Pokaż pełn± wersje : Knight Solo 2 Behe
Było nam nudno wiec postanowili¶my zaszaleć.Wybralismy sie na Behe B) .Miłego ogladania:D http://rathim.w.interia.pl/behemots.rec
lub http://www.fastprincessa.republika.pl/behemots.rec
Niesamowita Ania knight 62 lvl skils:79\77 :baby:
JA Fast'princessa 30 lvl mag 38 :)
Aurera
Olorion.
24-11-2004, 19:22
gz >.<
3 bp mana fluidow poszlo? :P
Wild Staler
24-11-2004, 20:34
Gratz zsolowania 2 Behemotuw
ps. też gram na aurerze :p
Suuuper, mi sie podoba, spoko masz skile ;)
No dosc tak ale widac ze swuj ziom z tego samego misata :-) (Jasło) No to teraz czekam na demon solo :P
buehehehe, takie skille to naprawde niewielki wysilek jak sie ma 2 ownerow ;] jednego znam z rl, i pamietam jak pol roku temu mu powiedzialem ze na 14 lvlu zabije smoka a ten uwierzyl, poszedl - padl :P, teraz musze mu pogratulowac dobrej postaci i calkiem niezlych umiejetnosci :)
@Duzy
Jaslo RoX ;]
Skull basher
25-11-2004, 21:02
SUPER FILMIK NORMALNIE ZARYPISTY WIECEJ TAKICH FILMUW A NIECH COEN SIE SCHOWA ITE WSZYSTKIE NOOBY OCZYWISCIE BEZ OBRAZY :evul:
Dowizul z Inferny
25-11-2004, 21:37
no nawet nawet ten film
SUPER FILMIK NORMALNIE ZARYPISTY WIECEJ TAKICH FILMUW A NIECH COEN SIE SCHOWA ITE WSZYSTKIE NOOBY OCZYWISCIE BEZ OBRAZY :evul:
Weż ty sie nie wypowiadaj, bo jak czytam twoje posty to nie wiem czy cię Bóg opu¶cił czy nie dotarł.
Weż ty sie nie wypowiadaj, bo jak czytam twoje posty to nie wiem czy cię Bóg opu¶cił czy nie dotarł.
Pewnie i to i to :D Ale zostawmy biedaka, wkońcu na ¶wiecie musz± być tacy ludzie dla równowagi... ;)
nice
Gratz
i co tu jeszcze mowić?
aurea rOX :]
severon->37 lvl-> 73/70 (trenie :baby: ) \->aurea
ps:moze mnie znasz? :p
no no gratz
aurea muj serw :) aure wymiata i jeszcze raz gratz!
tylko pogratulować, chociaz troche długo ci poszło:P i troszke to nudne Aaach:P:P:P ale film ogolnie spoko
Ludzie nauczcie sie pisac :/
Wszyscy maja dysleksje czy co ??
Dixi bys się wstydzil to juz szczyt glupoty:)
MÓJ
Sorki ale juz zaczyna mnie to powoli denerwowac...Wszedzie ludzie robia bledy jakby byli niedorozwinieci
Ps.Nie chcialem wam powiedziec powyzszego:P
Chcecie zoabczyć mastachów z Jasła ?? to pwidzcie jaki filkim mam zorbic?? narazie mam tlyko jakis tempy z behemotami(qast) ale nawed niechce mi sie umieszczac go ;/ ale jak ktos chce to mgs ..
@Dulib Jasło Rox 4ever ..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.