Pokaż pełną wersje : ******
Otóż gdy chciałem ściągnąć Tibia editor Sprite (czy jakoś tak-taki program, do zamieszczania przedmiotów z tibii) to ściągnąłem, ale w pliku "rar" i teraz kurcze nie wiem czego użyć żeby to otworzyć Odrazu mówie, że internet i paint u mnie odpada!!! Wiem, że powinien zapytac w innym temacie, ale jak zapytałem, tak czekam, czekam, czekam i nic! Proszę o szybką odpowiedź, bo mam fajną fabułę, a ktoś mógłby potem wymyślić to samo. A i mam pytanie: W jakim innym pliku można by to zapisać poza "rar" ?
Zly dzial...
RAR to jeden z formatów kompresji danych(..)
Po prostu ten plik jest spakowany.. By go otworzyc musisz uzyc programu pakujacego, jak 7-zip, win rar, win zip..
Utyszkodnik
05-06-2008, 10:30
Winrara użyj, żeby rozpakować...
Thx for all! a i jeszcze jedno!...skąd wziąść te programy??? one są już w kompie ???
7 - zip:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=503&7Zip+4.57
WinRar:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=629&WinRAR+3.71+PL
Dark Alphadron
05-06-2008, 10:54
W razie potrzeby: rozpakowuje się tak, jak instaluje programy, czyt. uruchamiasz plik RAR, wybierasz ścieżkę i klikasz "Ok". Potem można używać.
Temat polecam przykleić, czasem można znaleźć kogoś, kto tego nie będzie wiedział.
Dziękuję, ale:
Gdy już wybrałem ten program, i włącza mi się ten Winrar i tam otwieram ten tibia Sprite editor, żeby go rozpakować, nagle pokazuje mi się, że żeby go rozpakować muszę podać hasło, i nie wiem jakie to hasło. Podałem hasło administratora, ale pokazuje, że złe, no i nie wiem co robić ;(
Dziękuję, ale:
Gdy już wybrałem ten program, i włącza mi się ten Winrar i tam otwieram ten tibia Sprite editor, żeby go rozpakować, nagle pokazuje mi się, że żeby go rozpakować muszę podać hasło, i nie wiem jakie to hasło. Podałem hasło administratora, ale pokazuje, że złe, no i nie wiem co robić ;(
Osoba, ktora spakowala ten plik dolaczyla haslo. Czasem jest ono podane na stronie, z ktorej masz ten plik.. Poszukaj.
kurcze! Szukam na tym Dobre programy.pl i nic. Szukam w folderze z Winrar i nic! Poszukam jeszcze ale wynik pewnie będzie taki: nic
kurcze! Szukam na tym Dobre programy.pl i nic. Szukam w folderze z Winrar i nic! Poszukam jeszcze ale wynik pewnie będzie taki: nic
Jesli to plik (tibia Sprite editor) ma haslo, to musisz szukac na stronie z tym plikiem. Dobre programy Ci nie pomoga.
Chodzi ci o to:
ht tp://w ww.speed yshare.com/187724587.html (usuń spacje)
Ten link był w temacie "Fake Turtioal By Cloy"
Dla mnie jego pytania to prowokacja albo nabijanie postów...
Pan Up@> To nie jest prowokacja, tylko, że ja 12-latek nie wiedziałem, że jest WinRAR, bo nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z plikami typu RAR
Hasło to zapewne" tibia_org_pl "...
A w wieku 12 lat nie używałeś nigdy WinRaR'a?
Nie no, udany jesteś....
@Down:
Daruj se, nie odwalaj offtopic'u.
Undeadzik
05-06-2008, 15:16
Lol ! ja majac 8lat uzywalem WinRara O.o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.