Pokaż pełną wersje : g legs czy b legs?
Wymienić b legs na g legs ?? 29, Mag
Jesli tak to ile moga kosztowac na Harmoni8o8o8o8o8o
Weź człowieku, po kij Ci G legi na 29 lv i to jeszcze magu? b legi to i tak za dużo możesz latać w p legsach albo k legsach :P Ale jak juz sie uparłeś to Blue Legsy-Leciutkie-Ładne-Dobry defik
Weź człowieku, po kij Ci G legi na 29 lv i to jeszcze magu? b legi to i tak za dużo możesz latać w p legsach albo k legsach :P Ale jak juz sie uparłeś to Blue Legsy-Leciutkie-Ładne-Dobry defik
Double that (chociaż nie takie ładne, jak dresy wyglądają).
Na chj Ci g legi? :) Blue legi dla postaci magicznych są najlepsze IMHO.
Pozdr
Nie zamieniaj poco z blue legsami trzymaj gdzies do 80 lvla zal kasy na g legsy.
Zbieraj lepiej na softy a nie skaczesz tu z g legami. Magowi b set w zupełności wystarczy (+demon helmet/crown helmet/hat of the mad + boszki + vampire shield/demon shield) Więcej nie potrzeba, a i tak zawsze postacie magiczne walczą na dystans...
Temat mnie rozwalil. HAIL Allegro.pl bo bez pomocy allegro bys nie mial kasy na takie eq.
A wracajac do tematu zostaw b legs
@Freddd
To że ty jesteś biedny nie znaczy że inni muszą też być.Przemyśl to sobie-.-
@Topic
Tak jak Levi B Set vamp/dem shield demon helmet/crown helmet/hat of the mad + boh i Soft Botsy bo dobrze na runkach wyjdziesz
Elder-poskramiacz-katany
06-06-2008, 07:35
niekoniecznie to musi byc Allegro :baby: równie dobrze kase ma z 2 chara
top biegaj w plate legsach xD na tym lvlu byle co cie moze zabic :o
Frytasek
06-06-2008, 07:51
Zostaw Blue Legs :)
Moje zdanie na ten temat jest takie:
Na twoim miejscu zostawilbym sobie Blue legs<15~20k>+p ammy<2k max>. Daje to o 1 arm więcej co
g legi<90~110k>+aol<50k>, tylko ze jest znacznieeee tańsze.
Za róznice, ktora zaoszczedziłbym zrobilbym pozniej jakis fajny addonik czy coś w tym rodzaju ^.o
Edit. sam gram na harmonii.
zdecydowanie wystarcza Ci blue legs, aczkolwiek ja i tak radzilbym Ci nosic np. plate legi na tym lvlu ;] bo jesli padniesz to szkoda by bylo tych spodenek :)
Nie kumam po co tyle razy odpowiadac gosciowi tylko "zostaw blue legs!!! zostaw blue legs!!!" powiedziec mu rzby se zostawił b legi kupił do tego jakies crown armor i bohy i temat do zamknięcia
Kup g legs, ładne są. No i najlepsze ogólnodostępne legsy w grze.
Tylko nie płacz, jak stracisz.
Moje zdanie na ten temat jest takie:
Na twoim miejscu zostawilbym sobie Blue legs<15~20k>+p ammy<2k max>. Daje to o 1 arm więcej co
g legi<90~110k>+aol<50k>, tylko ze jest znacznieeee tańsze.
Za róznice, ktora zaoszczedziłbym zrobilbym pozniej jakis fajny addonik czy coś w tym rodzaju ^.o
Edit. sam gram na harmonii.
Coś tam gdzieś było, że inaczej chronią np. p legi + p ammy niż g legi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.