zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Polski świat??

Kalakiris
23-11-2004, 20:57
Słyszałem od kolegów, że ma powstać serwer w Polsce....
Mam pytanie do wszystkich, którzy potrafią odpowiedzieć na to pytanie: Czy to praweda???

Master ostry
23-11-2004, 21:00
Dla mnie ... fajnych masz kumpli co cie robią w wała hehe a w ogole czy CipSoft interesowal by sie taką wsią i totalnym zadupiem jak Polska

pomyśl!

xemmoe
23-11-2004, 21:00
Heh
Ręki sobie uciąć nie dam ale polskiego serwera nie bedzie!!!
Po prostu Polska zbyt Blisko Niemiec... :P

Hoxiu
23-11-2004, 21:03
Bzdura ... Tyle plotek, już było o polskim servie, ale go nie ma, może po UPDATE ... Ale na pewno nie jest to
" praweda "

haha

Mr LaMeR
23-11-2004, 21:07
No, z jednej strony rownie dobrze musieliby zrobic serwery takze dla Francji, Anglii itp...
A z drugiej strony w koncu baardzo wielu graczy jest z Polski, wiec moze by to mialo jakis sens...
Hmm...Polandia? Czy Nubera? :P

Ps. Ale z was patrioci...Tacy jak ja! =D

Dabek
23-11-2004, 21:26
Słyszałem od kolegów, że ma powstać serwer w Polsce....
Mam pytanie do wszystkich, którzy potrafią odpowiedzieć na to pytanie: Czy to praweda???Jezuuu, czy tak trudno pojąć, że w internecie nie ma podziału na państwa, i lokalizacja nowych serwerów nie zależy od sympati, czy ilości graczy tej czy innej nacji, tylko od odległości i jakości połączeń jakie muszą przebyć dane z komputerów graczy do serwera? Stawianie nowych serwów w Polsce, która jest bezpośrednim sąsiadem Niemiec nie miałoby raczej większego sensu...więc można to sobie z dużym prawdopodobieństwem na zawsze wybić z głowy.

Iris on Eternia
23-11-2004, 21:46
@Topic
Fajnych masz kumpli. Radzę się z takimi parapetami nie kolegować, bo jeszcze się głupotą zarazisz...

Vicious Phoenix
23-11-2004, 22:13
Myślę, że postawienie serwera w Polsce miałoby jednak jakiś sens, przede wszystkim z innych serwerów zniknęła by duża grupa noobów, złodzieji i innej maści łapserdaków. A powiem wprost, że pośród nich najwięcej właśnie Polaków.

Super Shadek
23-11-2004, 22:25
Najwyżej Tepsa otworzy Open[!!!]Server
;( Lagi?Jak w polsce tak w polsce!

Gangrel
23-11-2004, 22:42
Jasne, i polacy dostaja SoVa. Bylo walkowane.

Wyzzer
23-11-2004, 23:09
No, z jednej strony rownie dobrze musieliby zrobic serwery takze dla Francji, Anglii itp...
A z drugiej strony w koncu baardzo wielu graczy jest z Polski, wiec moze by to mialo jakis sens...
Hmm...Polandia? Czy Nubera? :P

Ps. Ale z was patrioci...Tacy jak ja! =D
@offtop: moze Lameria ?

@Topic: jest serwer Br (a to przecierz blisko Ameryki...;P) i niby jest problem z providerem...a co by bylo w Polsce ? o0

Provider: TP S.A.
Sorry, but you need to pay 1 PLN ,- (1.22 + VAT) becouse you're new player on this server. Please contact with us by:
-Telepunkt - Poland
-Free Hot-Line - 0-700-123-321 (wiadomo - obcokrajowiec nie zna 0-700).

Rotfl

Dark Vilej
24-11-2004, 09:04
a tak wogóle to ma problem, Znacie jakies strony gdzie moge znalesc fajne awathary bo mi ciagle wyskakuje ze mam byc 100 na 100 pikseli a ja nie czaje o co chodzi
wytłumaczcie mi plz. :(

Jak chcesz jakiegos avatara to zapytaj kolegow na jakich stronach sie znajduja. Mozna tez zrobic screena z gry za pomoca programu UO i uzyc opcji, by screen pojawil sie na paincie (tam z prawej strony jest). 100 na 100 pikseli - chodzi o to ze obrazek nie moze przekraczac tych pikseli (piksele - najmniejsze punkty swietlne znajdujace sie na ekranie), inaczej 100 na 100 pikseli oznacza wielkosc avatara.