Pokaż pełną wersje : [Skilowanie][Rook][Danubia only]
Mam 27 i 29 druta na Danubii ,od piatku mam już prawie wakacje wieć chce skilować za kase.Mam 2 stacjonarne i laptopa wiec ban za mc nie grozi raczej xd. moge też robić roooka(8lvl+ także),pytanie czemu tylko rook na danubii bo tam mam eq na start a jak są inne servy to są problemy z zapłatą.
Cena:
Rook;stała 8k na danubi(płatne na mainie przed robotą)
Skilowanie :zależy(trzeba zostawić podstawowe eq,najlepiej jak najgrosze,kamienie jeśli to palek.Z zapłatą pół na postaci przed ,pól po robocie
Myślisz, że ktoś da ci passy jak królowi tak po prostu żebyś wyskillował do 50/50??
Ju mejd maj dej ;]
Tomaszewski
04-06-2008, 07:32
no chyba ze char jest pusty albo ma 1 postac na accu :D
Mam 27 i 29 druta na Danubii ,od piatku mam już prawie wakacje wieć chce skilować za kase.Mam 2 stacjonarne i laptopa wiec ban za mc nie grozi raczej xd. moge też robić roooka(8lvl+ także),pytanie czemu tylko rook na danubii bo tam mam eq na start a jak są inne servy to są problemy z zapłatą.
Cena:
Rook;stała 8k na danubi(płatne na mainie przed robotą)
Skilowanie :zależy(trzeba zostawić podstawowe eq,najlepiej jak najgrosze,kamienie jeśli to palek.Z zapłatą pół na postaci przed ,pól po robocie
tylko raczej nie grozi
z tego co ja wiem to jezeli ktos gra na jednym necie i paru kontach to moze byc to uznane za mc..
a wyskilować ci do 50/50?? To by była moja pierwsza usługa więc za 2k cena symboliczna
kontakt:
gg:8406827
postać:kuraxs
odswierzam 24h+
zrobie 1 rooka za 50% ceny
mana'potion
05-06-2008, 19:29
Dzielenie konta jest nielegalne w świetle praw tibi i forum. Tak więc przykro nam ale s*******aj,.
tysiace osob tak robi,ale widac ze ty sie boisz o ten swoj 10lvl z p setem
a co to jest za ryzyko dac1lvl??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.