PDA

Pokaż pełną wersje : Silvera Rookstayers

Gern
03-06-2008, 15:49
Server - Silvera
Wymagany level -8
Przyjmowane profesje - rookstayerzy
Rodzaj - gra na rooku ;x
Wymagane skille/mlvl - --
Koszt wstepu - 0
Krótki opis - Więc jest to rodzinka rookstayerów na świecie Silvera. Nie wystarczy tam tylko powiedzieć: "chce do gildii" i jesteś. Trzeba złożyć ślubowanie przed wszystkimi z rodzinki i wykonać jedno zadanie wyznaczone przez Najstarszego. Rodzinka ma charakter rpg. Gdy przejdziesz okres próbny (5dni) dostajesz specjalizację, którą sam sobie wybierzesz:
-zwiadowca - planuje wypady na exp, trapy i inne zabawy :),
-handlarz - tą specjalizację dostaniesz tylko po zatwierdzeniu tego przeze mnie. Handlarz ma na celu sprzedaż itemów zdobytych przez rodzinkę,
-goniec-Szybkie załatwianie kupna np. life fluidów lub przesłanie wiadomości do gracza od gracza =],
-myśliwy-Zdobywanie jedzenia dla całej rodzinki.
strona www(najlpiej blog,forum) - Rookstayers guild-Silvera. Wszystkie prawa zastrzezone! (http://www.rookstayers.yoyo.pl)
liczba osob -
inne-
UWAGA'
Rodzinka jest w charakterze RPG dlatego też musisz być konsekwentny i spełniać takie warunki jak:
-Brak wiadomości na priv - przesyłanie wiadomości przez gońca,
-rozmowa o charakterze rpg, np. "Ten Orc jest potężnym wojownikiem-ledwo trzymam się na nogach", a nie "Kur*a mam red hp",
-spotkania rodzinki w określonych miejscach,
-spełnianie rozkazów od przełożonego nie myśląc o konsekwencjach (np. dead).
Na czas rekrutacji można pisać priv msg w grze. Status rekrutacji poniżej:
On

Mój nick: Gern the rookstayer

Charin
03-06-2008, 20:26
Server - Silvera
Wymagany level -8
Przyjmowane profesje - rookstayerzy
Rodzaj - gra na rooku ;x
Wymagane skille/mlvl - --
Koszt wstepu - 0
Krótki opis - Więc jest to rodzinka rookstayerów na świecie Silvera. Nie wystarczy tam tylko powiedzieć: "chce do gildii" i jesteś. Trzeba złożyć ślubowanie przed wszystkimi z rodzinki i wykonać jedno zadanie wyznaczone przez Najstarszego. Rodzinka ma charakter rpg. Gdy przejdziesz okres próbny (5dni) dostajesz specjalizację, którą sam sobie wybierzesz:
-zwiadowca - planuje wypady na exp, trapy i inne zabawy :),
-handlarz - tą specjalizację dostaniesz tylko po zatwierdzeniu tego przeze mnie. Handlarz ma na celu sprzedaż itemów zdobytych przez rodzinkę,
-goniec-Szybkie załatwianie kupna np. life fluidów lub przesłanie wiadomości do gracza od gracza =],
-myśliwy-Zdobywanie jedzenia dla całej rodzinki.
strona www(najlpiej blog,forum) - Rookstayers guild-Silvera. Wszystkie prawa zastrzezone! (http://www.rookstayers.yoyo.pl)
liczba osob -
inne-
UWAGA'
Rodzinka jest w charakterze RPG dlatego też musisz być konsekwentny i spełniać takie warunki jak:
-Brak wiadomości na priv - przesyłanie wiadomości przez gońca,
-rozmowa o charakterze rpg, np. "Ten Orc jest potężnym wojownikiem-ledwo trzymam się na nogach", a nie "Kur*a mam red hp",
-spotkania rodzinki w określonych miejscach,
-spełnianie rozkazów od przełożonego nie myśląc o konsekwencjach (np. dead).
Na czas rekrutacji można pisać priv msg w grze. Status rekrutacji poniżej:
On

Mój nick: Gern the rookstayer

Juzu... Moja rodzinka-marzenie!!!! Ja kocham takie klimaty!!!! Tylko dlaczego na rooku????!!!!!

Kulikos
03-06-2008, 21:15
Pomysł z gońcami genialny :) gdyby nie to, że na rooku... Cóż zastanowię się, może zacznę grać. Zachęciłeś mnie ;p

Spoilerek
03-06-2008, 21:50
RODZINKA WPROST GIENIALNA!!!!
jednym slowem zaje***sta!!!8o

no normalnie nie mam slów!!!
dodam-ze dla kazdego jest inne zadanie :) wiec tylko lider bedzie wiedziec o co kaman, jednak wydaje mi sie ze zadania na rooku nie sa wcale trudne, gozej jest z rozszyrfowaniem czegos co jest potrzebne do wykonania tego zadania. Super klimat w gildi chociaz jest dopiero 2 czlonkow :)
polecam gorąco!:)

nie znajdziecie lepszej rodziny niz tu!

Charin
04-06-2008, 13:26
Jasne, po prostu to jest EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko dlaczego na Rookuuuuuu?????
Dlaczego!!!!!!!!!!!!!????? Zmieńcie to i bedzie 110% normy !!!!

Spoilerek
04-06-2008, 16:30
ludzie! dlaczego nikt sie nie zglasza?
przeciez napisanie podania nie jest wcale takie trudne..!
pozatym, mozecie miec nawet 1 lvl pod warunkiem ze wbijecie szybko 8 lvl(max 2 dni)
próba nie jest wcale taka trudna, a warto byc w tej gildi!

Charin
05-06-2008, 09:53
Ok ja bym się zgłosił tylko, że ja mam 1 lvl i wbijam ok 5-14 dni :). Ew. jak sie pospiesze 4:p

Spoilerek
05-06-2008, 15:22
jak sie pospieszysz to zdazysz ;p