Pokaż pełną wersje : Icicle Vs. Cash xD ;[]
paatryk13
06-06-2008, 18:49
Hiho ;- )
Mam ED puki co ;)
Zostalo mi jeszcze z 80 dni pacc
Robie se icicle
-----------------
I oto pytanie :
Czy uzywasz je czy sprzedawac?
------------------------------------------------------------------
Po skonczeniu pacca, nie zamierzam go kupowac
Niee ja ich nie uzywam.
Zrób dla Siebie kilka runek i schowaj do bp na czarną godzine.
Na twoim miejscu porobił bym kilka(dziesiąt) BP na paccu i zostawił sobie na później. Przydają się na faccu, na dragi/dle, chyba że Cie brak kasy przycisnie to wtedy możesz sprzedać ;] Wg. własnego uznania.
To, czy używasz, czy sprzedajesz to już chyba indywidualna sprawa. Jeśli masz niski lvl to po co Ci? Zadasz nimi małe obrażenia, a jak sprzedasz, to chociaż sobie zarobisz. Ja czasami używam, czasami sprzedaje. Częściej jednak to pierwsze.
Admin to kurwa
Admin to kurwa
To, czy używasz, czy sprzedajesz to już chyba indywidualna sprawa. Jeśli masz niski lvl to po co Ci? Zadasz nimi małe obrażenia, a jak sprzedasz, to chociaż sobie zarobisz. Ja czasami używam, czasami sprzedaje. Częściej jednak to pierwsze.
no no masz racje sa kurwami
Lubie jak admin robi mi loda :)
@1 & 2& 3 up
fajoffe posciki, ale admin nie jest kurwom .____________. (no co, nełopostman moze, to ja tesz)
rób i odkładaj dla siebie.
Potem jak już trochę tego narobisz i wbijesz około 60lv idz z kumplami na kopalnie albo na demce. mega big profit albo mega big waste ;)
Nosferatu_Niedziel
09-06-2008, 21:18
rób i odkładaj dla siebie.
Potem jak już trochę tego narobisz i wbijesz około 60lv idz z kumplami na kopalnie albo na demce. mega big profit albo mega big waste ;)
Co mają icicle do kopalni lol xd?
Milten Magician
09-06-2008, 21:39
@up
Kopalni svargrond (nightmare, destro, plague, behe, demce itp)... tyle maja.
@topic
Mam 40 ed i robie te runy i szkoda mi tego używać bo bardzo dobrą kasę idzie na tym zrobić :P
@up
Kopalni svargrond (nightmare, destro, plague, behe, demce itp)... tyle maja.
@topic
Mam 40 ed i robie te runy i szkoda mi tego używać bo bardzo dobrą kasę idzie na tym zrobić :P
2-2,5k za bp? s;
Up
Bot na nockę i masz 3 bp tego? razy np. tydzień masz 21 bp, czyli około 50k zysku ; >
ja osobiście robie runki, sprzedaje je i za kasę z nich kupuje mf....
mlvl bardzo szybko idzie w górę, a fajnie się bije dragi z exori frigo, trochę wolniej niż z icicle ale wychodzi mniej więcej na to samo.
Up
Bot na nockę i masz 3 bp tego? razy np. tydzień masz 21 bp, czyli około 50k zysku ; >
...Zakładając, że ktoś gra bez używania botów.
(Zapomniałem dodać ;s)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.