zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 17 Druid,PACC.

Viallix
03-06-2008, 15:47
Witam.
Mam 17 druida,12 mlvl i PACC,i mam pytanie,gdzie moge najszybciej expic? (Nie moge miec waste,ostatnio kupilem za 20k full citizena) zostalo mi 5k w kasie i z tego moge wydac tylko 3k na mp i hp.
Więc tak :
Prosze nie piszcie : ,,Sam najlepiej wiesz" albo ,,Spróboj na demonach"
Probowałem :
Larvy(zajete i malo oplacalne,wolny exp)
Scaraby(szybki exp,straszny waste)
Nomady i scorpy (sredni exp,slaby resp)
Rotwormy (Sredni exp,czesto zajete)
Mino piramid (na full respie wpada 40% - czyt świetny exp,BARDZO często zajetą,high lvle robia lootbagi i wypedzaja z respa:confused:)

Na czym jeszcze moge sprobowac expic?
Prosze o rady dla niedoswiadczonego druida :)

Pozdrawiam Viallix

Dinebel
03-06-2008, 15:51
Dobra rada: nie kupuj PACC na niskim levelu i jeśli nie jesteś na to "przygotowany"...

Guzbi
03-06-2008, 16:43
spróbuj peninsula tomb(tan na południe na takim półwyspie)
tam na -1 możesz latać i lootbagi robić z brass i viking helmetów
Możesz też czasem na -2 zejść

Viallix
03-06-2008, 16:44
@up
A jakie potwory tam wystepuja?
Ile musze wziasc bp mf ?

Sestor
03-06-2008, 16:45
narazie musi ci wystarczyc taki exp jak roty, larvy moze tar tomb -1? jesli zrobisz lootbaga z brass, viking helmetow to niezle zarobisz

@edit na tar tombie -1 sa : Ghoule, skeleton, chyba jeden Crypt ale masz nawet duzo miejsca do uciekania i beho

Guzbi
03-06-2008, 17:09
Na tym peninsula na -1 są ghoule, skelety, kilka larw i z 2 scaraby, dobry exp jak na niski lvl

Tigoti
03-06-2008, 20:08
Ja bym ci radzil Slimy. Malo obrony dożo expa i bedziesz je walił z daleka(jak z ruzgi bijesz) a one cie nie bedą trafiały.

Asunul
03-06-2008, 23:12
@up

daj mi miejsce gdzie mozna je wybijac masowo...

@topic

jezeli larvy ze scarabami Ci sie nie podobaja to moze roty Cie zainteresuja?

Tigoti
04-06-2008, 15:49
Na foldzie jest dużo.

robek
04-06-2008, 17:43
taa.. dyużo.. 5 max w duzym odstepie..

http://tibia.wikia.com/wiki/Nomad_Cave
zobacz tu, ale ich jest BARDZO DUŻO! na 30 lv palkiem jak robilem Arito's Task to otaczalo mnie tego w ch**. torszke niebezpiecznie, ale exp powinien byc dobry.

ps. duzo jak duzo, zalezy w co sie wpakujesz;p

Union_Aqua
04-06-2008, 19:38
Ale jestes noobem.... sorry, newbie... Na Larvach i na 17 lvl masz za maly exp ? Lvl zamiast 10 minut wbija sie 11 ? No niestety... Bij larvy do 30 lvla albo idz expic na POI.....

Depeszowiec92
04-06-2008, 20:03
Nie znam się na paccu ale dobre expowisko to larvy, trole na edron to powinno narazie wystarczyć

AdiZgOlek
04-06-2008, 20:04
tar -1
pensulila -1
roty (darashia, lb)
larvy
mino piramid

AdiZgOlek
04-06-2008, 20:07
Ale jestes noobem.... sorry, newbie... Na Larvach i na 17 lvl masz za maly exp ? Lvl zamiast 10 minut wbija sie 11 ? No niestety... Bij larvy do 30 lvla albo idz expic na POI.....

to nie hest calmera, serv non pvp gdzie expi na larvach 10 osob i jak ktos do kogos mowi leave to on go wysmiewa, tylko PVP server, ktos sobie larvy zajmie to juz sobie koles nie poexpie(przeczytaj sobie pierwszy post autora : "larvy zajete")

Union_Aqua
05-06-2008, 07:28
@up : zeby grac na pvp trzeba miec 2 z 3 rzeczy :

-siano
-znajomych
-czas

Jesli kolega nie ma zadnej badz tylko 1 to niech tworzy chara na non-pvp...

Speichler
05-06-2008, 18:51
A może spróbuj na amazon camp kolo venore . Tam masz dużo noobów to bedziesz im expa wybijal z exori flam / mort + rozga. :) Ja tak jechałem nawet na 22 ed, a jeśli pvp to będziesz wyganial złamasów.

kamilosik
10-06-2008, 13:10
Witam.
Mam 17 druida,12 mlvl i PACC,i mam pytanie,gdzie moge najszybciej expic? (Nie moge miec waste,ostatnio kupilem za 20k full citizena) zostalo mi 5k w kasie i z tego moge wydac tylko 3k na mp i hp.
Więc tak :
Prosze nie piszcie : ,,Sam najlepiej wiesz" albo ,,Spróboj na demonach"
Probowałem :
Larvy(zajete i malo oplacalne,wolny exp)
Scaraby(szybki exp,straszny waste)
Nomady i scorpy (sredni exp,slaby resp)
Rotwormy (Sredni exp,czesto zajete)
Mino piramid (na full respie wpada 40% - czyt świetny exp,BARDZO często zajetą,high lvle robia lootbagi i wypedzaja z respa:confused:)

Na czym jeszcze moge sprobowac expic?
Prosze o rady dla niedoswiadczonego druida :)

Pozdrawiam Viallix

heh NooBek jestes straciles kase na pacca na nieodpowiednim lvlu i co ze masz tego pacc jak nie umisz expic ;/ i nie wiesz gdzie heh;/ moze na facc w kopalni dwarfow spruboj ?;(:baby: