Pokaż pełną wersje : Niby dwano
Pamietacie update z zeszlego roku juz minelo troche czasu a ja niewiem nic o nowych przedmiotach pozatym ze sa umieszczone na tibia.pl ale niemaja zadnego opisu ani z jakich potworkow wypadaja ani jakie maja parametry napewno ktos juz je znalazl niech opisze je tutaj najlepiej zeby umiescil ssys bo lodzie rozne sciemy poszczaja
Dr. Omader
24-11-2004, 15:10
Pamietacie update z zeszlego roku juz minelo troche czasu a ja niewiem nic o nowych przedmiotach pozatym ze sa umieszczone na tibia.pl ale niemaja zadnego opisu ani z jakich potworkow wypadaja ani jakie maja parametry napewno ktos juz je znalazl niech opisze je tutaj najlepiej zeby umiescil ssys bo lodzie rozne sciemy poszczaja
Te przedmioty ktore sie da zdobyc sa opisane. Te ktorych nikt nie ma nie sa opisane bo niby jak?
ale moza maja juz jakis ktory niema tu w opisie to niech pokaza go oto mi chodzi
Dr. Omader
25-11-2004, 21:20
ale moza maja juz jakis ktory niema tu w opisie to niech pokaza go oto mi chodzi
A ja ci znowu mowie ze jakby KTOS mial to by to bylo na stronie. Nasza siatka szpiegowska jest dobrze rozbudowana ;)
I jesli item nie ma opisu to jego statsy sa nieznane, badz zna je kilka(slownie: pare) osob w calej tibii(z graczy ofkors).
Rzecz w tym ze update z Ankrahmun nie jest jeszcze skonczony do konca. Duzo miejsc jest zablokowanych, duzo questow nie skonczonych i narazie nie da sie zdobyc tych itemow ktore nie sa opisane.
(...) nie jest jeszcze skonczony do konca (...)
oj, doktorku, taki brzydki przykład użyszkodnikom dawać B)
Hegemmon
26-11-2004, 06:53
Zwieshu..... przejedz sie tym lollercasterem. Ten update nie byl w tym roku? Chyba tak ;)
nie jest jeszcze skonczony do konca
hehehe drom is nup
ps. P.L. fajny avatarek ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.