PDA

Pokaż pełną wersje : Gildia furora 4 czerwca

Dobrodziej
04-06-2008, 20:30
http://www.speedy.share.com/257679819.html

hyehhr45
04-06-2008, 20:53
to ze zwidek ma duza mase to wiemy, ale on chcial ich tam staranowac czy jak??

Lazek
04-06-2008, 21:22
ale poklepali ci z druzyny axe mastera xd

Makuu
04-06-2008, 22:40
to ze zwidek ma duza mase to wiemy, ale on chcial ich tam staranowac czy jak??
Tak zwidek to czolg.

thelolmaker
04-06-2008, 22:59
ta czepiajcie się zwidka wyzywajcie go od pączków, a potem odejdźcie od komputera i popatrzcie w lustro i zastanówcie się czy wy wad nie macie, jedni chuderlaki, drudzy szkielety ale ch*j z tym... siebie nie widzicie, a cudzych oceniacie...

Swiety
04-06-2008, 23:05
@Do tych co jadą po zwidku

Jak dla mnie, to słabi z was napinacze :)

Co do furory :

Nie wierze, żeby Inshon powtórzyło kolejną taką udaną akcje, dzisiaj wybitnie mieli "dzień konia". Draco aka. Pasterz the Axemaster też zjebał sprawe przy swoim deadzie :) Jak dla mnie znowu po pierwszym openie na którego być może wyjdzie Inshon wszystko się spowrotem wyjaśni i będzie kolejny miesiąc Saphira PG :s

SzMyToN
04-06-2008, 23:09
Tam trochę chujowo było bo w chuj mało miejsca ^^', Katrilla, Imargam etc nie popisali się tym, że wbili tak na chama do wroga i padli ;]

Pees. A co się dzieje z Taifunem ? o0

druiT
04-06-2008, 23:24
A mi się w sumie jakoś bardziej podobają takie małe, ciasne miejsca (bez skojażeń, chodź w sumie ;p). Open Battle to tylko popis umiejętności ucieczki i umiejętności żucania MWally, bo teraz np. F12 i F11 każy umie nacisnąć :baby: . A takie akcje jak ta, tam wychodzi taktyka i zgranie (nie mówię że w OB nie).
Ta akcja zasługuje na porównanie jej do tej z wojny Vision vs. Aberattio na Orc Forcie, albo do tej na goblinach na Edron z wojny pomiędzy Vision a Duskiness, lub do tej akcji koło Thais jak Vision się chowało na cyklopach, albo na Port Hope.... jestem w stanie wymieniać do 2005 roku (weed forever vs.... :D ale oszczędze). No ale tam były UHy i po 1. Taką ekipą Imargama by nie złożyli itd. ale mamy potiony i to jest w sumie w takich miejscach fajne, 200+ EK już nie wejdzie na Tanka na 5 sorców 100+ bo będzie łapał glebe.

W Hyde Parku jest film .rec i .cam (hyde park <wydarzenia ze światów, Furora ofc.)