zaloguj się

Pokaż pełną wersje : P.o.h.

Yoshinaka
24-11-2004, 07:30
Wszyscy tak swobodnie piszą o huntowaniu na pohu. Chciałbym zadać jedno pyanko, bo u mnie sytuacja jest inna. Grać nie mogę za często i dla mnie ded, szczególnie na średnich-wyższych lelwelach to ogromna strata. Przed updatem lazilem na POH, zsolowalo sie parę GS, chodziłem na mój ulubiony cmentarz... A teraz po updacie, uwierzcie mi nie byłem na pohu ani razu. Deda złapać, bo ktoś nie poradził sobie z GS? eee, to nie dla mnie. Więc mam prośbę do bardziej doświadczonych. Powiedzcie proszę jak dojść do różnych miejsc (np. cemantarz) nie narażając się na spotkanie z tą maszynką do zabijania (GS).
P.S. Mapka mile widziana - Dzięki z góry za pomoc.

Dezerter De'War
24-11-2004, 09:18
Po cmentarzu mozesz chodizc bezpiecznie bo gsy as na samym dole i inne typu hunter czy zerki(no chyba,ze ktos zluruje)
po prostu nie idz na poludnie

Kiperr
24-11-2004, 14:36
@up
Jemu chodziło chyba o ten drugi cmentarz , pod respem gsów , a nie wokoł świątyni.
Fakt teraz tamto miejsce stalo sie praktycznie niedostepne.
Ja bym proponował przejść przez spawn orków natrafiając po drodze na miśka i starać sie iść blisko brzegu rzeki.
Chociaż i to wiąże sie z pewnym ryzykiem , ostatnio tak próbowałem sie tam dostać to miałem 4 GS'y na ogonie :P
Jeżeli ten sposób okaże sie nieskuteczny , po prostu czekaj aż ktoś wybije spawn gsów i wtedy czmychnij na cmenatrz , ale problem bedzie z powrotem :P

Mutares
24-11-2004, 15:23
Wiadomo jak to teraz z tymi gs'ami jest .... mysle ze na 40 levelu z utani i bohami mozesz se spokojnie biegac (oczywiscie bez lagow) naszczescie nic w necrohause sie nie zmienilo tylko trudno sie tam dostac

Disco Bear
24-11-2004, 19:46
Mozesz zrobić tak.
1. Idziesz do outlaw camp
2. Przy wejsciu idziesz w doł trzymając sie rzeki
3. Dochodzisz do poludniowego brzegu
4. Trzymajac sie brzegu idziesz w prawo az w końcu dochodzisz do necrohausa
:D

Berials
26-11-2004, 11:32
naszczescie nic w necrohause sie nie zmienilo tylko trudno sie tam dostac

A co właściwie w tym necrohouse jest ??

Raczeq
26-11-2004, 11:44
@up
Jemu chodziło chyba o ten drugi cmentarz , pod respem gsów , a nie wokoł świątyni.
Fakt teraz tamto miejsce stalo sie praktycznie niedostepne.
Ja bym proponował przejść przez spawn orków natrafiając po drodze na miśka i starać sie iść blisko brzegu rzeki.
Chociaż i to wiąże sie z pewnym ryzykiem , ostatnio tak próbowałem sie tam dostać to miałem 4 GS'y na ogonie :P
Jeżeli ten sposób okaże sie nieskuteczny , po prostu czekaj aż ktoś wybije spawn gsów i wtedy czmychnij na cmenatrz , ale problem bedzie z powrotem :P
mylisz sie xDDD
http://img.photobucket.com/albums/v476/Roxpl/poh.gif uwazaj na obozowisko minosow kolo punktu 2 i powinienes bezpieczne dojsc na cmentarzysko

SandMan
26-11-2004, 12:29
Wiadomo jak to teraz z tymi gs'ami jest .... mysle ze na 40 levelu z utani i bohami mozesz se spokojnie biegac (oczywiscie bez lagow) naszczescie nic w necrohause sie nie zmienilo tylko trudno sie tam dostac
Moj kolega z rl royal palem na 40-45 lvlu huntowal na gsach i mowi, ze z utani hur i time ringiem go doganiaja, powoli, ale doganiaja :P