Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Ślub "Marcin Bolo i Andriaa" Danubia
Ślub "Marcin Bolo i Andriaa" Danubia
1.06.2008
Pod koniec filmu można zauważyć że Marcina hackneli na koniec filmu. Z kąd wiedziałem ? Akurat gadałem z nim na TS "naszczęscie" dzięki mass kicką nic nie stracił po za eq.
Tibiacam:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/328560
@edit: myślę ze warto obejrzeć ze względu na wspaniale teksty naszego kapłana ( jeśli ktoś by chciał organizować ślub pisac do "manos pall" "marcin bolo" "adam dylus" lub PW na innych servach tez ale potrzebny będzie n00b char lub czas na dobicie lvla ;] )
Ślub "Marcin Bolo i Andriaa" Danubia
1.06.2008
Pod koniec filmu można zauważyć że Marcina hackneli na koniec filmu. Z kąd wiedziałem ? Akurat gadałem z nim na TS "naszczęscie" dzięki mass kicką nic nie stracił po za eq.
Tibiacam:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/328560
Ja ja robilem annihilatora to w roomie z nagrodami ktos mnie hacknal :(
Abstrahując od filmu - niektórzy nie zasłużyli na wolne od szkoły.
Killuminati
04-06-2008, 17:17
A myslalem, ze ludzie wyrosli z takich gówien :P
Pogrzeby też robią? : (
Jeśli chcesz ;] tylko zależy od servera
@ up
to bylo pytanie retoryczne :P (chyba) ;d
thelolmaker
04-06-2008, 18:31
Pogrzeby też robią? : (
eternal oblivion robił podobno bo kolega umarł...
Omg, ten kapłan wziął all teksty z nonsensopedii, a nie sam wymyślił. -.-
znowu jacyś idioci myślą że tibia ważniejsza niz życie i ślub biorą.
thelolmaker
05-06-2008, 15:44
Omg, ten kapłan wziął all teksty z nonsensopedii, a nie sam wymyślił. -.-
znowu jacyś idioci myślą że tibia ważniejsza niz życie i ślub biorą.
Może to dla nich zabawa, jak możesz porównywać grę do życia?
CzareKing
05-06-2008, 18:43
Ale jestescie fajni, ciekawe kiedy dowiesz sie, ze twoja zona to facet? :confused:
thelolmaker
05-06-2008, 19:10
Ale jestescie fajni, ciekawe kiedy dowiesz sie, ze twoja zona to facet? :confused:
ahsuahuahshau przypomniał mi się kiedyś jakiś noob:
szukam żony która będzie mnie sponsorować i dawać itemki (może być chłopak)
MarcinBolo
06-06-2008, 21:38
To moja przyjaciółka to tak samo jakbym sie spytał skąd Ty wiesz ze twoja mama to nie facet....
Może to dla nich zabawa, jak możesz porównywać grę do życia?
Dokładnie zrobiliśmy to tylko dla zabawy :)) Bo Tibia to chyba nie tylko expienie... Jak mysla niektórzy
Pozdrawiam
@ up
to bylo pytanie retoryczne :P (chyba) ;d
Boże widzisz i nie grzmisz. Człowieku czy ty wiesz co to znaczy "pytanie retoryczne" ? Nie ? No to nie używaj wyrazów/stwierdzeń, których nie rozumiesz;) Nie próbuj na siłę pokazać jaki to jesteś mądry, bo tylko błaźnisz się takimi wypowiedziami. To była chłopie ironia, a nie pytanie retoryczne. Następnym razem użyj mózgu, a jeśli tego nie posiadasz wpisz w wyszukiwarce wikipedia.pl, napewno pomoże:)
@co do filmu
Nie oglądałem, bo jak zobaczyłem te błędy stylistyczne i ortograficzne autora tego tematu to rzygać mi się zachciało;[
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.