zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bład Tibi

Krystek
05-06-2008, 08:35
Witam otóż mam ostatnio taki problem. Ściągnąłem nowego klienta do tibi , bo stary mi sie gdzieś podział ;p i podczas gry co jakiś czas, nie koniecznie określony ( raz po 3h raz po 10 min ) wyskakuje mi błąd. Wszystko sie zacina, następnie robi sie czarny ekran , i bah pada grafika, rozdzielczość, tibia sie off wyskakuje błąd, i nie pozostaje nic innego jak zresetować kompa....

wczoraj przez takie cos padłem ;/

NIe wiecie możę czym to może byc spowodowane i jak to zmienić ? Kiedyś nie miałem takich problemów, dopiero teraz od tej tibi 8.11 o ile dobrze pamietam numerek ;p

Dziękuje za pomoc

Krystek

xPoniaTx
05-06-2008, 13:09
Witam ;p

Podejrzewam, że to nie wina gry ale sterowników karty graficznej, bądź usterka directa... ;]

Bo jak napisałes dzieje się coś z ekranem... Teraz pytanie czy dotyczy to ekranu tylko w oknie gry czy na całym pulpicie coś się dzieje ;];]

Pozdrawiam ;]

Aron Roar
05-06-2008, 14:01
Najprawdopodobniej nie jest to wina client'a lecz sterów karty graficznej. Pobierz najnowsze i zainstaluj jak nie pomoże to pisz.

A tak na koniec chciałbym pozdrowić mamę, tatę, siostrę, brata, babcię, dziadka, a także wszystkie ciocie i wujków.

Trzymaj się!

Krystek
05-06-2008, 20:33
Podczas tego błędu psuje sie cały monitor, tzn gra wyłącza sie automatycznie , a rozdzielczość ekranu spada drastycznie , nie ma kolorów i w ogole wygląda praktycznie jak "tryb awaryjny". Praktycznie nic wtedy nie działa i nie pozostaje nic innego jak reset.

P.S dodam mam radeona 9200

..::QRAS::..
05-06-2008, 21:19
kart graf 100%

Wietek
06-06-2008, 07:49
@topic
to ty nie masz az tak zle....
to aj sobie gram gram zminimalizuj tibie do gg i bum czarny ekran hym? najgorzej to w cs'ie...
sciagalem rozne stery i nic... tylko praktycznie 1 mi poprawnie dzialaja....

co do ciebie
jaki windows?
i czy nie masz sterow orginalnych do karty?