Pokaż pełną wersje : BR guild (my first fake)
Slagolash
23-11-2004, 22:05
Witam, jako że mój debiut w rysowaniu pixartów był nieudany (:P) postanowiłem spróbowac w fake'ach. Moje pierwsze dwa fake'i (własciwie fake-story, pomysł niezbyt oryginalny :)):
1. Ide sobie ścieżką, widze dziwnie wyglądający pomost (czy coś w tym rodzaju) i signa:
http://img14.exs.cx/img14/2987/fake0.png
2. Brechtam sie z signa a tu nagle.....
http://img14.exs.cx/img14/6853/fake1.png
:P
Comment, plx
zły dział ... w 98% (niechodzi mi że przypuszczam że to na 98% zły dział lecz mówie że ten "fake" jest w 98% w złym działe a tylko 2% pasuje tu).
błąd!
Potwory "mówią" na ciemny pomarańcz, kolor którego użyłeś to kolor imienia i paska życia gdy jest go b. mało.
Iris on Eternia
23-11-2004, 22:38
@up
Czemu w złym dziale. To chyba dział "fake'i"?
Slagolash
23-11-2004, 22:41
@ All-to my first fake, bądźcie choć troche wyrozumiali :P
@ Estrie-W Fake Screenshot Tutorialu Besna jest właśnie tak jak zrobiłem, sprawdź:http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=13246
EDIT:
@ Estrie-Zwracam honor, z@@@@@@m tą czcionkę
Karteazusz
23-11-2004, 22:46
OMG, co się czepiacie? Wszystko jest OK.
...
Bardzo fajny fake, trochę za duży nick i za wysoko, ale i tak dobrze jak na pierwszy raz... WIĘCEJ TAKICH HISTORYJEK! :cup:
Dalej, błąd - na 1 obrazku nie ma beczki, na drugim jest.
Slagolash
23-11-2004, 23:00
wyjaśniam: beczka przeteleportowała się z razem z demonami (lol) moge dorobić fake'a z teleportami.
wyjaśniam: beczka przeteleportowała się z razem z demonami (lol) moge dorobić fake'a z teleportami.
err,
"ok"
Slagolash
24-11-2004, 10:26
Dobra, wypociłem screena z teleportami
Całość wygląda teraz tak:
http://img14.exs.cx/img14/2987/fake0.png
http://img128.exs.cx/img128/2323/fake0_1.png
http://img14.exs.cx/img14/6853/fake1.png
....teraz commentujcie
demony nadal mówią na czerwono ;<
na każdym skrinie jest ina lampa
ale może być jak na 1 raz
Slagolash
24-11-2004, 15:44
@ Estrie-Jush raczej tego nie poprawię :]
@ Szymex-Tłumaczę: na początku lampa jest zgaszona (dla niepoznaki), potem razem z teleportem monsterów zaczyna się palić, a potem pali sie pełnym swiatłem-wshystko w celu zachowania klimatu.
EDIT:
A jednak zachciało mi się poprawić "Free items!" :P
http://img30.exs.cx/img30/6853/fake1.png
@up: Ok. p. Pinky. Czekamy na twą pierweszą pracę, a jeśli już jakąś zrobiłeś, to daj link i się pochwal, Picasso, jak ci wyszło za pierwszym razem. Co ty, powieści w SSach na miarę Tolkiena lub Prachetta oczekiwałeś? Dziękujemy za komentarz z konstruktywną krytyką.
A wogóle to trochę bez fabuły, ale technicznie dobry =] [to jest: rozmazań i tym podobnych nie widać, jakiegoś przesunięcia postaci też nie. Tylko coś mi dziwnie wyglądają nazwy na Demonami [dla niezorientowanych: "Demon" i pasek życia] Tylko chyba odcień pomarańczu nie ten, ale może mi się wydawać. Dawno nie grałem :\ ]
Up:
Więcej ludzi takich (mówiących "no to pokaż lepsze") to se zrobie Harakiri ... Weźcie sie kurde odczepcie od kogoś !!!! Krytyk filmowy niemusi umieć kręcić filmów by krytykować !!!! TO SAMO TU !!!!!!
Topic...
ZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzz ZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZz zzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZ ZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZz zzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZ ZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzz zzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZ ZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzz zZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZ ZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzz zZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZ ZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzz zZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZ ZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzz zZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZ ZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzz zZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZ ZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZ ZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzz zZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZ zzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzz ZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZ zzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzz ZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZz zzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZ ZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZz zzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZ ZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZ
Petersaber
27-11-2004, 17:27
Up:
Topic...
ZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzz ZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZz zzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZ ZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZz zzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZ ZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzz zzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZ ZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzz zZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZ ZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzz zZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZ ZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzz zZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZ ZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzz zZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZ ZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzz zZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZ ZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZ ZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzz zZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZ zzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZzzz ZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZ zzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzz ZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZz zzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZ ZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZz zzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZZZzzzZZZzzzZ ZZzzzZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzZZZ
WTF?! Co to ma być??????
Aval'yah
28-11-2004, 12:42
Jasiuu daj ty sobie święty spokoj. Nuuuudnee. A po za tym wiesz jakich problemów se przez fake'i narobiles :evul:
Jasiuu daj ty sobie święty spokoj. Nuuuudnee. A po za tym wiesz jakich problemów se przez fake'i narobiles :evul:
Zgadzam się. Poza tym fake nie jest zły... no może trochę :P. Poza tym to nie twój pierwszy fake. Zamieść swoje poprzednie dzieło :evul:
Dalej, błąd - na 1 obrazku nie ma beczki, na drugim jest.
no to za blad mozna uznac tez ze na 1 obrazku nie ma demonow a na 2 sa albo ze 100 lat temu cie nie bylo a teraz jestes, to jest blad. Jakbys pomyslal/a tym swoim mozgiem malutkim ( i tak go pewnie nie masz ) to bys zrozumial/a ze demoniki se pzryniosly beczke na to by zucic im fri itams
fajny pomysl i wedlog mnie dobrze wykonane.
Slagolash
28-11-2004, 14:39
Dobra looz..........daje se spokój w tej dziedzinie.....modków prosze o zamknięcie topica
@ Aval'yah+Ara'Gorn: Tamten fejk nie spełniał norm etycznych i moralnych, poza tym zrobiłem go w 10 minut :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.