktore by do niego pasowaly. I ziomus jesli chcesz zachowac choc troche honoru to zedytuj tego posta do Even puki czas, a najlepiej na "Even dzieki za slowa krytyki postaram sie zeby nastepny film Ci sie spodobal". Choc po tym co napisales... Watpie zeby ktos mial do Ciebie szacunek na tym forum.
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(
blablabla post wyżej
widzisz, pomyśl sobie, że ja najeżdzam od 3 lat na tych forumowych idiotów i co z tego mam? theatrona, makuu'a, frappera. Elite elit, która w największym gównie doszukuje się smaku, tylko po to, żeby zrobić komuś na złość[; Te wywody co tam snujesz są tak potrzbne do szczęścia, że i ty znajdziesz swoich elitarnych ziomków.
Grand.Rafix
03-06-2008, 00:12
shadek o f n e t #2
Libacjan
03-06-2008, 06:34
Shadek mały łysy debilek, krzyczący palić żydów i heil hitler. Co najgorsze, ten lamuch mówi to całkowicie na poważnie. Nie mam pojęcia skąd ty żeś się matołku wziął.
ShadowEdek
03-06-2008, 07:59
@KoXiS
rly? i co jeszcze powiesz? Even też mnie wyzywa tak w temacie o Luminerze...
nie wtrącaj się....
BTW. A JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA TO CYA:D:D:D
:D:D:D
h.w.d.p
paluch89
03-06-2008, 10:32
Do dupy ten film. Nudny i żałosny.
PS. Jak mi się nie podoba to też mam prawo skomentować. A jak nie chcesz czytać tych słów to TY wyjdź.
thelolmaker
03-06-2008, 13:27
@KoXiS
nie wtrącaj się....
h.w.d.p
z doświadczenia wiem, że hwdp piszą małe niewyżyte dzieci, spierd4laj z tego forum do bravo girl
hwdp to sobie napisz na plecaku, będziesz sobie umilał czas w drodze do podstawówki :)
even jest zuy i tępi takie głąby jak ty :) mi się nie podoba ale CYA to ty powiesz w bardzo szybkim tempie...
PaTrOsEK
03-06-2008, 14:05
Nie martw sie, nie dam ci o tym zapomnieć do dotąd, dokąd ty nie przyjmiesz krytyki z honorem, za błędy sie płaci...
Nie martw sie, nie dam ci o tym zapomnieć do dotąd, dokąd ty nie przyjmiesz krytyki z honorem, za błędy sie płaci...
dopóki, dopóty
ShadowEdek
03-06-2008, 15:37
HWDP
nienawiść do POLICJI! jeb** dzieci policjantów! szmaty konfitury
MasterTusk
03-06-2008, 15:43
HWDP
nienawiść do POLICJI! jeb** dzieci policjantów!
Uzasadnij nam, dlaczego.
szmaty konfitury
Przypomina mi się gimnazjum...
Vademecum
03-06-2008, 15:59
bo kolege spisali na lawce w parku za to ze palil papierosa chowajac sie zeby mama nie zobaczyla . kolega nienawidzi policji to i on tez no nie??
bo kolege spisali na lawce w parku za to ze palil papierosa chowajac sie zeby mama nie zobaczyla . kolega nienawidzi policji to i on tez no nie??
I co z tego, ze go spisali maja do tego prawo... Slaby argument. Mnie wyciagneli z tranwaju jak wracalem z meczu za nic. Inii na*******ali w szyby i wszystko co sie dalo, a ja stalem spokojnie i do kabaryny mnie zwineli od tam tej pory sa moimi wrogami numer jeden. I to sie nazywa argument B)
PaTrOsEK
03-06-2008, 16:19
dopóki, dopóty
Ach... Profesor Miodek tego forum...
Ach... Profesor Miodek tego forum...
przynajmniej ty na tescie gimnazjalnym nie napiszesz dotąd, dokąd[;
a mogłeś mieć 41:/
PaTrOsEK
03-06-2008, 16:22
przynajmniej ty na tescie gimnazjalnym nie napiszesz dotąd, dokąd[;
40/50 miałem rok temu... i wyobraź sobie, że bez twojej pomocy...
ShadowEdek
03-06-2008, 16:27
@KoXiS
widzisz suki za nic coś robią....
@ktoś tam pytał dlaczego,....
bo się wtrącają do nie swoich spraw? bo węszą tam gdzie nie trzea? bo są śmieciami? bo polak ma we krwi nienawiść do niech...:D:D
maszter321
03-06-2008, 16:36
BO zamaist ganiac za pedofilami,mordercami,matkobojcami to ganiaja wlasnei za tymi dzieciakami w parku z papierosem..Fakt co fakt gdy ci ukradna samochod nie pomoze ci kolega z osiedla...Ale i tak nigdy za nimi nie przepadalem i nei przepadam i przepadac nie bede
@Shadow druid of luminera
Jestes moim pr0.
ShadowEdek
03-06-2008, 16:53
@up
racja racja niech idą łapać pedofili a nie nas XD
HWDP! nienawiść do tych gnoi do szmat i psów X(X(
!!!!!!!!X(X(!!!!!!!!!!!!
a jak mają pomóc to nigdy czasu nie mają...żal psów...
@up
!!!!!!!!X(X(!!!!!!!!!!!!
hahaha;d chyba zaczne na ciebie siekiera mówić, słysząłem że z robiłeś bicepsik na siłce i już masz 23;) gratuluje! Niedawno coś było głosno w tv o tobie, że pobiłeś 100 policjantów, bo mieli za mało powietrzna w kołach:/ biedni, wszyscy bedą kalekami. Podziwiam, zagonić 100 facetów w jeden róg i wszystkim połamać kręgosłupy jednym uderzeniem z low kicka w uda:/ Kiedy nastepny raz siekiera?
Bartholomew
03-06-2008, 17:15
40/50 miałem rok temu... i wyobraź sobie, że bez twojej pomocy...
a potem sie obudziles
@topic
filmik rox mimo ze go nie ogladalem
DuRi_Zmc
03-06-2008, 18:09
@up
haha : OOOO
@ShadowEdek
Jestes debilem i tyle.Myslisz jak debil pewnie nie lubisz policji bo twoi koledzy nie lubia no nie?Moge sie zalozyc jakby cos ci sie stalo to ty pierwszy bys pobiegl do komendy i wiec zamknij morde wypisując HWDP i ze to są suki bo te suki nieraz w zyciu mogą pomoc twojej rodzinie lub tobie.
Pa :* :baby::baby::baby::baby:
PaTrOsEK
03-06-2008, 18:13
a potem sie obudziles
A pan panie Pr0? Ile pan miał? O ile już ukończył pan gimnazjum...
Nie musisz wierzyć, nikt ci nie karze...
TupacAmaruShakur
03-06-2008, 18:18
Zamknij morde bendzwale. Jesli wystawiasz tu film pierdolcu to sie przygotuj na krytyke. Myslisz, ze kazdemu spodoba sie Twoj film s*****elu? Na rodzine wjezdzasz, bo mu sie Twoj film niepodobal. Jakbym Cie spoktal na ulicy bym wzial byle co i zaczal Cie na*******ac az bys sie nieruszal tak mnie teraz w*****les skurwysynu. Jestes gownem, zerem, lezysz na samym dnie i gdy bede wstanie to Cie skopie nizej zjebie.
@Topic
Film jest kompletnym dnem, tym bardziej, ze kreci go niewychowany, idiotyczny ****. Nie nienakrece lepszego, bo nie chce, a jesli on chce to robic to niech sie przygotuje na krytyke, bo to, ze wbil zalosny 100 lefelek nie znaczy, ze bede pisal "film spoko" etc. Ziomus jak dla mnie jest najwiekszym frajerem forum. Nie lubie Evena za bardzo, ale w tym momencie go bronie, bo to co zrobil autor tego tematu jest poteznym chamstwem i to swiadczy, ze jego poziom intelektualny jak i ogolny jest rowny zero. Sam to zaprezentowal wypowiedzia, ktora zacytowalem. Niepotrafie ocenic takich ludzi nie znam tak okropnych slow obelgi, ktore by do niego pasowaly. I ziomus jesli chcesz zachowac choc troche honoru to zedytuj tego posta do Even puki czas, a najlepiej na "Even dzieki za slowa krytyki postaram sie zeby nastepny film Ci sie spodobal". Choc po tym co napisales... Watpie zeby ktos mial do Ciebie szacunek na tym forum.
ale agresja :D
TOPIC:
Ch*jowy filmik poprostu :P
@KoXiS
nie wtrącaj się....
h.w.d.p
u,U szmatek chyba nie chcesz, żebym zadał ci ostateczny cios, co? A wiesz co bym mógł zrobić? Dać tu twoją fotkę : d (taaak, tą z koszulką "nike" haha), ale to byłoby prze ultra chamskie, gdyż 99,9% społeczności tego forum leżałoby na podłodze, a wiesz czemu ? Piszesz "HWPD", chociaż... ehh nie powiem, bo cie strasznie ośmiesze =p Jeszcze jedno słowo nie tak, jak trzeba, a twoja fotka ląduje w tym temacie. No co, trzeba nauczyć frajerka kultury ^^
thelolmaker
03-06-2008, 19:20
I co z tego, ze go spisali maja do tego prawo... Slaby argument. Mnie wyciagneli z tranwaju jak wracalem z meczu za nic. Inii na*******ali w szyby i wszystko co sie dalo, a ja stalem spokojnie i do kabaryny mnie zwineli od tam tej pory sa moimi wrogami numer jeden. I to sie nazywa argument B)
ale to, że trafiłeś na idiotów to nie znaczy, że trzeba pisać hwdp
jeśli w urzędzie są stare baby które nic nie potrafią zrobić tylko parzyć kawę i narzekać to też mam napisać hwdcośtam??
jeśli nauczyciel akurat mnie zapyta w szkole to hwdn?
nie wszyscy są idiotami, a bez policji to byście mogli sobie naskakać!
HWDP
nienawiść do POLICJI! jeb** dzieci policjantów! szmaty konfitury
Przypomina mi sie w tym momencie tylko jeden tekst.
"Na nic Ci sie przyda sztuczny tekst o policji po huj gadasz HWDP? jak nie czujesz nienawisci"
No i pewnie jak widzisz radiowoz to ze strachu sie chwiejesz
@up
!!!!!!!!X(X(!!!!!!!!!!!!
A jak ci jacys zli starsi chlopcy 15 latkowie ukradna telefon to gdzie pierw polecisz? Z płaczem do gnoi szmat i psow.
Hahaha ale mi sie smiac chce:D Proszę oto wasz super ziomek, pro elo kogz, master of rapidshare, pogromca psów, szmat i wszystkiego co z policją związane SHADOWEDEK! <oklaski>
http://img241.imageshack.us/img241/4098/elokooooogfzra8kq0.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/4098/elokooooogfzra8kq0.d39e9ebe8b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=241&i=elokooooogfzra8kq0.jpg)
No cóż szmatek, zirytowałeś mnie to posunąłem się do tego stopnia : d
thelolmaker
03-06-2008, 23:50
Hahaha ale mi sie smiac chce:D Proszę oto wasz super ziomek, pro elo kogz, master of rapidshare, pogromca psów, szmat i wszystkiego co z policją związane SHADOWEDEK! <oklaski>
zdjęcie strach cytować
No cóż szmatek, zirytowałeś mnie to posunąłem się do tego stopnia : d
shadow pamiętasz ja nic nie mówiłem o tobie, ej ziom nie rób mi krzywdy, nie bądź gangsta plix plx boję się, nie łam mi nóg, ej po co ci ta kostka brukowa nie nie nie wemnie plx ;(
Grand.Rafix
04-06-2008, 00:07
ewen usun to zdjecie bo szadek sie zezlosci i bedzie bil moje potwory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(
@up
To wielka strata dla ludzkości :/
paluch89
04-06-2008, 07:34
pwnd
bueuehueheu
Hahaha znaczek "Nike" kozacki xD!
No właśnie chodziło mi o ten "nike" jak pisałem na poprzedniej stronie "zdjęcie z twoją koszulką" xd!
Hahaha znaczek "Nike" kozacki xD!
To jest kolekcja Like nie Nike -.-
Po więcej info zapraszam do tematu luminera.
@Film:
Rzondzish, pujdziesh ze mnom tesz na hanta?
Mercioleksy
05-06-2008, 01:47
Ja chodzę do gimnazjum i jakoś sobie radze z pisaniem na temat. Tym pro evul hwdp życzę bandziorów w parku ;>
Siusiukupalele
05-06-2008, 12:54
Uou ale gangsta nyga blek mamba.
Ehh te anty-policyjne pokolenie, ktore najczesciej bezpodstawnie wymysla jaka ta polska policja nie jest. Jezeli nawet w twoim otoczeniu nalezy wymyslac takie propagandowe haselka, tutaj na forum poprostu sie blaznisz.
ale to, że trafiłeś na idiotów to nie znaczy, że trzeba pisać hwdp
jeśli w urzędzie są stare baby które nic nie potrafią zrobić tylko parzyć kawę i narzekać to też mam napisać hwdcośtam??
jeśli nauczyciel akurat mnie zapyta w szkole to hwdn?
nie wszyscy są idiotami, a bez policji to byście mogli sobie naskakać!
Okej. Umowmy sie tak pokazesz mi gdzie napisalem "hwdp", a dostaniesz 100 zipa. Jesli mi nie pokazesz, ze tak napisalem, bo teoretycznie tego nie zrobilem to Cie dopierdole z calej pizdy w glowe, a potem sie polozysz na ziemi i bede Cie kopac ok ;):) i jak z naszym ukladem B)
HAHAHAAHAH!
Nie moge z was! Jestescie zajebisci! Prosze aby te forum sie nie zmienialo! Jak nie ma co ogladac to chociaz mozna sie z was posmiac! hHAHAHA kurwa pro evul gangsta razem ze swoja banda ! haha i cala reszta was oszolomow! Kurwa po prostu was lubie chociaz was nie znam! AHAHAHAHAHA piszcie cos jeszcze pls :> szadołedek pisz cos bo taki grozny jestes.. :D naucz mnie xDD haha !! dobra jest zbyty zajebiste sa z was to piszcie sobie dalej wyzywajcie sie i wogole. Jak na ulicy strach to chociaz na forum hehe pozdro; p ahhahaha xDD
Ale żal mi was :/
Po kiego tak najeźdzacie na tego dzieciaka??
Even-Shadowek może cię pozwać do sądu za rozpowszechnanie jego zdjęć
BEZ JEGO ZGODY! i Może to się skończyć bardzo wysoką grzywną.
Moderatorzy Zamknijcie ten temat bo tylko spam jest :P
ShadowEdek
07-06-2008, 08:48
@Dart~
a to co się stało? bo zabardzo nie wiem ;)
muttikax
07-06-2008, 09:09
filmu nie pobieram bo i tak zapewne jest taki jak jego autor
H.W.D.P I JAZDA JA TESZ IH NJE LUBJE BO MJE SPISALI GLOMBY JEDNE KURCZE!
Broni1990
07-06-2008, 11:14
Film nudny tak jak i twoje teksty
@even
Please dont stop the noobing !...Film taki jak i autor - zjebany.
...
To jedziem po całości
Shadowedek - fota kozacka stary żeś założy se lighting headbanga i co myślisz że cię matka teraz prądem nie kopnie i od kompa nie odgoni ? Bo słyszałem że tam piękne są kłutnie hah.
Jesteś w cudownej gildii - Poland Demons - do świadomości powinno być polish demons... no tak ale jeśli ty przedstawiasz polaka to demon tylko demon uhh.. blee.. i z pyska beama walisz. Ufff. i jest to "hahahaha" ? Oo
bo to kretyn, a takich trzeba tępić ^^
aaaaaaahahahahahhahahaha, tak dla twojej świadomości on sam umieścił swoją fotkę na tym forum, tyle że w innym temacie [;
ShadowEdek
07-06-2008, 13:45
@all
szczerze? w dupie mam co piszecie ;]
nawet tego nie czytam ;]
thelolmaker
07-06-2008, 13:53
Moderatorzy Zamknijcie ten temat bo tylko spam jest :P
Even ćwoku siedzi w Islandii, a więc mogą mu naskakać.
Mi też Ciebie żal:
http://img365.imageshack.us/img365/9730/794351bp3.jpg
ShadowEdek
07-06-2008, 13:54
@up
nie takich łapali... jebać Interpol...
@up
Czyli uważasz, że wyślą do Islandii specjalną zorganizowaną grupę do łapania antyterrorystów i innych najgorszych bandziorów, żeby złapać mnie i przetransportować najlepiej zabezpieczonym samolotem wojskowym, po to by postawić mnie przed sądem, za skopiowanie twojej fotki, którą sam wstawiłeś na jakimś forum? eheheheheh ach te gry komputerowe, co one ci z głową zrobiły =/
thelolmaker
07-06-2008, 14:02
@up
Interpol o zwykłe zdjęcie ahhaahahhaaha Chyba stary nie wiesz czym oni się zajmują :O
ShadowEdek
07-06-2008, 14:09
ta ścigają na całym świecie to taka między narodowa policja ;]
aaaa szmatoł graty 103 lvla, jesteś już prawdziwym haj lewelem, który rozmawia z brazolami po angielsku z translatorem internetowym. Możesz iść teraz psa za jajka powiesić
thelolmaker
07-06-2008, 14:12
Okej. Umowmy sie tak pokazesz mi gdzie napisalem "hwdp", a dostaniesz 100 zipa. Jesli mi nie pokazesz, ze tak napisalem, bo teoretycznie tego nie zrobilem to Cie dopierdole z calej pizdy w glowe, a potem sie polozysz na ziemi i bede Cie kopac ok ;):) i jak z naszym ukladem B)
sorry że tak późno odpisuję ale dopiero teraz zauważyłem, widzę że mamy kolejnego pro elo kozaczka na forum, nie wiem co to jest 100 zipa, nie używam takiego języka więc nie wiem :/ nie odnosiłem się do Ciebie, co wcale nie jest trudno zrozumieć no ale jak się ma dziury w głowie od palenia suszonych kwiatków doniczkowych to są efekty :) chciałbym żeby mi ktoś w końcu najebał bo jeszcze nikomu w życiu się to nie udało, Koxis pudzian będziesz może pierwszy :) fajnie jest kozaczyć za monitorem jak nikt Cię nie widzi?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.