Pokaż pełną wersje : !!! Haste !!!
Amorekboy
04-06-2008, 11:08
ej ja mam takie dziwne pytanie bo sie tak troche zastanawialem nad tym...
a wiec tak np. mam ubrane BOOTS OF HASTE ktore zwiekszaja chodzenie o 20 poziomow do tego wezme sobie TIME RING ktory zwiksza chodzenie o 30 lvli a potem dozuce sobie czar STRONG HASTE ktory tez zwieksza chodzenie chyba o 30 lvli... i jak to wszystko polacze to bede chodzil o 80 poziomow szybciej ?? czy jak to jest??
Wiedźmin
04-06-2008, 11:19
Też mam problem więc podczepię się pod ten temat. Czy ludzie nie wiedzą czym są znaki przystankowe, takie jak np. ","? Albo chociaż czy wiedzą, że pierwszy wyraz w zdaniu zaczynamy dużą literą?
neopostman
04-06-2008, 11:21
www.tibia.wikia.com
@ Down
A ja nie cierpię gówniarzy, którzy mylą państwo ze społeczeństwem.
Amorekboy
04-06-2008, 11:33
Też mam problem więc podczepię się pod ten temat. Czy ludzie nie wiedzą czym są znaki przystankowe, takie jak np. ","? Albo chociaż czy wiedzą, że pierwszy wyraz w zdaniu zaczynamy dużą literą?
nie nie wiedza, nie cierpie tego gownianego panstwa, jego pisownie i wszystkiego co z nim zwiazane.
pozdrawiam
ej ja mam takie dziwne pytanie bo sie tak troche zastanawialem nad tym...
a wiec tak np. mam ubrane BOOTS OF HASTE ktore zwiekszaja chodzenie o 20 poziomow do tego wezme sobie TIME RING ktory zwiksza chodzenie o 30 lvli a potem dozuce sobie czar STRONG HASTE ktory tez zwieksza chodzenie chyba o 30 lvli... i jak to wszystko polacze to bede chodzil o 80 poziomow szybciej ?? czy jak to jest??
Strong haste nie przyspiesza o 30 lvli tylko o 70% bazowej prędkości postaci.
Drezynka
04-06-2008, 15:12
time ring i strong haste przyspieszaja o 40 lvl czyli razem o 80, a jeszcze bohy + 20lvl czyli chodzisz szybciej o 100lvl xD
www.tibia.wikia.com
@ Down
A ja nie cierpię gówniarzy, którzy mylą państwo ze społeczeństwem.
Ty zawsze walniesz jakiś bezsensowny komentarz. Forum jest od zadawania pytań i odpowiadania na nie. Dla Ciebie każdy temat jest bezsensowny i karzesz szukać. Najlepiej sie nie udzielaj i tyle.
Sorry za off-a
Amorekboy
04-06-2008, 16:27
dzieki panowie za pomoc :)
pozdrawiam
Lechista
04-06-2008, 18:15
Ty zawsze walniesz jakiś bezsensowny komentarz. Forum jest od zadawania pytań i odpowiadania na nie. Dla Ciebie każdy temat jest bezsensowny i karzesz szukać. Najlepiej sie nie udzielaj i tyle.
Sorry za off-a
Czy ty w ogóle umiesz czytac ??!! On odpowiedział na bezsensowny post:
A nie do autora, a zresztą, na forum obowiązują jakieś zasady. Owszem, jest od zadawania pytań, ale przed zadaniem pytanie wyraźnie w regulaminie jest napisane, że zanim zrobisz temat upewnij się czy wcześniej nie powstał podobny..., A zresztą nie karmi się trolla
olimpijski
04-06-2008, 18:33
na przyszłość http://www.erig.net/speed.php
Amorekboy
04-06-2008, 22:47
na przyszłość http://www.erig.net/speed.php
no to jest zajebiste dzieki :D
nie nie wiedza, nie cierpie tego gownianego panstwa, jego pisownie i wszystkiego co z nim zwiazane.
pozdrawiam
To dlaczego jestes jeszcze na tym forum?
pozdrawiam
Idiota, down co jeszcze ??
Avallach
05-06-2008, 08:35
Sorry za off-a
Ehehehe, 3/4 postow neosia jest bardzo przydatne, ale niestety, jak widzi temat, ktorego rozwiazanie mozna znalezc po 20 sekundach na wikii czy erigu, to moze skomentowac -.^ Zygac sie chce na takie tematy. Nie chce Ci sie szukac? Wyjdz, poszukaj, wroc jak nie znajdziesz.
Pozym Amorek nie wykazal sie zbytnia uprzejmoscia (w stosunku do nas wszystkich) we wlasnym temacie.
Ehehehe, 3/4 postow neosia jest bardzo przydatne, ale niestety, jak widzi temat, ktorego rozwiazanie mozna znalezc po 20 sekundach na wikii czy erigu, to moze skomentowac -.^ Zygac sie chce na takie tematy. Nie chce Ci sie szukac? Wyjdz, poszukaj, wroc jak nie znajdziesz.
Pozym Amorek nie wykazal sie zbytnia uprzejmoscia (w stosunku do nas wszystkich) we wlasnym temacie.
a co jesli nie byloby zadnych tematow ? forum bylo by nudne
Teraz to walnąłeś jak łysy grzywą o parapet..
@Avallach
Signed.
@Amorekboy
Następnym razem trochę kultury. A jak nie
nie cierpie tego gownianego panstwa, jego pisownie i wszystkiego co z nim zwiazane.
to nie pisz tym językiem: )
Btw, wiemy, że okres dojrzewania jest trudny, ale proszę.. Daj upust gdzieś indziej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.