zaloguj się

Pokaż pełną wersje : DROM=zaufanie??

Astilinek
07-06-2008, 00:24
Zastanawiam się czy gdy wysyłamy pieniądze na konto bankowe DROMU "gramy w zaufanie", czy gdy wpłacimy pieniądze na jego konto MUSI on kupić nam PACC?

Dragon-Fly
07-06-2008, 00:32
Tak, musi. Jak nie będzie się wywiązywał to straci klientów albo ktoś go pozwie do sądu czy cuś.

neopostman
07-06-2008, 00:33
Musi on nam kupić PACC, jakoże jest to profesjonalna i zarejestrowana firma : d.

Astilinek
07-06-2008, 00:33
a jeśli nie kupi?

Dragon-Fly
07-06-2008, 00:34
Złamie prawo.
Correct?

Astilinek
07-06-2008, 00:38
można mu to jakoś udowodnić w końcu to ja z własnej woli wysłałem mu kase bez żadnej umowy?

Slythia
07-06-2008, 00:52
Masz potwiedzenie wpłaty, a to wystarczy.
Poza tym:

- Jaka mam pewność, ze mnie nie okradniecie?
- Tibia.pl istnieje już ponad 3 lata, przez te trzy lata nigdy nie zawiedliśmy naszych gości. Programy z naszego downloadu zawsze są czyste i pewne. Tibia.pl uczestniczy w programie fansite CipSoftu UWAGA i jest przez CipSoft wspierana. Ty dostajesz Premium Account, my mamy parę złotych na utrzymanie strony i ewentualne konkursy. To jest symbioza, w której obie strony korzystają. Nie logicznym byłoby dla nas psuć tą symbiozę poprzez oszukiwanie ludzi.
Premium accounty są kupowane przez firmę Drom. Jest to jedyna taka firma w Polsce, której celem jest pośredniczenie w kupnie premium account.
Jako legalnie działająca firma Drom płaci podatki, w tym podatek VAT, który jest wliczony w cenę każdego premium account. Numer REGON firmy Drom(jakby ktoś nie dowierzał może sprawdzić) to: 160027911, zaś NIP: 753-222-79-20.
Przez moja firmę premium account kupiło już wielu polskich graczy, cześć z nich zostawiła po sobie ślad w tym temacie. UWAGA
Tylko u nas masz 100% pewności zakupu premium account, w końcu zawierasz umowę z prawdziwa, legalna firma, a nie z osoba, która w żaden sposób nie może pokazać ze faktycznie istnieje i nie oszukuje ludzi.