Pokaż pełną wersje : Serwer Kyra PK! [.rec]
Enjoy.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/328571
(filmik nie mój) ale biore udział :)
Miłego oglądania
Pozdro , Poca.
Budy_Maximus
05-06-2008, 21:02
Chyba najlepsze pk jakie widziałem.
piękna udana akcja gratuluje zgrania
Etan Marth
05-06-2008, 21:25
.rec = fail
Szkoda, ze tu Jompi nie zaglada ;x
sorki ,że nie cam ale nie dysponuje full tibiacam tv. : (
Dziękuje za komentarze
0 zgrania. lol, kto wami dowodzil-rzal i bul
ogladalem wczesniej
;d niezle nawet
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Lenrock Phoenix Aka nigdy nie wychodze na ob bo sie boje o lvl?
Btw "rzal" masz w majtach.
a co Ty taki mastah pvp jesteś? jakoś wczoraj wpadli po mnie ludzie z Twojej guild i wychodzi na to ,ze też nie mają zgrania bo 180 + ms i ed no i ten Sir Lothiern nie mogli na combo złożyć 43 ed :)
Pozdrawiam , Poca.
rasialdo1
08-06-2008, 12:24
Bardzo Dobry Filmik!!
Bardzo Dobry Filmik!!
O co chodzi dla tego goscia?Kazdy temat spamuje ta sama wiadomoscia :s
a co Ty taki mastah pvp jesteś? jakoś wczoraj wpadli po mnie ludzie z Twojej guild i wychodzi na to ,ze też nie mają zgrania bo 180 + ms i ed no i ten Sir Lothiern nie mogli na combo złożyć 43 ed :)
Pozdrawiam , Poca.
@top : nice
@offtop : Poca coś ty se narobił :P? Przed paccem prawie wogóle problemów nie miałeś a teraz <....> xP
@Hodal
To przez Veritasa zaczął huncić mnie for free to poszedłem pkować.
Pozdrawiam , Poca.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Lenrock Phoenix Aka nigdy nie wychodze na ob bo sie boje o lvl?
Btw "rzal" masz w majtach.
nie jestem tą osobą za która mnie uwazacie. owszem, znam lenrock phoenixa lecz nim nie jestem. nie jestem mistrzem pvp ale bylo was tylu i mieliscie tak ogromne combo ze teraxula mogliscie sciagnac w biegu na 1 combo. sami sie mwlowaliscie zamiast mwalowac przed nich. 1/5 ludzi od nich biegalo w waszych szeregach a wy zoabczyliscie to dopiero po czasie. jest jeszcze 2 razy wiecej rzeczy ktore potwierdzaja moja wypowiedz dot. waszego 'nie ogarniecia'
nie jestem tą osobą za która mnie uwazacie. owszem, znam lenrock phoenixa lecz nim nie jestem. nie jestem mistrzem pvp ale bylo was tylu i mieliscie tak ogromne combo ze teraxula mogliscie sciagnac w biegu na 1 combo. sami sie mwlowaliscie zamiast mwalowac przed nich. 1/5 ludzi od nich biegalo w waszych szeregach a wy zoabczyliscie to dopiero po czasie. jest jeszcze 2 razy wiecej rzeczy ktore potwierdzaja moja wypowiedz dot. waszego 'nie ogarniecia'
Nie bylem 1 z nich.A co do "waszego" pvp.Pogratulujmy dla qrczak toma ktory biegl sobie od venore bez wniku.Z kolei 45 sorcerer w trapie ma moscie jest tak mocny ze nie mozna go zabic 4krotnie wiekszymi lvlami?Jaki jest wogole sens isc zabijac nic nie znaczace noobchary padajac przy tym mainami?
Kilofrina
08-06-2008, 18:42
Przydałby sie wam 40 ek?;P
Hmm nie wiem dzisiaj trochę osób padło lecz potem wpadła ekipa... 2 dead znowu Garlerdon no cóż i tak bywa jak będę miał następny filmik to na pewno wrzucę co do tego 40 ek to sie zastanowimy.
Pozdrawiam , Poca.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.